Marire sani grasime proprie pret

Actualizat pe:

Femeile care isi doresc sa beneficieze de procedura de marire a sanilor cu grasime proprie la pret avantajos pot lua in considerare cabinetele si clinicile specializate in medicina estetica din orasele in care locuiesc. Astfel, vor scuti sume mari de bani, pe care altfel le-ar plati pentru cazare, pentru transport sau pentru ambele. De asemenea, fiind in orasul in care sunt domiciliate, le va fi mult mai usor sa ajunga acasa dupa interventie.

Marirea sanilor cu grasime proprie este o procedura minim invaziva, relativ nou aparuta in ceea ce priveste medicina estetica si care a capatat popularitate datorita faptului ca nu provoaca dureri insuportabile, ca in cazul implanturilor mamare, iar procesul de vindecare este scurt. Aceasta consta in redistribuirea propriei grasimi din anumite zone ale corpului la nivelul sanilor.

In ce consta procesul de recuperare dupa marirea sanilor cu grasime proprie la pret accesibil?

Pacientele care au nevoie de procedura de marire a sanilor cu grasime proprie la pret accesibil, trebuie sa tina cont si de procesul de recuperare, in cadrul caruia trebuie sa se respecte toate sfaturile medicului specialist. Printre aspectele de care trebuie sa se tina cont se numara si:

    • evitarea fumatului – specialistii recomanda ca in perioada postoperatorie dupa marirea sanilor cu grasime proprie sa se evite fumatul cat de mult se poate, pentru ca ingreuneaza procesul de vindecare;
    • manifestarea unei senzatii neplacute – exista posibilitatea ca pacienta sa simta un disconfort usor sau o durere superficiala atat la nivelul regiunii din care grasimea a fost recoltata, dar si la nivelul sanilor. De asemenea, umflaturile si vanataile se vindeca dupa aproximativ 2 saptamani;
    • evitarea dormitului pe burta – medicii chirurgi esteticieni recomanda evitarea dormitului pe burta pentru o perioada de aproximativ 4 saptamani;
    • evitarea relatiilor sexuale in perioada postoperatorie – dupa aproximativ 2 saptamani, specialistii recomanda sa se evite relatiile sexuale dupa interventia de marire a sanilor, pentru ca ar reprezenta un efort prea mare pentru pacienta.

Ce rezultate poti sa obtii cu ajutorul maririi sanilor cu grasimea proprie la pret rentabil?

Pacientele care isi doresc sa beneficieze de interventia de marire a sanilor cu grasime proprie la pret accesibil, pot tine cont de clinicile locale care activeaza in domeniul medicinei estetice, pentru a afla care sunt costurile medii implicate. De asemenea, trebuie sa tina cont si de rezultatele obtinute in cadrul procedurii, pentru a se convinge ca merita sau nu.

Vestea buna este ca femeile care apeleaza la aceasta varianta, vor avea parte de rezultate permanente pentru aproximativ 50-65% din grasimea redistribuita. Depinde foarte mult de organism si de capacitatea sa de absorbtie a grasimii, pentru ca in unele cazuri, organismul poate sa absoarba cantitati mai mari de grasime, iar in altele, mai mici, inca niciodata sub 50%. Astfel, medicul chirurg va injecta mai multa grasime la nivelul sanilor, tocmai pentru a preveni o situatie neplacuta.

In concluzie, procedura de marire a sanilor cu grasime proprie este minim invaziva si ofera un procent ridicat de reusita, fiind mult mai avantajoasa si pentru sanatatea organismului.