Implant Par Craiova

Actualizat pe:

Orasul din Banie este cunoscut la nivelul intregii tarii, fiind reprezentant pentru regiunea Olteniei, dar daca ai nevoie sau iti doresti sa iti faci un implant de par in Craiova, atunci este necesar sa aloci mult timp cautarii unei clinicii la care sa poti apela.

Acest lucru se datoreaza faptului ca nici o clinica din oras sau din imprejurimi nu ofera si servicii medicale de transplant de par in Craiova, cel mult, poti alege diferite tratamente care au ca obiectiv reducerea caderii parului si stimularea cresterii acestuia.

Cine poate avea nevoie de implant de par in Craiova?

Craiova este un oras mare, cu o populatie numeroasa.  La modul general,  7 din 10 oameni se confrunta cu caderea definitiva a firelor de par. Raportandu-ne la populatia numeroasa a acestui oras, multe persoane ar putea avea nevoie de implant de par in Craiova.

Aceasta procedura medicala, care este una moderna si foarte eficienta, este dedicata tuturor celor care se confrunta cu astfel de probleme, deoarece alopecia afecteaza deopotriva femeile si barbatii. Procedura trebuie realizata numai de medici specialisti, care au cunostintele necesare unei astfel de interventii, chiar daca aceasta este una minim invaziva.

La ce clinici poti apela daca ai nevoie de transplant de par in Craiova?

Daca ai nevoie de un transplant de par in Craiova vei fi nevoit sa cauti in orasele din imprejurimi sau poti merge in Bucuresti, oras in care ai posibilitatea de a alege dintre numeroase clinici care ofera astfel de servicii medicale.  Unele dintre cele mai cunoscute, in care vei gasi servicii de buna calitate si datorita carora vei obtine cele mai bune rezultate sunt:

1. ProEstetica

O clinica de chirurgie estetica, unde frumusetea si sanatatea pacientilor sunt principalele obiective urmarite, este ProEstetica. In cadrul acesteia pot fi efectuate proceduri chirurgicale si non-chirurgicale specifice atat chirurgiei plastice, cat si celei generale, printre toate acestea regasindu-se si procedurile de implant de par.

2. Estetica-Med

O clinica estetica in care sunt realizate tratamente chirurgicale si non-chirugicale pentru imbunatatirea aspectului fizic sau recuperarea aspectului tanar, precum si de implant de par este Estetica-Med. Aceasta are doua cabinete la care poti merge, unul in Bucuresti si unul in Pitesti, astfel ca il poti alege pe cel care iti este cel mai aproape.

3. EGO Hair Clinic by Irinel Nedelcu

De asemenea, un alt loc in care vei gasi adevarati profesionisti si medici specializati in implantul de par, precum si servicii de cea mai buna calitate, este clinica EGO Hair Clinic. Rezultatele pe care ceilalti pacienti le-au obtinut ar trebui sa fie suficient de convingatoare.

Concluzie

In concluzie, cei care au nevoie de implant de par in Craiova sau din alte zone invecinate, se confrunta cu lipsa unor specialisti in orasul lor. Totusi, proximitatea fata de marile orase, cum este capitala sau Clujul, de exemplu, le faciliteaza acestora accesul la servicii dintre cele mai moderne si de buna calitate, iar competitivitatea se reflecta in preturile practicate.