Ginecologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista mai multe clinici la care poti apela pentru o consultatie de ginecologie in Timisoara, iar articolul de fata te ajuta cu informatii relevante cu privire la modul in care acestea isi desfasoara activitatea. Gama de servicii, tarifele, pregatirea si experienta medicilor care fac parte din personalul de la cabinet sunt factori pe care trebuie sa ii ai in vedere. 

Pe langa portofoliul variat de servicii pe care il au diverse cabinete din Timisoara, multe dintre ele ofera si pachete promotionale, care includ si alte investigatii in afara de consultatia initiala. Bugetul de care dispui este unul din aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a lua o decizie, in scopul de a beneficia de o experienta cat mai placuta la cabinetul ales.

Cat costa o consultatie de ginecologie in Timisoara? 

In functie de clinica de ginecologie din Timisoara pe care te decizi sa o vizitezi, suma pe care o vei plati in schimbul unui consult o sa difere. Pentru a vedea care sunt tarifele la care trebuie sa te astepti, tabelul de mai jos iti sta la dispozitie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Natalgyn
Clinica-Verificata
150-200 Ron
 • Pretul Consultatiei variaza intre 150-200 Ron
 • Medic specialist
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Pachete promotionale
 • Atmosfera placuta
Alpha Clinics
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici primari
 • Gama variata de servicii
 • Studii in strainatate
 • Diverse reduceri
 • Atmosfera placuta
Dr. Cimpeanu
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Clinica necesita imbunatatiri in ceea ce priveste partea de organizare
Gyniclinique
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Medici primari
 • Gama variata de servicii
 • Experienta in domeniu
 • Studii in strainatate
 • Oferte lunare
 • Curatenie
Dr. Gombors
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipamente moderne
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care iti poti face o consultatie de ginecologie in Timisoara 

Nu doar pregatirea profesionala a medicului ginecolog din Timisoara conteaza, ci si modul in care acesta interactioneaza cu pacientele care apeleaza la serviciile sale. De aceea, in descrierile de mai jos au fost incluse si experientele celor care au beneficiat deja de o consultatie la clinicile respective. In functie de propriile tale preferinte si asteptari, alege-o pe cea mai potrivita:  

1. Natalgyn 

Primul cabinet ginecologic din Timisoara la care poti apela pentru o consultatie este cel al Dr. Natalia Palacean (Danilis), medic specialist in obstetrica-ginecologie, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu si competente in ecografie ginecologica, obstetricala si in colposcopie. Cu scopul de a-si imbunatati in mod constant tehnicile de lucru, Dr. Natalia Palacean are multiple participari la cursuri de perfectionare si congrese nationale, dar si internationale. Pe langa consultatia initiala, pe lista de servicii se regasesc si ecografia pelvina, abdominala, montarea steriletului, testul Babes-Papanicolau in mediu clasic sau lichid etc. In plus, cabinetul ofera o reducere de 50% pentru consult in cazul pacientelor care aleg sa beneficieze impreuna de servicii. Programarile se pot face telefonic, sau prin intermediul formularului de pe site. 

In mod normal, costul consultului ginecologic este de 150 de lei, dar daca serviciul este solicitat in afara orelor de program, pretul o sa creasca la 200 de lei. 

Cele mai multe paciente care au beneficiat de serviciile cabinetului ginecologic Natalgyn au avut parte de o experienta placuta, datorita rabdarii si atentiei pe care medicul o ofera fiecarei persoane, indiferent de complexitatea cazului. Disponibilitatea, profesionalismul si amabilitatea sunt aspectele pe care pacientele le-au apreciat in mod repetat la Dr. Natalia Palacean. 

Vezi parerile pacientilor despre Natalgyn
Vezi Pareri

2. Alpha Clinics

O alta clinica la care isi desfasoara activitatea medici ginecologi in Timisoara, cu pregatire si experienta in domeniu, este Alpha Clinic. Principalul obiectiv al cabinetului este de a asigura tratamente profesioniste si de calitate. Aici, pacientele ii pot gasi pe Dr. Catalin Ardelean si pe Dr. Roxana Ardelean, medici primari in obstetrica-ginecologie, cu diverse competente. Spre exemplu, Dr. Catalin Ardelean are competente in ecografie obstetrica si ginecologica, in medicina materno-fetala, chirurgie laparoscopica ginecologica, histeroscopie si colposcopie. In gama de servicii, pe langa consultatia initiala, se mai regasesc si montarea steriletului, biopsia de col uterin, avortul medicamentos, testul Papanicolau in mediu lichid etc. De asemenea, elevele, studentele si pensionarele beneficiaza de reduceri la consultatiile de specialitate. 

