Ginecologie Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intentionezi sa vizitezi un cabinet de ginecologie in sector 2, pentru a afla mai multe despre starea ta de sanatate? Ei bine, o sa te bucure faptul ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt numeroase, asa ca nu trebuie sa alegi prima clinica pe care o vezi. In schimb, te poti interesa in legatura cu modul in care medicii din cadrul cabinetelor respective isi desfasoara activitatea. 

Daca o prietena ti-a recomandat un cabinet din sectorul 2 pentru ca a avut parte de o experienta placuta, nu strica sa afli mai multe despre el inainte de a te programa pentru o consultatie. Spre exemplu, un aspect pe care toate pacientele trebuie sa-l aiba in vedere este lista de tarife, pentru ca nu toata lumea dispune de acelasi buget. 

Cat costa o consultatie de ginecologie in sectorul 2? 

Chiar daca modul in care se defasoara consultatia de ginecologie in sectorul 2 nu difera foarte mult de la o clinica la alta, acelasi lucru nu se poate spune si despre pret. Tarifele practicate pot sa fie mai mari sau mai mici, in functie de cabinetul pe care intentionezi sa-l vizitezi. Daca vreti sa-ti stabilesti de la bun inceput un buget orientativ, consulta tabelul urmator: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Natalmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Echipament de ultima generatie
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Curatenie
 • Diverse pachete
 • Cazuri de diagnostic gresit
Clinica Mediproct
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Personal nepregatit la receptie
 • Aglomeratie
Clinica ZEN
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medici primari si specialisti
 • Locatie in centrul capitalei
 • Gama variata de servicii
 • Formare profesională continuă
Clinica Dr. Albu
350 Ron
 • Pret Consultatie 350 Ron
 • Echipament performant
 • Medici specialisti
 • Ampla experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Programarile nu se respecta
 • Lipsa de comunicare
 • Preturi mai mari ca la alte clinici
Tunic BioLab
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Ofere periodice
 • Lipsa de comunicare
 • Programarile nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o consultatie de ginecologie in sectorul 2 

Topul de mai jos este alcatuit din cinci clinici de ginecologie din sectorul 2 la care te poti programa, pentru a beneficia de o consultatie cu un medic specialist. In cazul in care nu esti sigura in legatura cu varianta cea mai potrivita pentru tine, mai multe paciente au lasat recenzii pe paginile clinicilor, in care relateaza experienta prin care au trecut: 

1. Natalmed

Primul cabinet ginecologic din sectorul 2 pe care il poti vizita este Natalmed, care dispune atat de echipamente de ultima generatie, cat si de un personal bine pregatit, cu o vasta experienta in domeniu. Cabinetul pune la dispozitia pacientelor un portofoliu impresionant de servicii, de la consultatia initiala, la ecografia mamara bilaterala, ecografie transvaginala, test Babes-Papanicolau, extractie polip etc. Din echipa medicala fac parte medici primari si specialisti in obstetrica-ginecologie precum Dr. Fihmi Asaad, Dr. Fady Sammouh, Dr. Donata Kacori si Dr. Dmour Rashad. In timp ce unii au competente in ecografie, altii au in colposcopie. Cabinetul ofera si diverse pachete de servicii, precum cel complex sau varianta premium. 

Costul unei consultatii ginecologice este de 150 de lei. 

Exista paciente care beneficiaza de serviciile cabinetului ginecologic Natalmed de ani de zile, tocmai pentru ca au parte de consultatii si investigatii de calitate. Cabinetul este bine dotat si curat, lucru care contribuie la crearea unor conditii optime de siguranta si confort. Chiar si asa, au existat paciente care au avut nevoie de o a doua opinie de la o alta clinica, pentru ca diagnosticul pe care l-au primit nu a fost cel corect. 

Vezi parerile pacientilor despre Natalmed
Vezi Pareri

2. Clinica Mediproct

Infiintata inca din anul 2007, scopul clinicii Mediproct a fost de la bun inceput de a oferi servicii medicale de calitate in mai multe domenii, inclusiv consultatii de ginecologie, in sectorul 2 al capitalei. De ramura de obstetrica-ginecologie se ocupa medicul specialist Dr. Dan Virgil Deva, care a participat la mai multe congrese nationale si internationale. In afara de consultatia de specialitate, in gama de servicii se regasesc si ecografia de sarcina, in format 3D sau 4D, ecografia transvaginala, colposcopia, testul Papanicolau, tratamentele de infertilitate etc. Pacientele interesate trebuie sa tina cont de faptul ca tratamentele si consultatiile se efectueaza doar in regim programat, pentru a reduce timpul de asteptare pe holurile clinicii. 

Pretul unei consultatii la clinica este in jur de 250 de lei. 

