Epilare definitiva Iasi

Epilare definitiva Iasi

Atunci cand vine vorba de un tratament de epilare definitiva, Iasi se situeaza in topul oraselor care au in dotare institutii ce pot oferi servicii de calitate pentru toate tipurile de persoane, dovada concreta constand in multumirea generala provenita din partea fostilor clienti. Prin urmare daca esti interesat sa iei parte la un asemenea procedeu, articolul de fata iti poate servi ca un bun reper orientativ, deoarece aici au fost selectionate trei dintre cele apreciate centre de infrumusetare din oras.

Trei clinici care pot oferi servicii calitative de epilare definitiva in Iasi

Dupa cum a fost specificat si anterior, la capitolul servicii de epilare definitiva, Iasi se situeaza printre cele mai apreciate orase din tara, ca urmare a faptului ca aici au fost infiintate trei centre de infrumusetare cu renume in domeniu. Prin urmare, atunci cand sunt dorite rezultate pe masura asteptarilor, se recomanda sa se apeleze la una dintre urmatoarele trei institutii:

1. Centrul SenzoFit

Cu toate ca nu se afla de prea mult timp in domeniu, centrul SenzoFit a ajuns sa urce, cu rapiditate, in topul preferintelor manifestate de clienti, ca urmare a gamei diversificate de tratamente calitative pe care le pune la dispozitie, printre acestea numarandu-se si epilarea definitiva cu laser. Personalul este antrenat sa lucreze cu echipament si tehnologie de ultima generatie, pentru ca metodele utilizate sa poata oferi beneficii cat mai considerabile si, implicit, sa fie eliminata posibilitatea de aparitie a unor potentiale efecte secundare.
Comparativ cu celelalte servicii de epilare definitiva din Iasi, preturile sunt cat se poate de avantajoase, un tratament de tip full body ajungand sa coste in jur de 749 lei per sedinta. Pentru mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 0737.785.668.

2. Centrul Beauty Code

Institutia a fost inaugurata cu scopul de a oferi femeilor un centru de infrumusetare si rasfat cu adevarat unic, obiectiv care a reusit, ulterior, sa fie indeplinit cu brio, dupa cum pot fi observate recenziile primite de pe pagina oficiala. In dotare se regaseste un model de sistem Primelase, bazat pe laser Dioda, ce poate garanta rezultate benefice pentru oricare tip de piele sau par, indiferent de perioada anului in care urmeaza sa se realizeze procedeul.
Preturile vor fi stabilite in urma unui prim consult, in cadrul careia clienta va trebui sa specifice regiunea corporala pentru care se doreste lucrarea, existand posibilitatea de a fi puse la dispozitie si anumite promotii speciale. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul 0770.689.887.

3. OminiClinic Iasi

Cu toate ca este o clinica specializata pe domeniul medicinei estetice, institutia are in dotare si servicii de epilare definitiva cu laser profesioniste. Echipamentul utilizat se situeaza in parametrii calitativi regasiti pe piata, clinica putand spune ca ofera servicii moderne, care permit o comparatie cu cele intalnite la nivel international.
In cadrul unei prime sedinte de consult, specialistul, responsabil cu coordonarea procedurii, va incerca sa identifice cea mai buna modalitate de abordare pentru fiecare client in parte, urmand ca, mai apoi, sa fie stabilit pretul aferent. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 0232.216.260.

In concluzie, toate cele trei institutii mentionate pe parcursul articolului pot reprezenta o varianta optima pentru un client care doreste sa ia parte la o epilare definitiva cu laser.