Gastroenterologie bilet de trimitere Cluj

Gastroenterologie bilet de trimitere Cluj

Nu toti oamenii se afla intr-o situatie financiara suficient de favorabila incat sa-si permita un consult medical pentru problemele digestive cu care se confrunta, asa ca multi apeleaza la servicii de gastroenterologie in Cluj cu bilet de trimitere. Multe clinici se afla in parteneriat cu Casa de Asigurari de Sanatate, ceea ce face posibil un consult gratuit.

Serviciile gratuite nu se opresc doar la un consult, deoarece, in functie de clinica, pacientii vor putea opta pentru diverse interventii de gastroenterologie in Cluj cu bilet de trimitere, ceea ce ii va ajuta sa-si imbunatateasca starea de sanatate.

Deoarece exista mai multe variante cu privire la un control de gastroenterologie in Cluj cu bilet de trimitere, pacientii vor putea alege din mai multe clinici care este cea mai potrivita pentru ei, in functie de nevoi si preferinte. Daca prefera un anume gastroenterolog in Cluj, biletul de trimitere o sa fie folosit pentru cabinetul unde isi desfasoara activitatea.

1. Clinica Gastro Med

Pacientii interesati pot beneficia in mod gratuit de servicii medicale de gastroenterologie in Cluj, cu bilet de trimitere, la clinica Gastro Med. Servicii precum consultatia, gastroscopia, colonoscopia, ecografia si alte investigatii vor fi decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

La aceasta clinica, sanatatea este pe primul loc, asa ca pacientii vor avea parte de un mediu primitor si prietenos, consultatii si explorari medicale de calitate, echipamente moderne, rezultate clinice excelente, un program de lucru adaptat nevoilor pacientului si informare corecta.

Datele de contact sunt numerele de telefon 0744332107 si 0364411000 si adresa de E-mail contact@clinica-gastromed.ro.

2. Clinica Badea Medlife

Pentru servicii de gastroenterologie in Cluj cu bilet de trimitere, pacientii se vor putea duce la clinica Badea Medlife, unde isi desfasoara activitatea dr. Bogdan Furnea si dr. Olimpia Chira.

Cei care urmeaza sa se programeze trebuie sa tina cont ca vor mai avea nevoie de cateva documente precum adeverinta de angajat sau cuponul de pensie, cardul de asigurat activat, sau o adeverinta de la Casa de Asigurari si cartea de identitate. Daca exista documente medicale anterioare relevante pentru situatie, le vor aduce si pe acestea.

Numerele de telefon 0364140260 si 0757530367, impreuna cu adresa de E-mail office@badeamedica.ro vor putea fi folosite pentru programari si pentru mai multe informatii.

3. Clinica LaurusMedical

Pacientii care au nevoie sa apeleze la servicii de gastroenterologie in Cluj cu bilet de trimitere, o vor putea face cu ajutorul clinicii LaurusMedical. Aici, vor putea fi efectuate ambele investigatii ale tubului digestiv: colonoscopia si endoscopia digestiva superioara. Tehnologia folosita in centru este una de ultima generatie.

Pentru programari la clinica din oras se va folosi numarul de telefon 0264434888, iar pentru orice fel de comunicare exista adresa de E-mail sesizari@laurusmedical.ro.

Concluzii

In cele din urma, se poate gasi un gastroenterolog in Cluj cu bilet de trimitere, fara ca un pacient sa intampine vreo dificultate. Consultatia nu trebuie evitata dintr-un motiv sau altul, deoarece acest lucru doar ii va pune in pericol sanatatea.