Implant Par Brasov

Actualizat pe:

Orasul care a fost denumit multa vreme „orasul lui Stalin”, nu este doar un loc bogat din punct de vedere istoric si turistic, ci este locul potrivit in care multe persoane au ocazia de a apela la serviciile de aplicare a unui implant de par in Brasov.

Implantul de par este o varianta la care multi recurg din nevoia de a-si recapata aspectul natural al parului si de a castiga batalia cu chelia.

Care sunt beneficiile de care poti beneficia cu ajutorul aplicarii implantului de par in Brasov?

Persoanele care sunt in cautarea unui cabinet care ofera servicii de aplicarea a implantului de par in Brasov trebuie sa ia in considerare beneficiile pe care le obtin odata ce beneficiaza de acest tratament:

  • Reda aspectul natural. Transplantul de par este un proces sigur, care nu implica substante chimice sau medicamente nocive pentru par;
  • Eliminarea cheliei. Procedura de transplant de par ajuta la vindecarea tuturor problemelor legate de par, mai ales la vindecarea cheliei. S-a dovedit ca implantul de par este cea mai eficienta metoda prin care pacientul nu va mai experimenta niciodata caderea parului sau manifestarea cheliei;
  • Proces redus de intretinere. Parul transplantat arata si se comporta ca parul natural, astfel ca nu trebuie sa se aplice sampoane sau substante chimice speciale;
  • Cost corect. Pentru ca este o solutie permanenta, implantul de par tinde sa fie putin costisitor, insa pacientul nu se va mai confrunta niciodata cu probleme legate de structura sa capilara.

Unde poate fi gasit un cabinet de implant de par in Brasov?

Cei care vor sa beneficieze de un implant de par in Brasov pot sa consulte lista celor 3 cabinete recomandate in randurile de mai jos:

1. Clinica dr. Fue Cluj

Clinica dr. Fue se afla in Cluj-Napoca si este o varianta pe care o poate lua in considerare orice persoana care este in cautarea unor medici specializati in aplicarea implantului de par. Este avantajoasa si datorita faptului ca ofera cazare inclusa in pret tuturor pacietilor care vor sa beneficieze de serviciile oferite de medicii din aceasta clinica.

Pretul pleaca de la 1590 de euro si poate ajunge la 2590 de euro, in functie de preferintele pacientului.

2. Clinica dr. Felix Bucuresti

Clinica dr. Felix din Bucuresti are renume atat national, cat si international, datorita serviciilor de implant de par pe care le ofera pacientilor sai. Metoda folosita este QFUE (Quality Follicular Unit Extraction), cunoscuta ca fiind una de succes in vindecarea problemelor de cadere a parului sau chiar de chelie.

3. Motora Hair Transplant & Aesthetics

Motora Hair Transplant & Aesthetics este o clinica din Cluj-Napoca specializata in realizarea transplantului de par cu ajutorul metodei FUE, cu par recoltat din diverse zone la corpului cum ar fi: tampla, ceafa, piept, barba.

Servicii si tarife:

  • transplant de par (FUE) si tratament PRP (3000-5000 fire) + servicii all inclusive – 1749 Euro;
  • transplant de par (FUE) si tratament PRP (4500 – 8000 fire) + servicii all inclusive – 2699 Euro.

Prin urmare, persoanele care sunt in cautarea unui cabinet care sa ofere servicii de aplicare a implantului de par, pot lua in considerare clinicile enumerate mai sus.