Implant Par Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura de implant de par in Cluj este solicitata de un numar tot mai mare de persoane care se confrunta cu o cadere excesiva a parului sau care au zone ale scalpului unde parul nu mai creste deloc. Aceasta procedura poate combate efectele inaintarii in varsta, prin redarea unui aspect bogat al podoabei capilare.   

In judetul Cluj sunt numeroase clinici unde poti face implant de par si unde raportul calitate-pret este unul satisfacator. Transplantul de par este o solutie eficienta pentru recapatarea increderii in sine, care este afectata odata cu pierderea parului, acesta avand un rol important in infatisarea unei persoane.  

Top clinici pentru implant de par in Cluj

Pentru ca sunt numeroase clinici din Cluj unde se face implant de par, urmatorul tabel surprinde cateva informatii esentiale despre alegerile de top din acest judet, care ti-ar putea fi de folos in alegerea clinicii potrivite pentru tine:   

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie de o zi
Rating
Website
Dr. FUE
Clinica-Verificata
1.590 Euro
 • Tariful unei interventii de o zi este 1.590 Euro
 • Clinica specializata exclusiv pe implant de par
 • Recomandari din partea Amazon AWS si CNCD
 • Aparatura si instrumentar ultramoderne
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si comunicativ
 • Atmosfera placuta
Dr. Mihai Motora
2.300 Euro
 • Tariful unei interventii de o zi este 2.300 Euro
 • Medic cu experienta in domeniul chirurgiei plastice si estetice
 • Colectiv amabil si profesionist
 • Conditii bune de cazare
Bendis
1.550 Euro
 • Tariful unei interventii de o zi este 1.550 Euro
 • Medici cu activitate la clinici din strainatate
 • Standarde inalte de calitate
 • Profesionalism si devotament
 • Atmosfera relaxanta
 • Estetica placuta
Optimum
1.800 Euro
 • Tariful unei interventii de o zi este 1.800 Euro
 • Profesionalism si promptitudine
 • Optiuni terapeutice diversificate
 • Atentie pentru pacient
Centrul de Implant de Par Cluj
1.590 Euro
 • Tariful unei interventii de o zi este 1.590 Euro
 • Echipa medicala cu experienta
 • Tariful pentru operatie acopera cazarea all inclusive si asistenta 24 din 24
 • Exista si pacienti care nu au fost convinsi de profesionalismul personalului
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cele mai bune clinici pentru implant de par in Cluj

A face implant de par la una dintre clinicile din Cluj este cu siguranta o alegere inspirata, iar o astfel de decizie trebuie sa vina in urma unei documentari atente. Tocmai pentru ca exista mai multe clinici dintre care poti alege, urmatoarele paragrafe prezinta informatii de interes despre procedura de transplat de par din cadrul celor mai reputate dintre acestea, astfel incat sa iti fie mai usor sa iei o decizie:

1. Dr. FUE

Alegerea de top pentru procedura de implant de par in randul pacientilor din Cluj este Dr. FUE, iar faptul ca este recomandata de catre Amazon AWS si CNCD (Consiliul National de Chirurgie Dermatologica) justifica pozitia sa fruntasa in acest clasament. In cadrul clinicii, care este specializata exclusiv pe implant de par, isi desfasoara activitatea medici acreditati si se folosesc aparatura si instrumentar de ultima generatie adus din SUA.

Pentru implant de par in cadrul acestei clinici, tariful porneste de la 1.590 de euro. In pachet intra interventia (pana la 5.000 de fire), cazare la hotel de 4/5 stele, mancare, monitorizare dupa operatie, medicamente pentru ingrijirea postoperatorie si PRP in timpul interventiei. Pretul creste in raport cu numarul de fire de par implantate, iar beneficiile mentionate anterior raman valabile pentru oricare pachet de servicii.

