Balneofiziokinetoterapie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Terapia prin miscare este un serviciu tot mai cautat in societatea moderna, lucru demonstrat inclusiv de numarul mare de persoane care merg la balneofiziokinetoterapie in Cluj, unde exista o diversitate de clinici care ofera acest tip de terapie, cu un impact pozitiv in recuperarea postoperatorie, dupa un accident sau in cazul persoanelor cu anumite incapacitati fizice.

Tehnicile aplicate de fiziokinetoterapeuti si planurile personalizate de tratament au scopul de a imbunatati starea de sanatate si de a preveni sau acceelera vindecarea unor afectiuni. Judetul Cluj este cu siguranta o alegere buna daca te intereseaza aceasta terapie.

Top clinici pentru balneofiziokinetoterapie in Cluj

In Cluj, balneofiziokinetoterapia este un serviciu aflat la mare cautare in randul persoanelor care vor sa se refaca mai rapid dupa un accident sau care au trecut recent printr-o interventie chirurgicala, iar plaja de clinici este una larga. Tabelul urmator le prezinta succint, prezentand informatii esentiale de interes pentru un potential pacient:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
HC Kinetic
Clinica-Verificata
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Tarif accesibil pentru consultatie
 • Posibilitatea de a alege un abonament
 • Servicii de calitate
 • Echipa medicala profesionista
 • Atmosfera placuta
Kinetomed
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa formata din kinetoterapeuti, antrenori personali si maseuri
 • Aparatura performanta
 • Atmosfera primitoare
 • Personal amabil si profesionist
Kinetik Med
130 Ron
 • Pret Consultatie 130 Ron
 • Personal cu instruire continua in domeniul fiziokinetoterapiei
 • Locatie buna si parcare subterana
 • Profesionalism si amabilitate din partea personalului
Revo Kinetic
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Echipa dedicata si profesionista
 • Optiunea de a face programarea online
 • Gama variata de servicii
Kinetic Artherapy
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Centrul colaboreaza cu medici specializati in ortopedie, neurologie si pediatrie
 • Colectiv atent si profesionist
 • Atmosfera primitoare
 • Atentie la detalii
 • Zona accesibila
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinica din Cluj poti alege pentru balneofiziokinetoterapie?

Daca esti din Cluj sau din alta zona a tarii, te poti orienta catre o clinica unde se face balneofiziokinetoterapie daca ti-a fost recomandata de medic sau daca esti de parere ca aceasta terapie reprezinta solutia problemei tale de sanatate.

In continuare, vor fi prezentate cateva dintre cele mai reputate clinici din judetul Cluj, in cadrul carora vei gasi echipe de profesionisti cu experienta. Urmatorul clasament iti poate fi de folos in alegerea unei clinici care sa raspunda la exigentele tale:

1. HC Kinetic

O alegere buna pentru persoanele din Cluj sau din restul tarii, interesate de balneofiziokinetoterapie, este HC Kinetic, unde activeaza o echipa de terapeuti calificati in tratarea afectiunilor ortopedice si neurologice la persoanele de orice varsta. Acest centru medical reuneste o echipa de specialisti si kinetoterapeuti in Cluj, avand trei locatii diferite.

Tariful pentru o consultatie in cadrul acestei clinici este de 120 de lei. Se pot alege inclusiv abonamente la preturi avantajoase pentru un numar mai mare de sedinte.

In mediul online, multi pacienti care au trecut pragul acestui centru medical si-au exprimat parerile pozitive si au recomandat serviciile si altor persoane. Calitatea serviciilor oferite si rezultatele obtinute sunt doua dintre cele mai apreciate aspecte. Echipa medicala este caracterizata ca fiind profesionista, pozitiva, atenta la detalii, deschisa si amabila. Mediul este linistit, iar atmosfera una relaxanta.

