Meniu

Labioplastie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ideal este ca persoanele care intentioneaza sa-si faca o labioplastie in Constanta, sa se intereseze cu privire la preturi si tehnici de lucru inainte de a se programa la interventia propriu-zisa. Procedurile chirurgicale atrag dupa ele diverse efecte secundare, de care pacientii trebuie sa fie informati din timp pentru a nu intra in panica.

La clinicile din Constanta isi desfasoara activitatea medici care stiu cat de important este confortul pacientilor pentru o interventie cat mai reusita. Tocmai de aceea, acestia fac tot ce le sta in putinta pentru a crea niste conditii maxime de confort pentru toti cei care le trec pragul.

Cat costa interventia de labioplastie in Constanta?

Orice pacient trebuie sa fie constient de faptul ca interventia de labioplastie si pretul ei in Constanta poate sa difere de la o clinica la alta. Chiar daca bugetul nu este singurul factor ce trebuie luat in considerare, el reprezinta totusi unul destul de important. Astfel, pentru a crea tabelul de mai jos au fost selectate mai multe clinici, alaturi de tarifele practicate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Labioplastie
Rating
Website
AUM
Clinica-Verificata
8.500 Ron
 • Tarif Labioplastie 8.500 Ron
 • Dotari performante
 • Echipa formata din medici specialisti
 • Comunicare constanta
 • Transparenta
 • Atmosfera placuta
Afrodite
4.875-7.337 Ron
 • Tarif Labioplastie 4.875-7.337 Ron
 • Tehnologii performante
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de interventii
 • Preturi accesibile
Russian Aesthetic
5.916 Ron
 • Tariful Labioplastiei porneste de la 5.916 Ron
 • Tehnologii inovatoare
 • Medici specialisti
 • Materiale de inalta calitate
 • Gama variata de tratamente
 • Specialisti din strainatate
Diantus
3.500 Ron
 • Tariful Labioplastiei porneste de la 3.500 Ron
 • Dotari moderne
 • Personal calificat
 • Standarde internationale
 • Gama variata de interventii
 • Experienta in domeniu
Medical Analysis
4.300-6.400 Ron
 • Tarif Labioplastie 4.300-6.400 Ron
 • Tehnologie de ultima generatie
 • Gama variata de servicii
 • Experienta de 12 ani
 • Posibilitatea de a opta pentru servicii in rate
 • Parteneriat CAS
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor la care se efectueaza labioplastia in Constanta

Rolul topului urmator este de a te ajuta sa alegi clinica ideala la care sa te poti duce pentru interventia de labioplastie in orasul Constanta. Medicul chirurg este cel care iti va explica toti pasii procedurii, astfel incat sa treci cu bine peste ea. Tot in acest top au fost incluse si opiniile unor pacienti care au beneficiat deja de o interventia la clinicile respective:

1. AUM

O prima clinica la care oamenii se pot duce pentru o consultatie in vederea obtinerii labioplastiei in Constanta este AUM. In cadrul ei isi practica meseria medici precum Radu Frunza, Roxana Lungoci si Turan Abdulazis, medici specialisti in chirurgie plastica, estetica si chirurgia mainii. Activitatea clinicii este caracterizata, printre altele si de transparenta, asa ca pacientilor nu le este deloc dificil sa afle toate informatiile de care au nevoie cu privire la interventia prin care urmeaza sa treaca. Mediul este unul cald si confortabil, in care bunastarea pacientului reprezinta o prioritate pentru personalul medical. Interventia dureaza aproximativ o ora si necesita pregatiri, restrictii, precum si o perioada de recuperare de sase-opt saptamani.

Pretul interventiei de labioplastie cu rahianestezie si internare 24 de ore este de 8.500 de lei.

Cei care au beneficiat de serviciile clinicii AUM au remarcat rabdarea personalului medical, care a oferit raspunsuri la toate intrebarile pacientilor. Medicii le castiga increderea inca de la prima consultatie, datorita profesionalismului si amabilitatii de care dau dovada. In plus, oamenii obtin rezultatele la care au sperat datorita interventiilor de succes.

Vezi parerile pacientilor despre AUM
Vezi Pareri

2. Afrodite

Clinica Afrodite din Constanta a fost conceputa in mod special pentru a veni in ajutorul oamenilor cu o gama larga de tratamente si proceduri estetice de inalta calitate, printre care se numara si labioplastia. In cadrul clinicii, persoanele interesate o pot gasi pe Dr. Simona Manea, medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie constructiva. Pe parcursul carierei sale, s-a confruntat cu numeroase urgente si cazuri complexe, care au ajutat-o sa dobandeasca o experienta vasta in domeniu. Mai mult decat atat, clinica isi sustine activitatea prin profesionalism, modernitate, confidentialitate si preturi accesibile. Cu privire la interventia de labioplastie, aceasta dureaza aproximativ 20 de minute si aduce numeroase beneficii pe termen lung.