Pacientii care au trecut pragul acestei clinici au ales sa isi impartaseasca experienta prin intermediul recenziilor, declarandu-se multumiti de rezultate. Serviciile sunt descrise ca fiind de calitate, iar echipa ca fiind profesionista, atenta, amabila, rabdatoare si comunicativa, ceea ce contribuie la o atmosfera placuta in clinica.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. FUE
Vezi Pareri

2. Dr. Mihai Motora

O alta varianta populara in randul clinicilor si medicilor care efectueaza interventia de implant de par in Cluj este si dr. Mihai Motora, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva. Operatia de implant de par se desfasoara in cadrul clinicii Med’Art, unde activeza prima echipa de medici care a adus conceptul integrat al transplantului de par prin tehnica Folicular Unit Extraction (FUE) in orasul Cluj-Napoca.

La aceasta clinica, tariful pentru operatia de implant de par porneste de la 1.550 de euro. Pretul pachetului de baza este 2.300 de euro si acopera interventia chirurgicala, medicamentele pentru ingrijirea dupa operatie si o sedinta PRP postoperator.

Majoritatea pacientilor sunt multumiti de rezultate si spun despre dr. Mihai Motora ca este la curent cu noutatile din chirurgia estetica, ceea ce se vede din modul de lucru. Procedurile sunt explicate in prealabil, iar echipa este amabila si profesionista. Un alt aspect apreciat sunt conditiile de cazare.

3. Bendis

Bendis face parte din alegerile de top pentru implant de par in judetul Cluj, fiind o clinica in cadrul careia activeaza o echipa de medici specializati, cu activitate la clinici din Paris, Turcia si UK. Colectivul sustine noile tehnologii si cele mai inalte standarde de calitate privitor la interventia de implant de par.

Operatia se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor, iar tarifele sunt afisate pe website-ul clinicii. Pretul pentru transplant de par porneste de la 1.550 de euro, in care este inclusa si terapia PRP.

Pacientii recomanda aceasta clinica, spunand despre serviciile oferite ca ating standarde inalte de calitate si ca rezultatele sunt satisfacatoare. Profesionalismul, devotamentul si atentia personalului sunt foarte apreciate. Atmosfera este relaxanta, medicul explica fiecare pas al interventiei si ofera sfaturi in perioada preoperatorie si postoperatorie, mentinandu-se o legatura stransa pentru monitorizarea evolutiei. De asemenea, clinica este apreciata si din punct de vedere al esteticii sale.

4. Optimum

Daca ai ales judetul Cluj pentru a iti face implant de par, o alta clinica pe care o poti alege este Optimum, unde activeaza o echipa medicala de top. Obiectivul principal al acestei clinici este de a oferi servicii de cea mai inalta calitate si optiuni terapeutice potrivite pentru fiecare pacient.

Tarifele practicate in cadrul clinicii sunt afisate public pe website-ul oficial. Pretul pentru implant de par se stabileste cu exactitate in urma consultului. Acesta porneste de la 1.800 de euro si variaza in functie de complexitatea cazului si de numarul de fire de par implantate.

Profesionalismul, atitudinea, promtitudinea si empatia echipei sunt cateva dintre aspectele surprinse in recenziile pacientilor. Acestia recomanda serviciile clinicii si remarca interesul deosebit al personalului, atat inainte de procedura, cat si dupa.

5. Centrul de Implant de Par Cluj

O alta clinica specializata pe implant de par din Cluj este si Centrul de Implant de Par, cu 5 ani de activitate continua si cu peste 2.000 de pacienti in portofoliu. In aceasta clinica lucreaza o echipa de medici inalt calificati, iar echipa medicala a abordat deja cateva sute de cazuri dificile.  

Cat despre tarife, preturile pentru transplant de par incep de la 1.590 de euro si variaza in functie de pachetul ales, adica de numarul de fire implantate. In aceasta suma intra operatia, realizata prin tehnica micro FUE, cazare all inclusive si asistenta 24 de ore din 24.

O parte dintre cei care au trecut pragul clinicii si-au exprimat opinia si in mediul online, spunand ca echipa este profesionista si are experienta. Exista si pacienti care nu au fost tocmai multumiti de rezultatele obtinute si care contesta profesionalismul medicilor si asistentelor.

Concluzii

Daca esti in cautarea celei mai potrivite clinici specializate pe implant de par si ai ales Cluj, este important sa cunosti cele mai bune optiuni pe care le ai la dispozitie. Experienta personalului, tehnica folosita si raportul-calitate pret trebuie sa primeze intr-o clinica de top, iar in acest judet exista numeroase astfel de clinici.