Implant Par Constanta

Actualizat pe:

Unul dintre cele mai vechi orase atestate din Romania nu este doar un loc cu o istorie bogata si cu potential turtistic, ci este si un oras care inglobeaza multe clinici in cadrul carora oamenii au ocazia sa-si aplice implantul de par in Constanta.

In prezent, multe persoane se confrunta cu probleme la nivelul parului din cauza factorilor externi nocivi, cum ar fi incalzirea globala care este marcata prin raze ultraviolete daunatoare, poluare, schimbarile bruste de temperatura sau chiar din cauza alimentatiei sarace in proprietati nutritive.

Care sunt tehnicile folosite in aplicarea implantului de par in Constanta?

Cei care sunt in cautarea clinicilor care ofera implant de par in Constanta, trebuie sa cunoasca care sunt metodele si tehnicile folosite pentru aceasta procedura, astfel incat sa decida care li se potriveste cel mai bine:

  • tehnica FUE (extractie a unitatii foliculare) – este cea mai noua si populara metoda folosita in prezent, prin intermediul careia se recolteaza par din unele zone ale corpului si se transplanteaza in zonele care au nevoie de acesta;
  • tehnica DHI (implantarea directa de par) – este cunoscuta ca fiind cea mai eficienta tehnica de implant de par si nu este nevoie de tunderea parului pentru a fi aplicata. Specialistul se foloseste de un stilou special, denumit si „choi” care ajuta la implantarea firelor de par direct in scalp;
  • tehnica FUT (transplantarea foliculara unitara) – presupune extractia foliculilor prin indepartarea unei suprafete de scalp din spatele capului (aproximativ 15-20 cm), dupa care foliculii sunt recoltati si transplantati in zonele afectate de caderea parului.

Cum poti gasi o clinica de implant de par in Constanta?

Persoanele care vor sa gaseasca o clinica de implant de par in Constanta, pot lua in considerare cele 3 variante reprezentate in randurile de mai jos:

1. Clinica Parului Constanta

Clinica Parului se afla in Constanta si ofera servicii de aplicare a transplantului de par pentru persoanele care au nevoie de reconfigurarea structurii capilare, folosindu-se tehnica de MicroFue Regenerativ.

Servicii si tarife:

  • consultatie transplant par – 60 EUR;
  • transplant sprancene – incepand de la 1500 EUR;
  • transplant barba – 1500 EUR;
  • transplant par micro FUE (3000 – 5000 fire de par) – 1800 EUR;
  • transplant par micro FUE (5000 – 8000 de fire de par) – de la 2800 euro (1,8euro/graft);
  • transplant par printre firele de par max. 1000 grafturi – 2 euro/ graft;
  • transplant par reconstructiv – 2,5 /graft euro.

2. Clinica dr. Fue, Cluj

Clinica dr. Fue se afla in Cluj si ofera servicii de aplicare a implantului de par pentru toate persoanele care au nevoie de aceasta schimbare in viata lor. Pentru a simplifica lucrurile, se ofera si cazare inclusa in pret, iar pretul porneste de 1590 euro. Metoda folosita este Sapphire FUE (Sapphire Follicular Unit Extraction), adica metoda fir cu fir, cunoscuta ca fiind foarte cunoscuta si eficienta.

3. Look Clinic, Bucuresti

Look Clinic este o clinica de implant de par din Bucuresti, nu la o distanta foarte mare de Constanta, care foloseste metoda moderna FUE (Follicular Unit Extraction). Pretul de la care se incepe aceasta procedura este de 1560 de euro si, in functie de nevoile pacientului, poate ajunge la 4700 de euro.

Prin urmare, persoanele care sunt in cautarea clinicilor specializate in aplicarea implantului sau a transplantului de par, pot sa apeleze cu incredere la cele enumerate mai sus.