Epilare definitiva Suceava

Epilare definitiva Suceava

Pentru a obtine o epilare definitiva in Suceava, procesul nu este deloc unul complicat. Tot ce trebuie sa faca o persoana este sa se intereseze putin inainte de saloanele de infrumusetare din zona, iar apoi sa il aleaga pe cel care considera ca se potriveste cel mai bine nevoilor sale.

Topul saloanelor de infrumusetare ce trebuie vizitate pentru o epilare definitiva in Suceava

Multe saloane ofera optiunea de epilare definitiva in Suceava, asa ca femeile sau barbatii interesati nu vor duce lipsa de optiuni. Tehnologia de ultima generatie va indeparata imediat parul nedorit si va oferi clientilor aspectul pe care si l-au dorit mereu.

1. No Hair Station

Centrul de infrumusetare No Hair Station din Suceava foloseste tehnologii non-invazive de ultima generatie. Pe langa remodelarea corporala prin diferite metode, la acest centru clientii vor putea gasi si servicii de epilare definitiva cu laser.

Epilarea definitiva cu laser dioda nu este dureroasa; mai mult decat atat, ea este recomandata oricarui tip de piele, asa ca nu trebuie sa existe un motiv de teama pentru persoanele cu piele bronzata care isi doresc sa apeleze la acest tratament.

Programarile se vor face folosind numarul de telefon 0753451656 sau adresa de Email nohairstation@gmail.com.

2. Mega Sun

Preturile pentru epilarea definitiva la Mega Sun difera in functie de genul persoanei si de zona selectata pentru tratament, astfel incat tratamentul aplicat pe o zona a fetei in cazul femeilor va fi 110 lei, in timp ce acelasi tratament aplicat pe o zona a fetei la barbati o sa fie 150 de lei. Firul de par difera, iar unele zone sunt mai delicate fata de altele.

Cei care planuiesc sa treaca prin mai mult de un tratament isi pot face abonament de 4+2 gratuit: astfel, dupa primele 4 sedinte, urmatoarele doua vor fi gratuite. O epilare definitiva de tip Full Body ii va costa pe clienti 1000, respectiv 1500 de lei.

Programarile la Mega Sun si alte detalii ce le-ar putea interesa pe viitoarele cliente se pot face folosind numarul de telefon al clinicii 0769050444.

3. Perfection Beauty Center

Un centru care are dorinta si potentialul sa devina numarul 1 in domeniul epilarii laser este Perfection Beauty Center. Procentul clientelor multumite depaseste 90%, iar acest lucru se datoreaza protocoalelor stricte de igiena si tratament.

Atat femeile, cat si barbatii pot opta pentru o epilare definitiva atat femeile, cat si barbatii, ceea ce ii va ajuta sa scape de parul nedorit. Nu conteaza ca zona pe care doresc sa o perfectioneze este fruntea, barbia, umerii, spatele, zona bikini etc. Singurele persoane carora nu le este recomandat tratamentul sunt cele cu parul deschis la culoare.

Programarile se vor face cu ajutorul numarului de telefon 0766674501, sau folosind adresa de Email valabila pentru toate centrele Perfection Beauty, perfectionmures@gmail.com.

La ce salon iti vei face o epilare definitiva in Suceava?

Optiuni pentru epilare definitiva in Suceava exista, asa ca persoanele interesate pot apela cu incredere la oricare dintre saloanele mentionate anterior pentru o programare.