Epilare definitiva Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sedintele de epilare definitiva in Craiova au devenit unul dintre cele mai solicitate servicii, deoarece oamenii vor sa economiseasca timp si efort. Epilarea cu laser este nedureroasa, nu irita pielea, combate foliculita si are rezultate pe termen lung. Acestea sunt principalele aspecte care o diferentiaza de metodele traditionale de indepartare a parului nedorit.

Poti alege dintre mai multe saloane de epilare definitiva din Craiova, in special pe cele care sunt dotate cu aparatura de ultima generatie din domeniul epilarii cu laser. Multe dintre acestea au castigat aprecierea unui numar mare de clienti, atat pentru ca procedurile sunt eficiente, cat si pentru atentia pe care o acorda confortului in timpul tratamentului.

Care este pretul pentru o sedinta de epilare definitiva in Craiova?

Pretul este un aspect important atunci cand alegi un salon de epilare definitva, iar centrele de infrumusetare din Craiova se remarca prin raportul bun calitate-pret si prin atitudinea profesionista a personalului. In continuare, poti vedea care sunt preturile pentru o sedinta de epilare definitiva in cadrul celor mai apreciate saloane:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Epilare definitiva
Rating
Website
Ultratonique
Clinica-Verificata
620 Ron
 • O sedinta de epilare integrala a picioarelor este 620 Ron
 • Servicii de calitate superioara
 • Echipa profesionista
 • Planuri de tratament personalizate
 • Rezultate vizibile rapid
 • Aparatura de top
 • Atmosfera placuta si relaxanta
Evo Esthetic Center
350 Ron
 • O sedinta de epilare integrala a picioarelor este 350 Ron
 • Servicii impecabile
 • Personal cu experienta
 • Amabilitate
 • Aparatura performanta
 • Preturi corecte
 • Atmosfera primitoare si curatenie
Indigo Beauty
300 Ron
 • O sedinta de epilare integrala a picioarelor este 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Atentie si amabilitate
 • Aparatura moderna
 • Atmosfera placuta
Nomasvello
380 Ron
 • O sedinta de epilare integrala a picioarelor este 380 Ron
 • Servicii de calitate
 • Proceduri rapide si nedureroase
 • Profesionalism si amabilitate
 • Explicatii amanuntite
 • Confort
Dr. Ianosi
1.100 Ron
 • O sedinta de epilare integrala a picioarelor este 1.100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rezultate vizibile
 • Profesionalism, empatie si amabilitate
 • Consiliere profesionala
 • Dotari foarte bune
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai apreciate saloane de epilare definitiva din Craiova

Daca te-ai hotarat sa apelezi la epilare definitiva si locuiesti in Craiova, in apropierea ta exista mai multe saloane spre care te poti indrepta. Protocolul de tratament difera de la o persoana la alta, in functie de zona epilata, de culoarea pielii si de pigmentul parului.

Specialistii iti vor oferi toate detaliile si iti vor concepe un plan de tratament personalizat, folosind tehnologii laser dintre cele mai moderne. Printre cele mai apreciate saloane de epilare definitiva din Craiova se numara:

1. Ultratonique

Cu aproape doua decenii de activitate, clinica Ultratonique este una dintre optiunile pe care trebuie sa le iei in considerare daca vrei sa te programezi la epilare defnitiva. Specializata in estetica medicala, aceasta clinica propune o gama variata de tratamente si proceduri non-invazive din sfera infrumusetarii. Echipa este formata din specialisti care folosesc tehnologii de ultima generatie si care ofera solutii complete de estetica faciala si corporala. Se pune accent deosebit pe calitatea procedurilor si pe confortul celor care aleg serviciile clinicii Ultratonique.

O sedinta de epilare definitiva brate costa 300 lei, iar pentru picioare 620 lei.

Multe persoane au trecut pragul acestei clinici si au ales sa isi impartaseasca opiniile pe internet. Clientii se declara foarte multumiti de calitatea superioara a serviciilor si recomanda cu incredere clinica, spunand ca au fost impresionati de profesionalimul echipei. Se foloseste aparatura de top si tratamentele sunt personalizate. Atmosfera este placuta si relaxanta, iar personalul da dovada de amabilitate si atentie la nevoile clientilor. In plus, rezultatele sunt vizibile inca de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Ultratonique
Vezi Pareri

2. Evo Esthetic Center

Pentru tratamente de epilare definitiva in orasul Craiova, poti sa te programezi la Evo Esthetic Center, unde sunt disponibile solutii complete de infrumusetare. Lista de servicii aduce in prim-plan tratamente de rejuvenare faciala, proceduri de ingrijire a pielii sau de indepartare a parului nedorit si nu numai. Toate acestea sunt puse la dispozitie de specialisti in domeniul infrumusetarii, care au experienta si a caror misiune este de a asigura o inalta calitate a serviciilor. Pentru a bifa intotdeauna acest obiectiv, folosesc cele mai moderne echipamente de pe piata.

