Meniu

Epilare definitiva cel mai bun laser

Actualizat pe:

Metodele de realizarea a procedurii de epilare definitiva sunt diverse, cele mai cunoscute fiind epilarea IPL – lumina intens pulsata – sau epilarea cu laser, care poate fi efectuata cu diferite tipuri de laser, ceea ce ii face pe doritori sa se intrebe care este cel mai bun laser pentru epilarea definitiva.

In plus, conform specialistilor din domeniu, epilarea cu laser este mai eficienta si mai sigura decat cea cu IPL, oferind totodata numeroase beneficii celor care apeleaza la aceasta metoda de epilare definitiva.

Care este cel mai bun laser de epilare definitiva?

Pentru a putea stabili care este cel mai bun laser de epilare definitiva trebuie, pentru inceput, sa se cunoasca tipurile de laser cu care poate fi efectuata aceasta procedura, precum si caracteristicile acestora.

Unele dintre cele mai des folosite tipuri de lasere pentru epilarea definitiva sunt Laser Nd: YAG 1064 nm, Laser Diode si Laser Alexandrite. Cu toate ca tipurile de laser Nd: YAG si Alexandrite s-au dovedit a fi foarte eficiente si sigure, oferind flexibilitate si versatilitate in ceea ce priveste modul de folosire, in urma unor studii clinice s-a demonstrat ca laserul cu dioda este mult mai eficient pentru reducerea densitatii parului.

Acest lucru se poate datora si faptului ca tehnologia de laser diode este una dintre cele mai recente de pe piata, ceea ce face ca metoda de functionare sa il determine sa ofere cea mai buna epilare definitiva.

Care sunt caracteristicile pe care le are cel mai bun laser pentru epilarea definitiva?

Rezumand ideea prezentata anterior, se poate considera ca laserul cu diode este cel mai bun laser pentru epilare definitiva. Acest lucru este demonstrat si de numarul mare de clinici de infrumusetare in care este folosit acest dispozitiv pentru a elimina parul nedorit de pe corp.

Laserul cu dioda reprezinta, de fapt, o tehnologie laser moderna, folosita in domeniul cosmeticii, tehnologie care poate fi folosita de numeroase tipuri de lasere, de la diferiti producatori. Principalul criteriu care caracterizeaza acest laserul cu dioda este lungimea de unda cu care actioneaza la nivelul pielii, care este de 800-810 nm, mai mare decat in cazul laserului Alexandrite, principalul sau competitor – 755 nm.

Acest lucru permite ca lumina emisa de laser sa patrunda adanc in piele si sa absoarba mai bine melanina, actionand direct asupra firului de par, insa fara a reprezenta un risc de aparitie a petelor pigmentare. Prin urmare, laserul cu dioda se dovedeste a fi o solutie de epilare definitiva sigura si potrivita oricarui tip de piele.

Pentru orice metoda de epilare definitiva s-ar opta, nu trebuie pierdut din vedere faptul ca organismul uman poate da nastere si altor foliculi de par, chiar daca mare parte dintre acestia au fost distrusi. Tocmai de aceea se recomanda sa se realizeze o sedinta de intretinere la o perioada de aproximativ 6 luni – un an.

In concluzie, alegerea metodei care foloseste cel mai bun laser pentru epilarea definitiva ofera un grad mai mare de siguranta si eficienta in ceea ce priveste rezultatele, numai ca acestea trebuie intretinute.