Balneofiziokinetoterapie Cluj

Balneofiziokinetoterapie Cluj

Pe masura ce grija oamenilor pentru preventie si recuperare creste, serviciile de balneofiziokinetoterapie din Cluj devin din ce in ce mai cautate, atat de persoanele care locuiesc in zona, cat si de turistii care se afla doar in vizita. Termenul include mai multe servicii, care vin in sprijinul pacientilor cu diferite afectiuni.

Toate persoanele interesate de un astfel de tratament cauta sa apeleze la un kinetoterapeut in Cluj care sa aiba pregatirea necesara, dar si experienta in domeniu. Majoritatea dintre acestia isi desfasoara activitatea in cadrul spitalelor, sau clinicilor bine cunoscute.

Clinci balneofiziokinetoterapie Cluj

Exista mai multe clinici la care persoanele care au nevoie de servicii de balneofiziokinetoterapie in Cluj se vor putea duce. Sunt chiar si clinici care ofera astfel de servicii copiilor, asa ca daca cel mic sufera de o afectiune care ar putea fi remediata in urma unui tratament de kinetoterapie in Cluj, parintii lui il vor putea duce aici.

1. Clinica Physiomedica

La clinica Physiomedica sunt disponibile servicii de fizioterapie in Cluj, iar ele sunt efectuate cu ajutorul aparaturii de ultima generatie. Mai mult decat atat, serviciile vor fi decontate prin CAS, asa ca nimeni nu trebuie sa renunte la sanatate din cauza problemelor financiare.

In cadrul acestei clinici, catalogul de servicii cuprinde kinetoterapia, fizioterapia, terapia cu laser, terapia cu ultrasunete, diatermia sau terapia tecar, baile galvanice, terapia MDF, impachetari cu parafina, kinesio taping si masajul.

Programarile se vor face la numarul de telefon 0775321275, sau la 0364642124.

2. Centrul de reumatologie si fizioterapie Rheumed Clinic

La centrul de reumatologie si fizioterapie Rheumed Clinic, pacientii vor putea sa apeleze la servicii de kinetoterapie in Cluj-Manastur. Aici, consultatiile se desfasoara in doua etape: discutia initiala cu pacientul si analiza imagistica a situatiei in care se afla.

Serviciile si procedurile terapeutice includ consultul, punctia articulara, infiltratia intra-articulara, fizioterapia, laser-terapia, ultrasunetul si electroterapia. Pe langa acestea, se mai poate vorbi si despre masaj si kinesiotaping.

Datele de contact ale centrului, care pot fi folosite in vederea programarii unei intalniri, sunt numarul de telefon 0751084210 si adresa de E-mail rheumedclinic@gmail.com.

3. Spitalul clinic de boli infectioase

Cabinetul de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase ofera consultatii de fizioterapie in Cluj. Ele vor fi decontate prin CAS in limita bugetului alocat, dar se pot realiza si cu plata.

Balneologia este recomandata in cazul afectiunilor precum reumatismul de tip degenerativ sau inflamator, herniilor de disc, sechelele post-traumatice osteoarticulare, cele dupa fracturi, afectiunile neurologice, cele respiratorii etc.

In cazul copiilor, programarile se fac la numarul de telefon 0364131140, in timp ce pentru adulti se va folosi unul din cele doua numere de telefon 0364131238 sau 0364131177. Adresa de E-mail a secretariatului este secretariat.ai@infectioasecluj.ro

Concluzii

In cele din urma, persoanele care vor sa incerce servicii de tip kineto in Cluj, o vor putea face apeland la una din clinicile care au un cabinet ce se specializeaza in asa ceva. Atat adultii, cat si cei mici pot sa urmeze un tratament fizioterapeutic pentru a-si imbunatati starea de sanatate.