Sedinta de epilare cu laser costa 350 lei pentru picioare integral si 250 lei pentru brate integral. In cazul barbatilor, epilarea definitiva costa 450 lei pentru picioare integral si 300 lei pentru brate integral.

Aceasta locatie este de top, dupa cum noteaza cativa dintre clientii centrului in recenziile lor din mediul online. Serviciile sunt de calitate impecabila, curatenia desavarsita si atmosfera primitoare. Personalul are experienta si este foarte amabil. Se foloseste aparatura performanta si preturile sunt corecte.

3. Indigo Beauty

Un alt salon din Craiova, care ofera servicii de epilare definitiva, este Indigo Beauty. Intregul personal se axeaza pe oferirea unor servicii de inalta calitate, astfel ca folosesc numai produse profesionale si aparatura de ultima generatie. Specialistii de aici au experienta vasta si contureaza planuri personalizate, astfel incat tratamentele sa fie adaptate la nevoile si caracteristicile individuale ale unui client.

Sedinta de epilare definitiva brate integral costa 200 lei pentru femei si 250 lei pentru barbati. Pentru picioare integral, sedinta costa 300 lei, respectiv 370 lei.

Majoritatea clientilor spun ca la Indigo Beauty au intalnit o echipa de profesionisti, care sunt amabili si atenti. Serviciile sunt de calitate si se foloseste aparatura moderna. Ambientul este placut, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

4. Nomasvello

Lider mondial in epilare definitiva progresiva, Nomasvello ramane o optiune de top pentru persoanele din Craiova interesate de acest tratament. Primul centru din aceasta retea a fost deschis in Spania, iar in decursul celor 15 ani de activitate s-a extins in 12 tari, printre care si Romania. Aici au fost deschise 30 de saloane pana in prezent, in cadrul carora activeaza personal specializat conform standardelor internationale, care foloseste tehnologii non-invazive si eficiente. Pentru a asigura o calitate superioara a procedurilor de epilare, echipa de cercetare a retelei Nomasvello identifica permanent cele mai bune tehnologii din domeniu.

O sedinta de epilare definitiva costa 380 lei pentru picioare si 340 lei pentru brate.

Serviciile sunt de calitate, iar procedurile sunt rapide si nedureroase. Asa reiese din parerile exprimate de clientii Nomasvello in mediul online, prin intermediul recenziilor. Personalul explica in detaliu fiecare etapa a tratamentului, este amabil, atent si creeaza o atmosfera confortabila.

5. Dr. Ianosi

Centrul medical dr. Ianosi completeaza clasamentul variantelor pe care le au locuitorii orasului Craiova la capitolul epilare definitiva. Specializarile acoperite de aceasta clinica sunt numeroase, iar intre ele se numara dermatologia, dermatologia estetica si chrurgia generala. Se numara printre cele mai mari centre de epilare cu laser din tara, avand in dotare 14 aparate de la producatori de top din industrie. Clinica a fost infiintata de catre dr. Simona Ianosi si dr. Gabrel Ianosi, amandoi fiind cadre universitare si doctori in medicina.  

Daca alegi acest centru medical, vei plati 600 lei pentru brate integral si 1.100 lei pentru picioare integral.

Centrul medical este foarte apreciat de craioveni, lucru demonstrat de feedback-ul pozitiv dn mediul online. Personalul este apreciat pentru etica profesionala, empatie, amabilitate, intelegere si disponibilitatea de a oferi toate detaliile despre proceduri. Dotarile din clinica sunt foarte bune, iar pacientii spun ca au beneficiat de consiliere profesionala. In plus, rezultatele sunt vizibile si procedurile eficiente.

Concluzii

Epilarea definitiva este un tratament modern, cu ajutorul caruia poti economisi timp, bani si efort, deoarece rezultatele obtinute se mentin luni intregi, iar personalul saloanelor din Craiova foloseste tehnologii de varf. Pentru ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor, poate fi util sa iei in calcul si parerile altor clienti, deoarece multi dintre ei si-au relatat experienta in mediul onine.