Epilare definitiva Iasi

Actualizat pe:

Sunt doua componente importante care fac ca experienta la epilare definitiva in Iasi sa fie una de calitate superioara: personalul foarte bine pregatit si aparatura de ultima generatie, recunoscuta la nivel mondial pentru eficienta sa. Din fericire, sunt numeroase saloane in acest oras ce se incadreaza perfect in conditiile enumerate si in acest articol le vei putea cunoaste mai bine.

In acest scop, ti-am pregatit cate o scurta prezentare a lor, punand accent pe serviciul de epilare definitiva, pe tarifele tratamentelor de acest tip si pe review-urile clientilor. Esti gata sa citesti in continuare si sa iei o decizie buna pentru indepartarea firelor nedorite de par de pe corp, printr-o metoda revolutionara, non-invaziva si rapida?

Care sunt preturile pentru epilarea definitiva in Iasi?

Pentru multi dintre cei care vor sa afle detalii despre epilare definitiva in Iasi, preturile sunt unele dintre cele mai cautate informatii. Din tabelul de mai jos iti poti face o idee in acest sens:

Saloane de top din Iasi specializate in epilare definitiva

Iata un clasament al celor mai bune centre de beauty din Iasi in epilare definitiva:

1. aBeauty Clinique

Reteaua de clinici aBeauty este prezenta in multe orase din Romania, inclusiv in Iasi. Tratamentele de epilare definitiva se executa cu un aparat laser de ultima generatie ce are un melaninometru incorporat, ce stabileste scorul de melanocite de la nivel local. Procesul de epilat este astfel mai sigur, mai rapid si mai confortabil, in comparatie cu alte proceduri, ducand si la economie de bani pe termen lung. Laserul este de 808 nm, iar melaninometrul permite autocalibrarea sa, pentru un plus de precizie si de eficienta a tratamentului. Laserul actioneaza cu succes pe toate zonele corpului, in functie de preferintele solicitantului.

Preturile sunt urmatoarele pentru epilare laser 2.0, detectie melanina si calibrare automata: brate – total – 1.355 lei; picioare – total – 2.035 lei; pometi/obraji – 759 lei; pectorali barbati – 2.681 lei.

Review-urile de pe google vorbesc despre servicii premium oferite de aceasta clinica. Clientii spun ca au fost impresionati de aparatura performanta, de tratamentele adaptate in functie de pacient, de doctorii si personalul comunicativ si rabdator, ce pun in prim plan nevoile si preferintele oamenilor. Din aceste motive, foarte multe rezultate au fost impecabile, dupa cum spun oamenii.

SUMMARY:

+ tratamente efectuate cu aparatura de ultima generatie;

+ proces de epilat rapid si sigur;

+ personal profesionist si cu experienta;

+ amabilitate si atitudine pro-client;

2. Expert Body Care

Atmosfera relaxanta si tratamentele cosmetice de ultima ora sunt menite sa le ofere clientilor clinicii Expert Body Care o experienta de neuitat si un aspect asa cum si-au dorit, fie ca este vorba despre proceduri de intinerire, tratamente de remodelare corporala sau epilare definitiva. Sedintele de epilare definitiva se realizeaza cu e-light, varianta superioara IPL-ului, care ofera mai multa eficienta in eliminarea firelor de par nedorite de pe corp, chiar de la prima sedinta. Tehnologia de ultima generatie se imbina foarte bine cu buna pregatire si cu experienta in domeniu a specialistilor .

Preturile pentru epilare definitiva e-light sunt urmatoarele: pentru zona mica (buza superioara, pometi, perciuni etc) – 60 de lei; pentru zona mijlocie (inghinal total, axila, interfesier etc.) – 130 de lei; zona mare (coapse, gambe, brate etc.) – 200 de lei, iar pentru picioare (integral) – 270 de lei.

Salonul se bucura de apreciere in randul clientilor, judecand dupa review-urile pozitive din mediul online. Oamenii apreciaza in primul rand ca aparatura este de ultima generatie si-i ajuta sa ajunga la rezultatele dorite intr-un timp scurt si fara durere, in special in cazul epilarii definitive. Mai sunt subliniate si alte aspecte placute: personalul specializat, atmosfera calda si prietenoasa, amabilitatea si respectul personalului fata de clienti.

SUMMARY:

+ tratamente realizate cu aparatura de ultima ora;

+ epilare definitiva cu e-light;

+ rezultate vizibile de la prima sedinta;

+ personal specializat si profesionist;

+ atmosfera placuta

3. Attico Med

Cei de la Attico Med sunt specializati in epilare definitiva, oferind in acest scop servicii precum: consultatii gratuite, in care se stabilesc procedurile benefice pentru tipul de piele sau de pigment, epilare corporala cu laser, inclusiv pentru pielea bronzata sau inchisa la culoare si epilare faciala, chiar si pe zonele sensibile. Profesionistii de aici utilizeaza in acest scop laserul Alexandrite, ce este recomandat de medici dermatologi si de esteticieni celebri din toata lumea.

