Implant par Sibiu

Actualizat pe:

Orasul cu o istorie de aproape 900 de ani nu este doar un important centru cultural al intregii tari, ci este totodata si orasul care cuprinde in arsenalul sau medical o oferta bogata de clinici specializate in realizarea implantului de par in Sibiu.

In prezent, multe persoane se confrunta cu problema pierderii unui volum mare de par, fenomen care poate sa duca la aparita cheliei partiale sau chiar totale.

Care sunt simptomele aparitiei cheliei si cum stii ca ai nevoie de un implant de par in Sibiu?

Aparitia cheliei este un fenomen care in unele cazuri poate fi evitat, dar care, de multe ori, este un rezultat al mostenirii unui pachet genetic dezavantajos. Persoanele care se afla in aceasta situatie, pot apela la serviciile de implant de par din Sibiu pentru ameliorarea situatiei. Simptomele aparitiei cheliei pot fi:

 • subtierea treptata a firelor de par. Este cel mai frecvent tip de cadere a parului, care afecteaza oamenii pe masura ce imbatranesc. La barbati, chelia apare la nivelul liniei parului de pe frunte;
 • pete neregulate pe scalp neacoperite de par. Unii oameni isi pierd parul sub forma unor pete neregulate care apar pe scalp, barba sau sprancene. Apar probleme si la nivelul pielii, prin mancarimi in zonele afectate sau chiar dureri;
 • pierderea unei cantitati mari de par. Unele afectiuni si tratamente medicale, cum ar fi chimioterapia pentru cancer, pot duce la pierderea parului de pe toata suprafata corpului. Pentru a impiedica acest fenomen, se poate aplica implantul de par.

Unde pot fi gasite clinici specializate in aplicarea implantului de par in Sibiu?

Persoanele care sunt in cautarea unui cabinet de implant de par in Sibiu pot sa-si indrepte atentia catre urmatoarele 3 clinici enumerate mai jos:

1. Clinica dr. FUE, Cluj

Clinica dr. FUE, care se afla in Cluj, nu departe de Sibiu, este o optiune viabila la care oricine poate sa apeleze, cu scopul de a-si ameliora problemele capilare. In functie de necesitati sau de preferinte, pacientii au posiblitatea de a alege din mai multe pachete de preturi si servicii puse la dispozitie de aceasta clinica.

Servicii si tarife:

 • 5000 de unitati foliculare implantate – 1590 euro (1 zi de interventie);
 • 6500 de unitati foliculare implantate – 1990 euro (1 zi si jumatate de interventie);
 • 8000 de unitati foliculare implantate – 2590 euro (2 zile de interventie).

2. Felix Hair Implant, Bucuresti

Clinica Felix Hair ofera servicii de aplicare a implantului de par pentru pacientii sai, folosind o metoda inovativa in Romania, tehnica QFUE (Quality follicular unit extraction).

Servicii:

 • implant de par pentru barbati;
 • implant de par pentru femei;
 • implant de par la nivelul sprancenelor;
 • implant de par la nivelul barbii.

3. Motora Hair Transplant & Aesthetics, Cluj

Motora Hair Transplant & Aesthetics este o clinica din Cluj, specializata in realizarea implantului de par pentru cei care au nevoie de o astfel de interventie.

Servicii si tarife:

 • Pachet Basic – 2300 euro;
 • Pachet Premium – 2500 euro;
 • Pachet Extended – 2750 euro.

Prin urmare, oricine are nevoie de un implant de par realizat de medici specialisti, poate apela cu incredere la serviciile clinicilor mentionate mai sus.