Implant Par Oradea

Actualizat pe:

Numit si cel mai sigur oras din Romania, nu este doar un loc potrivit pentru o destinatie de vacanta sau pentru a descoperi o multime de obiective turistice, ci este si un oras cu o oferta bogata de clinici specializate in aplicarea implantului de par in Oradea.

Cei care isi doresc sa obtina un par sanatos, cu volum si rezistent in fata factorilor externi, pot lua in considerare aplicarea implantului de par, mai ales in conditiile in care sufera de chelie (partiala sau totala).

Care sunt partile bune in aplicarea implantului de par in Oradea?

Persoanele care cauta un cabinet specializat in aplicarea implantului de par in Oradea, trebuie sa ia in considerare si avantajele de care pot beneficia cu ajutorul acestei interventii:

  • vor scapa permanent de problemele capilare – caderea parului sau chiar chelia sunt doua dintre cele mai comune probleme pe care oamenii ajung sa le experimenteze mai devreme sau mai tarziu, dar exista si o solutie: implantul de par. Odata aplicat, pacientul nu va mai avea intampina astfel de situatii neplacute;
  • aspect natural al parului – cei care au parul rar si nu stiu ce metode sa mai aplice pentru a se bucura de un volum crescut, pot apela la varianta implantului de par;
  • nivel scazut de intretinere – nu este nevoie sa se aplice tratamente scumpe sau produse greu de gasit. Dupa interventie, parul poate fi intretinut printr-o simpla spalare cu un sampon care cuprinde ingrediente naturale.

Unde se pot gasi cele mai bune clinici de implant de par in Oradea?

Cei care au in plan ca in viitorul apropiat sa beneficieze de un implant de par in Oradea, pot lua in considerare lista clinicilor enumerate mai jos:

1. Estetis Clinic, Oradea

Estetis Clinic este o clinica de chirurgie estetica cu servicii atat pentru femei, cat si pentru barbati, printre care se numara si aplicarea transplantului de par. Se ofera o analiza detaliata pentru fiecare pacient, pentru a se stabili ce tehnici trebuie sa fie folosite.

2. Clinica dr. FUE, Cluj

Clinica dr. FUE este amplasata in Cluj si ofera servicii de aplicare a implantului de par prin intermediul medicilor specialisti: dr. Laura Albu si dr. Lavinia Lasca.

Servicii si tarife:

  • implantarea a 5000 de unitati foliculare – 1590 euro (1 zi);
  • implantarea a 6500 de unitati foliculare – 1990 euro (1 zi si jumatate);
  • implantarea a 8000 de unitati foliculare – 2590 euro (2 zile).

3. Clinica dr. Felix, Bucuresti

Pacientii care apeleaza la clinica dr. Felix din Bucuresti vor beneficia de o tehnica inovatoare de aplicare a implantului de par, tehnica QFUE prin care realizeaza reconstructia capilara corespunzatoare.

Servicii:

  • implant de par pentru barbati;
  • implant de par pentru femei;
  • implant de par pentru sprancene;
  • implant de par pentru barba.

Prin urmare, cei care-si doresc sa-si vindece problemele aparute la nivelul scalpului (caderea parului, chelia), pot lua in considerare una dintre clinicile mentionate mai sus pentru aplicarea implantului de par.