Pentru o sedinta de epilare a axilei, pretul este de 290 de lei, iar un pachet de 7 sedinte costa 1.400 de lei. Tariful pentru o sedinta de epilare a picioarelor (integral) se achita suma de 1.286 lei, iar un pachet de 7 sedinte costa 5.400 de lei. Pentru barbati, o sedinta de epilare a picioarelor costa 1.533 lei, iar 7 sedinte costa 6.400 lei.

Parerile clientilor sunt apreciative in privinta serviciilor de care au beneficiat la acest centru. Ei spun ca sunt mai multe aspecte pozitive ce-i fac cinste: locatia eleganta, aparatura medicala performanta, atmosfera relaxanta, personal bine pregatit si profesionist ce da toate explicatiile necesare cu calm si rabdare si faptul ca tratamentele de epilare definitiva nu sunt dureroase. In plus, clientii mai subliniaza si ca se respecta orele de programare.

SUMMARY:

+ consultatii gratuite;

+ personal profesionist;

+ epilare definitiva cu laserul performant Alexandrite;

+ atmosfera relaxanta;

+ tratamente fara durere;

+ se respecta orele de programare

4. Royal Beauty Center

Este un centru de frumusete din Iasi ce a aparut in urma cu mai bine de 7 ani din dorinta de armonie si frumos. Printre tratamentele puse la dispozitie se numara si cele de epilare definitiva, ce se realizeaza cu un aparat performant – Power Pulse, un sistem brevetat de racire cu aer, care nu foloseste gel, ca aparatele clasice, prin urmare suprafetele pe care lucreaza sunt mai vizibile. Procedeul de epilare IPL (lumina intens pulsata) este o solutie revolutionara pentru indepartarea parului  nedorit, cu ajutorul unui fascicul luminos.

Tarifele pentru epilarea definitiva cu IPL variaza in functie de zonele tratate, astfel: fata (complet) – 200 lei/ sedinta; picior complet – 350 lei/sedinta; axila – 120 lei; iar o sedinta de epilare definitiva cu IPL full body costa 1.800 de lei.

Pentru cei mai multi dintre clienti, serviciile acestui centru sunt de foarte buna calitate, datorita personalului profesionist, a atmosferei placute si a aparaturii de top cu rezultate de la prima sedinta, in special in cazul epilarii definitive. Unii spun chiar ca s-au simtit rasfatati in acest loc, datorita atentiei de care s-au bucurat si a amabilitatii angajatilor. Cateva nemultumiri au fost insa notate in legatura cu personalul de la receptie.

SUMMARY:

 + epilare definitiva cu IPL cu aparat de ultima generatie – Power Pulse;

+ personal profesionist;

+ atmosfera calda, in care clientii se simt rasfatati;

+ aparatura si tehnologii de top;

– nemultumiri la adresa personalului de la receptie

5. Concept Trei

Salonul de infrumusetare Concept Trei din Iasi este destinat celor care isi doresc un rasfat pe merit al trupului si armonizarea cu sinele. Numeroasele tratamente sunt menite sa destinda si sa le ofere oamenilor incredere in ei, prin obtinerea echilibrului intre frumusetea interioara si cea exterioara. In privinta epilarii definitive, este important de precizat ca se utilizeaza un aparat de noua generatie – laserul dioda Elysion Pro, ce elimina firele de par cu pana la 90% pentru orice fototip de piele sau pentru orice tip de fir de par, epilarea fiind confortabila, non-invaziva si nedureroasa.

Tarifele din clinica variaza in functie de zona epilata cu laserul: pentru 6 sedinte de epilare brate (integral), tariful este de 1.458 lei; pentru acelasi numar de sedinte – picior, lung, pretul este de 2.772 lei, iar pentru 6 sedinte de epilare axile si buza superioara, costul este de 882 lei.

Serviciile salonului sunt apreciate de clienti, avand in vedere recenziile din mediul online, in care se vorbeste despre personal „de nota 10”, cu experienta si bun simt, ce ofera explicatii si atentia cuvenita fiecarui client, astfel incat sa se simta bine si pus in valoare. De asemenea, mai sunt punctate curatenia si respectarea orelor de programare. Sunt si clienti nemultumiti de anumite servicii.

SUMMARY:

+ tratamente de ultima generatie;

+ epilare definitiva cu laserul dioda Elysion Pro pentru orice tip de piele sau fir de par;

+ epilare nedureroasa si non-invaziva;

+ personal medical amabil si cu experienta;

+ curatenie;

+ se respecta orele de programare;

– unii clienti au fost nemultumiti de rezultate

Concluziile noastre

Serviciile de epilare definitiva din Iasi sunt caracterizate de clienti drept profesioniste si de buna calitate. Saloanele ce ofera astfel de tratamente sunt numeroase si au facut investitii in aparatura de ultima generatie, ce asigura sedinte de epilat scurte, nedureroase si eficiente.

Toate centrele de infrumusetare pe care ti le-am prezentat in acest articol au review-uri apreciative intr-o foarte mare masura, ce subliniaza calitatea serviciilor, a angajatilor si atmosfera relaxanta.