Vezi parerile pacientilor despre HC Kinetic
Vezi Pareri

2. Kinetomed

Cluj este un judet ofertant cand vine vorba de balneofiziokinetoterapie, iar Kinetomed este una dintre variantele de top in acest sens. Activitatea Kinetomed a inceput in anul 2009, iar echipa actuala este formata din kinetoterapeuti, antrenori personali si maseuri. De asemenea, una dintre cele mai noi facilitati disponibile este Kinetomed Arena, care a fost inaugurata in 2018 si este dotata cu aparatura premium.

Pentru o consultatie la Kinetomed, costul este de 100 de lei.

In ceea ce priveste parerile pacientilor, acestia se declara multumiti de rezultate. Alte avantaje sunt aparatura de specialitate, atmosfera primitoare si mai ales personalul, care este descris ca fiind profesionist, amabil, rabdator si dornic sa ajute;

3. Kinetik Med

Cu peste 10 ani de activitate si o echipa de fiziokinetoterapeuti cu experienta vasta in recuperare, Kinetik Med este una dintre variantele preferate ale persoanelor care aleg judetul Cluj pentru balneofiziokinetoterapie. Personalul din cadrul acestui centru are studii superioare in domeniul fiziokinetoterapiei si se informeaza constant pentru a ramane la curent cu noutatile din domeniu, participand la seminarii si cursuri. Printre dotarile centrului se numara si aparatura de recuperare a mobilitatii, a coordonarii si echilibrului.

O consultatie in cadrul acestui centru are pretul de 130 de lei.

Centrul este localizat in incinta stadionului Cluj Arena, acesta fiind un aspect apreciat de catre pacienti, la fel si parcarea subterana. Ei sunt multumiti de serviciile prestate de echipa caracterizata ca fiind profesionista, amabila, rabdatoare si punctuala. Atmosfera din centru, definita de o buna dispozitie, este de altfel surprinsa in experientele relatate in mediul online.

4. Revo Kinetic

O alta clinica din Cluj unde se ofera o gama diversificata de servicii, printre care si balneofiziokinetoterapie, este Revo Kinetic. Aici, pacientii pot opta pentru un anumit serviciu sau pentru o combinatie de tratamente, in raport cu afectiunea care le provoaca disconfort si durere. Echipa din cadrul Revo Kinetic se ocupa de elaborarea unor planuri prin care sa imbunatateasca mobilitatea pacientilor si sa promoveze dezvoltarea armonioasa a organismului.

Tariful pentru o consultatie este de 100 de lei. De altfel, lista de preturi este disponibila si pe website-ul oficial.

Amabilitatea, profesionalismul si dedicarea echipei sunt doua dintre cele mai apreciate avantaje, alaturi de posibilitatea de a face programare online. Tratamentele sunt explicate in detaliu, iar cei mai multi dintre pacienti se declara multumiti de serviciile oferite.

5. Kinetic Artherapy

Daca esti din Cluj si esti in cautarea unui centru de recuperare medicala care include balneofiziokinetoterapia in serviciile sale, Kinetic Artherapy nu trebuie sa lipseasca de pe lista ta de optiuni. Tehnicile de kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic sunt reunite in planuri de tratament personalizate. Centru medical are colaborari cu medici specializati pe diferite arii, precum ortopedie, neurologie si pediatrie.

Preturile serviciilor sunt afisate public pe website. Cat despre tariful unei consultatii, acesta este de 100 lei.

Referitor la opiniile pacientilor, ei puncteaza profesionalismul, atentia si devotamentul echipei care activeaza in cadrul acestui centru de recuperare medicala. Raportul calitate-pret este unul satisfacator, iar atmosfera este una prietenoasa, calduroasa si primitoare. Atentia la detalii, punctualitatea si conditiile de igiena sunt in egala masura apreciate. In plus, centrul este situat intr-o zona accesibila, avand statie de autobuz si Cluj-Bike la doar 1 minut distanta.

Concluzii

Cluj este unul dintre judetele din Romania unde balneofiziokinetoterapia este un serviciu tot mai solicitat, iar acest lucru poate fi pus si pe seama calitatii serviciilor oferite de plaja larga de clinici si centre medicale de recuperare din aceasta zona a tarii.