Pentru o consultatie ginecologica, pretul este de 200 de lei, iar daca serviciul este insotit si de o ecografie ginecologica, o sa ajunga la 280 de lei. 

Pacientele apreciaza in mod deosebit faptul ca medicii din cadrul Alpha Clinics au rabdare si explica toate informatiile pe intelesul lor. Profesionalismul si amabilitatea de care personalul medical da dovada le-a determinat pe multe dintre ele sa recomande mai departe serviciile cabinetului. Programarile sunt respectate, iar personalul de la receptie este politicos. 

3. Dr. Luminita Cimpeanu 

La cabinetul de ginecologie din Timisoara al Dr. Luminita Cimpeanu barierele clasice dintre medic si pacient sunt inlaturate, pentru ca persoanele care apeleaza la serviciile de aici sa aiba parte de o experienta cat mai placuta. Dr. Luminita Cimpeanu este medic primar in obstetrica-ginecologie, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, pe care a dobandit-o in cadrul Centrului Universitar. Printre competentele sale se numara cea in ecografie obstetricala si ginecologica, dar si in colposcopie. In lista de servicii sunt prezentate montarea sau extractia steriletului, avortul medicamentos la cerere, examenul Babes-Papanicolau in mediu lichid etc. 

Consultul ginecologic costa 100 de lei. Acelasi pret se aplica si in cazul controlului de dupa tratament sau pentru cel obstetrical. 

Cele mai multe paciente care o recomanda pe Dr. Luminita Cimpeanu o fac datorita conditiilor optime de confort pe care cabinetul sau le asigura. Medicul raspunde la fiecare intrebare si ofera sfaturi utile. Au existat si cateva experiente mai putin placute, legate de organizare, fie pentru ca o programare pe care o avea o persoana nu a fost respectata, sau pentru ca rezultatele au intarziat. 

4. Gyniclinique 

Un alt loc in care pacientii pot gasi un doctor ginecolog in Timisoara este Gynclinique. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea mai multi medici primari in obstetrica si ginecologie, precum Dr. Florina Todorut, care are, printre altele, competenta in ecografie ginecologica, medicina materno-fetala si colposcopie, Dr. Attila Fogarassy, Dr. Daniela Chiriac etc. Multe din procedurile medicale efectuate la aceasta clinica sunt disponibile doar la cateva centre din tara. Pentru ca pacientele sa aiba parte de un tratament cat mai eficient, Gyniclinique investeste in mod constant in pregatirea personalului medical si in aparatura de ultima generatie. Pe langa serviciile clasice de obstetrica-ginecologie, aici se mai efectueaza si servicii de estetica ginecologica, dermatologie etc. 

Pretul consultatiei este de 200 de lei. 

Dupa cum marturisesc chiar pacientii care au beneficiat de serviciile Gyniclinique, clinica arata bine, este curata, bine organizata, iar personalul da dovada de amabilitate si profesionalism in activitatea sa. Serviciile sunt de calitate, ceea ce-i determina pe oameni sa revina. Empatia si dorinta de a raspunde tuturor nevoilor pacientelor sunt apreciate in mod deosebit, atunci cand vine vorba de serviciile prestate de Dr. Florina Todorut. 

5. Dr. Gombors 

Cabinetul de ginecologie din Timisoara cu care se incheie lista este cel al Dr. Gombors, in cadrul caruia isi practica meseria o echipa tanara, cu inalta pregatire profesionala. Diagnosticarea corecta este asigurata de dotarile moderne. Pe langa consultatiile ginecologice cu echipamente profesionale de care pacientele cabinetului pot beneficia, in lista de servicii se regasesc ecografiile abdominale si vaginale in format 2D, 3D sau 4D, testul Papanicolau in mediu simplu si lichid, avortul medicamentos si clasic etc. Consultul general este nedureros si de scurta durata. 

Pretul unui consult ginecologic este de 100 de lei. 

Dr. Gombors este apreciat de mai multe paciente ca fiind un medic exceptional, cu o rabdare imensa, care raspunde tuturor intrebarilor care ii sunt adresate. Profesionalismul si intelegerea reprezinta caracteristici importante ale activitatii personalului medical din cadrul cabinetului. Exista si persoane pentru care interactiunea cu medicul nu a fost cea mai placuta. 

Concluzii 

In cele din urma, daca iti doresti sa beneficiezi de serviciile oferite de o clinica de ginecologie din Timisoara, optiunile din care ai de ales sunt numeroase. Confortul tau trebuie sa fie prioritatea numarul unu, asa ca alege o clinica la care te simti in siguranta si poti vorbi deschis despre simptomele tale cu medicul care se ocupa de tine.