Implant Par Arad

Actualizat pe:

Primul oras din Romania care s-a alaturat revoltei decembriste din Timisoara  nu este doar un oras plin de insemnatate istorica si culturala, ci este si locul care ofera multor persoane posibilitatea de a-si face un implant de par in Arad.

Implantul de par cuprinde o serie de beneficii care trebuie sa fie luate in considerare de cei care sufera de o chelie aparuta ori prematur, ori din cauza inaintarii in varsta.

Avantajele pe care le obtii cu ajutorul implantului de par in Arad

Persoanele care sunt in cautarea serviciilor de implant de par Arad la pret avantajos, pot avea parte de o multime de beneficii care le vor imbunatati structura capilara si care ii va ajuta sa obtina un aspect natural, placut, estetic:

Imbunatatirea aspectului parului

Cine nu-si doreste sa aiba un par atractiv, uniform si sanatos? Din pacate, nu toti oamenii au parte de un astfel de par natural. Vestea buna este ca pot obtine rezultate avantajoase daca beneficiaza de un implant de par.

Imbunatatirea parerii despre propriul sine

Oamenii se pot simti foarte descurajati din punctul de vedere al aspectului, daca nu se incadreaza in anumite standarde de frumusete impuse de societate, unul dintre ele facand referire la aspectul parului. Din fericire, cei care nu au fost inzestrati cu o podoaba capilara prea avantajoasa, pot apela oricand la serviciile aplicarii unui implant de par.

Proces simplu de intretinere a parului

Dupa ce are loc tratamentul pe baza de implant de par, cerintele de intretinere a parului scad vertiginos. Nu este nevoie sa se foloseasca diverse produse de intretinere a parului, care pot fi si costisitoare, si ineficiente.

Unde poti gasi clinici de implant de par in Arad?

Cei care vor sa gaseasca o clinica de implant de par in Arad cu servicii satisfacatoare, pot sa se consulte cu topul celor 3 clinici listate in randurile de mai jos:

1. Galivi Hair Transplant

Galivi Hair Transplant este o clinica din Timisoara la aproximativ 60 de km de Arad, care este specializata in realizarea implantului de par.

Servicii si tehnici folosite:

  • FUT – Follicular Unit Transplantation;
  • FUE – Follicular Unit Extraction;
  • BHT – Body Hair Transplant (recoltarea parului din diverse regiuni ale corpului);
  • LHT – Long Hair Transplant (transplant de par lung);
  • FUE+FUT – combinarea tehnicilor in functie de densitate si zona donatoare.

2. Clinica de implant de par dr. FUE

Clinica dr. FUE este specializata in aplicarea implanturilor de par celor care au nevoie de o astfel de interventie. Se afla in Cluj-Napoca si are cazarea inclusa in pret pentru orice persoana care vine din alte orase ale tarii.

Tarife:

  • 5000 fire – 1590 euro;
  • 6500 fire – 1990 euro;
  • 8000 fire – 2590 euro.

3. Shanti Beauty Clinic

Shanti Beauty este o clinica din Timisoara care cuprinde in arsenalul sau o oferta bogata de servicii de infrumusetare, printre care si transplantul de par. Poate fi aplicat pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-65 de ani.

Prin urmare, cei care sunt in cautarea unei clinici care ofera servicii de aplicare a implantului de par, pot sa apeleze cu incredere la cele enumerate anterior.