Veterinar Iasi

Actualizat pe:

Unde gasesti un cabinet veterinar in Iasi potrivit nevoilor animalului tau de companie?

Toti stapanii de animale trebuie sa identifice un cabinet veterinar in Iasi, pentru ca nu se stie niciodata cand vor avea nevoie de serviciile acestuia. Intr-un moment critic, daca nu sunt siguri care cabinet este potrivit, animalutul este cel care va suferi pe masura ce interventia este amanata.

Cele mai bune cabinete veterinare din Iasi si ce servicii presteaza

Exista o gama variata de servicii in cadrul cabinetelor veterinare din Iasi, fiecare cu un tarif potrivit. Unele au un set comun de servicii, ce poate fi gasit la orice cabinet, in timp ce alte se specializeaza in infrumusetare sau in urgente medicale.

1. Green Vet

La Green Vet, stapanul va sti ca animalutul lui se afla pe maini bune. Servicii precum deparazitarea, vaccinarea, eliberarea actelor de calatorie, deplasarea la domiciliu si chirurgia se afla la dispozitia lui. Toata lumea isi doreste ce e mai bun pentru partenerul necuvantator, iar aici se vor gasi toate resursele necesare pentru a-i asigura sanatatea.

Cabinetul veterinar Green Vet ofera si servicii de infrumusetare, asa ca daca animalul este sanatos, dar i-ar prinde bine totusi o baie, atunci stapanul poate opta pentru aceasta varianta. La ea se poate adauga tunsul, trimatul, uscatul, parfumatul etc.

Cele doua numere de telefon care pot fi folosite pentru a intra in contact cu un reprezentant al clinicii sunt 0332441907 si 0747191191;

2. Urgente Veterinare Iasi

Pentru stapanii ale caror animale se afla intr-o situatie critica, vizita la aceasta clinica s-ar putea sa fie solutia tuturor problemelor. Serviciile veterinare sunt complete si pornesc de la consultatii, la analize si chirurgie veterinara.

Categoriile principale sunt medicina preventiva, medicina interna, neurologia, fizioterapia, interventiile chirurgicale, ecografia, examene de laborator, internari si alte servicii precum realizarea pasaportului, identificarea electronica prin microcipare, inscrierea RECS si emiterea unui carnet de sanatate.

In vederea programarii unei intalniri, se poate folosi numarul de telefon 0745306272, la care va raspunde un reprezentant al clinicii;

3. Cocodite

Cabinetul veterinar din Iasi Cocodite iese in evidenta prin profesionalism si calitatea serviciilor, astfel incat cei care aleg serviciile lui vor fi intampinati de o atmosfera prietenoasa, care ii va face atat pe stapani, cat si pe animalutele lor sa se simta cat mai confortabil.

Tarifele prezentate pe pagina de internet a cabinetului pot varia in functie de complexitatea interventiei realizate, de medicamentele folosite, talia pacientului si starea de intretinere. In cazul in care interventiile sunt realizate in afara programului de lucru al cabinetului, tarifele sunt duble.

Exista doua numere de telefon ce pot fi folosite pentru a afla mai multe detalii si pentru a face o programare: 0740669680 si 0332440795. Tot pentru programari, se mai poate utiliza si adresa de E-mail cabinet@cocodite.ro.

Tu la care cabinet veterinar din Iasi iti vei duce micul prieten?

Pentru ca sanatatea animalului de companie sa nu aiba de suferit, o vizita la un cabinet veterinar din Iasi sau oricare alt oras este esentiala. In acest fel, stapanul poate monitoriza conditia animalului, pentru a se asigura ca nu vor aparea probleme pe viitor.