Implant Par Botosani

Actualizat pe:

Vei gasi sau nu o clinica medicala in care vei putea sa faci un implant de par in Botosani? Cauti raspuns la aceasta intrebare, citeste articolul in continuare!

Cat dureaza procedura de care au nevoie cei care isi doresc implant de par?

Sa gasesti informatii despre implant de par in Botosani sau intr-un alt oras al tarii necesita sa te informezi corect. Asa vei gasi raspunsuri la toate intrebarile care te intereseaza. Nu doar ca vei gasi o clinica buna careia sa i te adresezi, dar vei obtine si informatiii utile, despre ceea ce inseamna procedura de implant de par in sine.

Interventia chirurgicala pentru implantul de par este una minim invaziva si care se poate finaliza intr-o singura sedinta. Astfel ca, in numai cateva ore vei avea mai multi foliculi de par, care in timp te vor ajuta sa obtii look-ul pe care ti-l doresti.

Ulterior, urmeaza o perioada de recuperare, dar este una scurta si relativ usoara, in aproximativ 3 zile fiind apt pentru a te putea intoarce la serviciu si la treburile tale obisnuite. Ceea ce dureaza mai mult este perioada in care vor fi cu adevarat vizibile rezultatele interventiei.

Unde poate fi realizata procedura de implant de par in Botosani?

Cu o bogata istorie si vizitat de numerosi turisti, in special de catre cei care sunt intr-un tur al manastirilor din Moldova, orasul nu este, totusi, locul potrivit pentru cei care au nevoie de implant de par in Botosani. Aceasta afirmatie se bazeaza pe dificultatea pe care o vei intampina in momentul in care vei cauta o clinica medicala care sa ofere astfel de servicii. Prin urmare, vei fi nevoit sa cauti si sa mergi in alte orase pentru a putea beneficia de o astfel de interventie, deoarece in Botosani nu exista nici o clinica medicala care sa ofere acest gen de servicii.

Indiferent daca alegi un oras din apropiere, cum ar fi Iasi, sau unul de la distanta mai mare, Cluj sau Baia Mare, de exemplu, poti fi linistit, pentru ca majoritatea clinicilor ofera servicii de cazare si masa pe toata perioada interventiei, 3-4 zile.

1. Susanu Clinic, din Iasi

O clinica medicala care iti poate fi mai la indemana este Susanu Clinic din Iasi, mai ales ca printre numeroasele servicii medicale din sfera esteticii si chirurgiei plastice se afla si interventiile de implant de par.

2. Med-Art, din Cluj Napoca

In schimb, la Cluj Napoca se afla unele dintre cele mai cunoscute si performante clinici in care se realizeaza interventii de implant de par. Una dintre acestea este si Med-Art. Astfel ca in cadrul acesteia vei gasi unele dintre cele mai bune servicii din domeniu.

3. Contas, Baia Mare

Chiar si la Baia Mare poti gasi o clinica specializata in interventiile de implant de par, aceasta fiind Clinica Dr. Contas. Metoda folosita este una dintre cele mai moderne, avand o reusita de 90 – 95%.