Epilare definitiva Pitesti

Epilare definitiva Pitesti

Persoanele care sunt in cautarea unei clinici de epilare definitiva in Pitesti, au ocazia de a gasi o multime de variante din care sa o aleaga pe cea care li se potriveste cel mai mult. Indepartarea parului nedorit de pe anumite suprafete ale pielii se afla pe lista de dorinte a multora, in special a femeilor, care isi doresc sa se bucure de o piele fina si catifelata.

Epilarea definitiva este o procedura accesibila, care starneste interes si care a capatat, in ultima vreme, un nivel ridicat de popularitate. De retinut ca epilarea definitiva nu este o modalitate permanenta, ci este una care ofera un efect de lunga durata (6-24 luni), la care se aplica sedintele de intretinere.

Beneficii pe care le obtii prin intermediul procedurii de epilare definitiva din Pitesti

Cei care sunt in cautarea unor cabinete de epilare definitiva in Pitesti, trebuie sa se asigure ca s-au informat cu privire la intregul proces. De asemenea, cuprinde o serie bogata de beneficii care nu pot fi evitate, printre care se numara si:

  • eliminarea riscului de crestere a firelor de par sub piele – foliculita (cresterea firelor de par sub piele) este o afectiune intalnita, mai ales, in randul persoanelor care isi smulg firele de par in cadrul procesului de epilare. Din fericire, datorita epilarii definitive cu laser, foliculita este vindecata in intregime;
  • reactii adverse minime – persoanele care apeleaza la varianta epilarii definitive, vor experimenta efecte secundare minime, care se vindeca in mod rapid, in cateva zile;
  • metoda rapida – durata unei sedinte variaza in functie de zona tratata, de la 5 minute pentru axile, mustata pana la 25 de minute pentru picioare.

Unde poti beneficia de procedura de epilare definitiva din Pitesti?

Persoanele care sunt in cautarea unei clinici de epilare definitiva din Pitesti, pot lua in considerare una dintre saloanele mentionate in randurile de mai jos:

1. Cabinetul Nomasvello, Pitesti

Nomasvello este un cabinet destinat serviciilor de infrumusetare amplasat in Pitesti, in cadrul caruia toata lumea are ocazia de a beneficia de procedura de epilare definitiva.

Pachete promotionale si tarife:

• Pachet Full Body Basic: picioare, brate, inghinal, axile + 2 zone mini la alegere (1 sedinta) – 999.00 lei;
• Pachet Full Body Plus: picioare, brate, inghinal, axile + 2 zone midi & 2 zone mini la alegere (1 sedinta) – 1,199.00 lei.

2. Centrul de epilare definitiva Epilprof, Pitesti

Epilprof este un centru de epilare definitiva din Pitesti, unde clientii au ocazia de a beneficia de servicii multiple de epilare definitiva.

Pachete promotionale si tarife:

• Zone mici – 4 sedinte (175 lei), 6 sedinte (250 lei), 8 sedinte (315);
• Zone medii – 4 sedinte (480 lei), 6 sedinte (720 lei), 8 sedinte (860 lei);
• Zone mari – 4 sedinte (960 lei), 6 sedinte (1500 lei), 8 sedinte (1690 lei).

3. Salonul Bellezza Regale, Pitesti

Bellezza Regale este un salon de infrumusetare este situat in Pitesti, care ofera multiple servicii de epilare definitiva cu laser Wave.

Prin urmare, clientii care isi doresc sa gaseasca clinici de epilare definitiva in Pitesti, pot lua in considerare una sau mai multe dintre variantele mentionate anterior.