Amabilitatea personalului medical si promptitudinea sunt doua din aspectele pe care pacientele le-au apreciat la Clinica Mediproct. Din pacate, personalul de la receptia clinicii nu este pregatit pentru interactiunea cu pacientii care isi doresc sa afle mai multe informatii, ceea ce-i descurajeaza pe oamenii care isi doresc sa-si faca o programare. 

3. Clinica Zen

Clinica Zen nu este doar o clinica de ginecologie in sectorul 2, intrucat in anul 2018 a inceput sa ofere si servicii de stomatologie pacientelor interesate. Dupa cum reiese si din numele sau, Zen este un loc in care atmosfera este foarte importanta, iar relatia dintre medic si pacient are la baza empatia si increderea. De serviciile de obstetrica-ginecologie se ocupa mai multi medici primari talentati, precum Conf. Dr. Cristina Vasiliu, Dr. Simona Elena Albu sau Dr. Mona Elena Zvanca. De asemenea, cu scopul de a le oferi pacientelor cele mai bune servicii, clinica investeste in mod constant in tehnologie de ultima generatie, iar medicii participa la cursuri de specialitate. Din lista de servicii fac pate consultatia, montarea steriletului, colposcopia videoasistata etc. 

In mod normal, pretul consultatiei de ginecologie este de 250 de lei. 

Aspectele pe care mai multi utilizatori le-au apreciat la clinica Zen sunt promptitudinea si rabdarea echipei medicale, care s-a dovedit a fi de mare ajutor. In plus, clinica este amplasata in centrul capitalei, ceea ce o face accesibila tuturor celor interesati. 

4. Clinica Dr. Albu

Un alt cabinet de ginecologie din sector 2 la care pot apela pacientele care au nevoie de sprijin este cel al Dr. Albu. In cadrul sau isi desfasoara activitatea o echipa medicala formata din medici de prestigiu, cu zeci de ani de experienta in domeniu. Un exemplu bun in acest sens este chiar Dr. Dinu-Florin Albu, medic primar in obstetrica-ginecologie, care a acumulat pe parcursul carierei sale o experienta de mai bine de 30 de ani. De asemenea, clinica este dotata cu echipament performant, care permite efectuarea unei game variata de servicii. Pe lista de servicii se regasesc consultatiile de specialitate, video-colposcopia, ecografia in format 3D sau 4D, examenul Babes-Papanicolau etc. Cu privire la consultatia ginecologica, aceasta dureaza in medie 30 de minute si este impartita in trei etape: discutia cu medicul specialist, evaluarea starii de sanatate a pacientei si examinarea clinica. 

Pretul unui consult de ginecologie cu Dr. Albu este de 350 de lei. 

Multe paciente care au beneficiat de serviciile clinicii Dr. Albu au avut doar cuvinte de lauda la adresa personalului medical, in special cele care au optat pentru monitorizarea sarcinii de la inceput. Din pacate, clinica nu sta la fel de bine la capitolul organizare: programarile nu se respecta, iar unele paciente sunt dezamagite de faptul ca n-au primit toate informatiile de care aveau nevoie.

5. Tunic BioLab

In final, lista se incheie cu Centrul de Diagnostic si Tratament Tunic BioLab, care ofera consultatii ginecologice in sector 2 prin intermediul cabinetului de obstetrica-ginecologie. Aici, pacientii pot gasi o echipa tanara, formata din medici profesionisti si pregatiti sa ofere solutii in orice situatie, indiferent de simptomele cu care se confrunta o pacienta. Lista de servicii pe care centrul o pune la dispozitia pacientelor este una variata, de la consultatie propriu-zisa, la ecografie transvaginala, pelvina, la abdomen superior sau inferior, montare de sterilet etc. Centrul este dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru ca pacientele sa beneficieze de servicii de calitate superioara. 

Pretul consultatiei de obstetrica-ginecologie este de 200 de lei, iar in cazul controlului care nu contine ecografia, este vorba de 100 de lei. 

Centrul de diagnostic Tunic BioLab este apreciat pentru promptitudine, intrucat pacientele isi primesc rezultatele in timp util, ceea ce le permite sa urmeze un plan de tratament. De asemenea, personalul este amabil si raspunde tuturor intrebarilor care ii sunt adresate. Din pacate, au existat si episoade mai putin placute din cauza lipsei de comunicare. 

Concluzii 

Prin urmare, poti beneficia de o consultatie ginecologica in sectorul 2 al capitalei, printr-o programare la unul din cabinetele prezentate mai sus. In scopul de a avea o experienta cat mai placuta, pe care nu o vei regreta, tine cont de informatiile pe care tocmai le-ai aflat!