Epilare definitiva Croiova

Epilare definitiva Croiova

Orasul cu cel mai modern complex sportiv din intreaga tara, nu este doar un loc cu multiple atractii turistice, ci cuprinde si o gama variata de clinici de epilare definitiva in Craiova, in care toata lumea are ocazia de a beneficia de costuri minime.

Cei care opteaza pentru sedintele de epilare definitiva din Craiova la pret accesibil, au oportunitatea de a gasi o multime de variante care sa se potriveasca cu preferintele lor. Din fericire, desi sedintele initiale nu sunt foarte costisitoare, epilarea definitiva reuseste sa obtina efecte pozitive de lunga durata (aproximativ 24 de luni). Sedintele de intretinere se fac la intervale de 6 luni, asa cum recomanda medicii specialisti.

Ce trebuie sa iei in considerare in cadrul procedurii de epilare definitiva din Craiova?

Pacientii care isi doresc sa gaseasca un cabinet de epilare definitiva in Craiova, trebuie sa aiba in vedere toate aspectele sale definitorii. Cele mai importante dintre acestea sunt:

• stabilirea istoricului medical – pacientul trebuie sa-si informeze medicul in legatura cu istoricul sau medical, daca sufera de vreo boala sau afectiune anume, daca ia medicamente constant, pentru ca toata lumea sa fie sigura ca epilara definitiva va decurge in conditii sigure;
• punerea in balanta a argumentelor pro si contra – medicul specialist are responsabilitatea de a mentiona care sunt partile pozitive, dar si negative ale procedurii de epilare definitiva, astfel incat pacientul sa decida de unul singur daca il avantajeaza sau nu;
• amintirea despre posibilele efecte secundare resimtite – desi efectele secundare experimentate in cadrul procedurii de epilare sunt nedureroase si de scurta durata, este important ca pacientul sa stie exact la ce sa se astepte.

Unde poti gasi un salon de epilare definitiva in Craiova?

Persoanele care insereaza cuvintele cheie „epilare definitiva Craiova” in cadrul motoarelor de cautare, au sansa de a gasi o multime de variante accesibile si avantajoase. Printre acestea se numara si:

1. Centrul medical dr. Ianosi, Craiova

Centrul medical dr. Ianosi, amplasat in Craiova, ofera tuturor pacientilor posibilitatea de a beneficia de servicii de epilare definitiva prin intermediul laserelor Alexandrite si Dioda. Sedintele de epilare au o durata de 10-15 de minute si pot ajunge pana la 60-90 de minute, in functie de zona tratata.

Servicii si tarife (pe sedinta):

• mustata – 130 lei;
• barbie – 155 lei;
• fata integral – 300 lei;
• spate integral – 760 lei;
• brate integral – 660 lei;
• picioare integral – 975 lei etc.

2. Clinica Nomasvello, Craiova

Nomasvello este o clinica de epilare definitiva situata in Craiova, in care pacientii au ocazia de a beneficia de servicii calitative prin intermediul laserului Dioda si IPL.

3. Clinica Ultratonique, Craiova

Ultratonique este o clinica din Craiova, specializata in medicina estetica, in cadrul careia se ofera si servicii de epilare definitiva prin intermediul laserelor Deka Alexandrite, Alexandrite Elysion Pro, Dioda si SPL (Square Pulsed Light).

Prin urmare, persoanele care vor sa beneficieze de sedintele de epilare definitiva din cadrul unui salon din Craiova, isi pot indrepta atentia catre una dintre variantele prezentate anterior.