Meniu

Lifting facial inainte dupa

Actualizat pe:

Pentru a-si face o idee in legatura cu potentialul unei astfel de operatii, oamenii se orienteaza in functie de pozele care apar cu lifting facial inainte si dupa. In acest fel, vor vedea cat de complex a fost cazul cu care s-a confruntat medicul chirurg in imaginile respective si cum a reusit sa imbunatateasca in mod drastic aspectul pacientului.

Bineinteles, utilizatorii care se informeaza de pe diverse site-uri ale unor clinici trebuie sa fie atenti, deoarece medicii posteaza mereu cele mai reusite operatii, nu pe toate pe care le-au efectuat de-a lungul activitatii lor. De aceea, chiar daca pozele de facial lifting before and after reprezinta un punct bun de pornire, nu trebuie sa fie singurul motiv pentru care un pacient alege sa se duca la o anumita clinica si nu la alta.

Care sunt principalele diferente la un lifting facial intre inainte si dupa?

In pozele de lifting facial inainte si dupa se observa o diferenta clara la aspectul pacientului, deoarece in poza de dupa va arata mereu mai tanar ca in cea de inainte. Cei mai multi oameni care aleg interventia de lifting, o fac pentru a da timpul inapoi. Astfel, se vor simti din nou tineri si vor avea mai multa incredere in ei.

La liftingul facial chirurgical, inciziile sunt minore, asa ca pacientii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la semnele pe care le va lasa operatia in urma. Pentru a nu iesi in evidenta, incizia este ascunsa in conturul urechii, dar exista posibilitatea sa fie nevoie si de o incizie sub barbie, pentru ca medicul chirurg sa indeparteze depozitele de grasime din zona respectiva.

Nu exista o singura modalitate prin care se poate realiza interventia, asa ca pozele de face lifting before and after vor arata diferit, in functie de metoda aleasa. Exista lifting traditional, care este optiunea cunoscuta de majoritatea si cu efectul cel mai drastic, lifting cu fire de suspensie, minilifting etc. Fiecare pacient o sa aleaga tehnica potrivita pentru el.

Nu te panica daca rezultatul nu arata ca cel din pozele de lifting facial inainte si dupa!

Fiecare chip este unic in felul lui, asa ca daca un pacient nu obtine dupa interventie rezultatele pe care le-a vazut in pozele clinicii cu lifting facial inainte si dupa, nu trebuie sa presupuna ca ceva a mers gresit. In schimb, este vorba de particularitatile fiecarei persoane. Liftingul nu schimba trasataturile genetice, ci doar le da un aspect intinterit.

Pentru a scoate in evidenta si mai mult diferentele din pozele de lifting facial before and after, pacientii pot veni in completarea lui cu diverse retusuri, mai exact, tratamente de rejuvenare faciala. Ele vor imbunatati si mai mult calitatea pielii persoanei respective, care se va putea bucura de transformare pentru o perioada lunga de timp.

Concluzii

In cele din urma, in cautarea clinicii perfecte de chirurgie estetica, viitorii pacienti se pot orienta si functie de pozele de lifting facial inainte si dupa din portofoliul medicilor chirurgi, doar ca acestea nu trebuie sa reprezinta singurul argument in favoarea cabinetului respectiv.