Implant Par Targu Mures

Actualizat pe:

Orasul in care poate fi vizitata cea mai mare gradina zoologica din tara nu este doar un loc in care s-au desfasurat o multime de evenimente importante de-a lungul istoriei, ci este si un oras cu o oferta bogata in clinici de implant de par in Targu Mures.

Ce trebuie sa stii despre serviciul de implant de par in Targu Mures?

Serviciul de implant par Targu Mures este o modalitate eficienta prin care se recapata aspectul placut si uniform al parului. Pentru a intelege importanta unui astfel de serviciu, este important sa se tina cont de urmatoarele beneficii pe care le ofera:

Eliminarea cheliei

Persoanele care vor sa scape de chelia neplacuta si dezavantajoasa din punct de vedere vizual, pot sa ia in considerare aplicarea unui transplant de par, care are rolul de a ingrosa volumul parului si de a remodela zonele lipsite de par, stimulandu-le.

Obtinerea unui aspect natural al parului

Parul trebuie sa fie foarte bine intretinut, insa, cu ajutorul implantului de par, nu trebuie sa se acorde o atentie speciala fara de acest subiect, astfel incat sa se obtina un aspect placut, ci vine de la sine.

Imbunatateste increderea in sine

Oamenii care isi pierd parul la o varsta frageda tind sa se simta mai complexati de felul in care arata si sa se simta descurajati. Implantul de par ajuta la recapatarea aspectului placut si uniform al structurii capilare, redandu-i pacientului increderea in sine de care are nevoie.

Unde poti sa beneficiezi de un implant de par in Targu Mures?

In dorinta de a gasi o clinica de implant de par in Targu Mures, multe persoane tind sa aleaga primele variante, insa, pentru a facilita acest proces, se poate consulta topul de mai jos al celor 3 clinici:

1. Implant de par Cluj – dr. FUE

Clinica de implant de par dr. FUE este situata in Cluj si este cea mai aproapiata varianta pentru locuitorii din Targu Mures care isi doresc sa beneficieze de serviciul de reconstituire a suprafetei capilare. Pentru pacientii veniti din alte orase se ofera si cazare la un hotel de 4 stele cu 3 mese asigurate pe zi.

Servicii si tarife:

  • Implant de par si terapia scalpului (Garantie pe implant) – 1590 euro (5000 de fire de par implantate);
  • Implant de par si terapia scalpului (Garantie pe implant) – 2590 euro (8000 de fire de par implantate).

2. Cabinetul dr. Amer Clinic

Dr. Amer Clinic se afla in Targu Mures si ofera posibilitatea tuturor persoanelor care au nevoie de o reconfigurare capilara sa beneficieze de un implant de par, realizat chiar de dr. Amer. Sunt folosite doua metode eficiente: transplantul de par prin varianta FUE si implantul de par cu biofibre.

3. Clinica Bendis Health&Beauty

Clinica Bendis este o clinica specializata in realizarea implantului de par, localizata in Cluj-Napoca. Aceasta este o alta varianta apropiata pentru locuitorii din  Targu Mures la care pot apela cu incredere. Tehnica predominant folosita este QFUE (Quality FUE).

In concluzie, persoanele care sunt in cautarea unei posibilitati de a-si reconstitui suprafata capilara printr-un implant de par, pot lua in considerare clinicile enumerate mai sus.