Pretul labioplastiei simple este de 4.875 de lei, iar labioplastia cu sedare costa 7.337 de lei.

In recenziile acordate clinicii Afrodite, utilizatorii apreciaza amabilitatea atat a personalului de la receptie, cat si a celui medical. Chiar si cei care au fost putin sceptici la inceput, au ramas surprinsi de atitudinea medicilor si de calitatea actului medical. Aceste aspecte ii determina pe multi pacienti sa lase o recenzie pozitiva si totodata, sa revina la clinica pentru a beneficia din nou de servicii.

3. Russian Aesthetic

Tot pentru o interventie de labioplastie realizata in Constanta, persoanele interesate au ca optiune catalogul impresionant de la Russian Aesthetic. La clinica, frumusetea si sanatatea corpului sunt cele mai importante, iar specialistii depun eforturile necesare pentru a lua in considerare dorintele pacientilor. Aici, pacientii il pot gasi pe Dr. Hussein Shamieh, medic specialist in chirurgie plastica, fiind unul din cei mai apreciati chirurgi din tara. Pe langa activitatea profesionala, medicul chirurg participa in mod periodic la congrese, workshop-uri si cursuri de specializare, atat din tara, cat si din strainatate. Studiile stiintifice il ajuta sa ofere pacientilor cele mai recente si eficiente metode de tratament.
Costul interventiei incepe de la aproximativ 5.916 lei.
Cele mai multe persoane care au vizitat clinica Russian Aesthetic au avut parte de o experienta placuta, in care medicul le-a oferit mai multe optiuni din care sa aleaga, astfel incat rezultatul final sa fie cel pe care si-l doresc. Exista paciente care marturisesc ca si-au recapatat increderea in sine dupa interventie si se pot bucura din nou de viata.

4. Diantus

Specialistii de la clinica Diantus Estet, fondata in anul 2008, au avut suficient timp la dispozitie sa-si perfectioneze tehnicile de chirurgie plastica, in special in ceea ce priveste labioplastia, la sediul din Constanta. Clinica este dotata cu sali de operatie, saloane post-operatorii si spatii anexe moderne, corespunzatoare cerintelor europene. Exista o gama variata de proceduri pentru care pot opta oamenii, pe langa cea de labioplastie, precum: augmentarea cu implant siliconic, ginecomastia, liftingul mamar, blefaroplastia etc. Operatiile respective sunt realizate cu aparatura de inalta clasa si de cadre medicale specializate, care pun pret pe confortul pacientului.

Preturile pentru o labioplastie incep de 3.500 de lei.

Ceea ce au observat cei mai multi oameni care au optat pentru serviciile clinicii Diantus a fost profesionalismul personalului medical. Medicii le ofera pacientilor toata atentia, astfel incat acestia sa poata vorbi liber despre rezultatele pe care isi doresc sa le obtina. Serviciile sunt de inalta calitate si efectuate intr-o atmosfera placuta si confortabila.

5. Medical Analysis

Clinica Medical Analysis si-a deschis portile in anul 1998 in Constanta, iar de atunci, medicii de aici au continuat sa adauge noi interventii in portofoliul ei, printre care se afla si cea de labioplastie. La aceasta clinica se pune accent pe mai multe valori: intelegere, respect, calitate, progres, modernism, onestitate, etica, pasiune si dedicare. Responsabilitatea personalului medical este de a face tot posibilul pentru a-l sprijini pe pacient sa obtina rezultatul pe care si-l doreste, lucru ajutat de cele mai noi si moderne tehnici.
Pretul labioplastiei variaza intre 4.300 de lei si 6.400 de lei.
Exista persoane care au fost la clinica Medical Analysis si au avut parte de o experienta placuta, in care personalul medical a avut grija de ele la fiecare pas. Totusi, au existat probleme de comunicare cu personalul de la receptie la programarea telefonica.

Concluzii

In final, exista mai multe clinici la care te poti duce pentru a obtine interventia de labioplastie la un medic chirurg din Constanta. Preturile difera destul de mult, asa ca daca ai un buget strict trebuie sa ai in vedere acest aspect in momentul in care renunti la o clinica in favoarea alteia.