Veterinar Pitesti

Actualizat pe:

Sanatatea animalelor de companie este foarte importanta, motiv pentru care stapanii acestora le duc periodic la un cabinet veterinar din Pitesti pentru a preveni dezvoltarea unor afectiuni care pot fi periculoase chiar si pentru oameni.
Cand vine vorba insa despre prima vizita la medicul veterinar, iubitorii de animale pot avea emotii si se pot intreba ce ar putea face pentru ca aceasta vizita sa decurga bine, iar animalutul lor sa stea cuminte in timpul consultatiilor. In ajutorul acestora vine articolul de fata, care are si recomandari de cabinete veterinare din Pitesti.

Cum se pregateste animalutul pentru prima vizita in cabinetul veterinar din Pitesti?

De obicei, prima vizita a animalului de companie la medicul din cadrul unui cabinet veterinar din Pitesti are loc in primele saptamani de viata, la caini se face la varsta de 6 saptamani, iar la pisici, la varsta de 9 saptamani. Astfel ca este necesar ca acesta sa fie tratat cu blandete, pentru ca pe viitor, vizita la veterinar sa nu devina un motiv de anxietate.
De aceea, controlul medical veterinar ar trebui adapta la rutina zilnica a animalelor, in cazul cainilor este recomandat sa se programeze in jurul orei la care acestia sunt scosi, de obicei, la plimbare, pentru a asocia vizita la veterinar cu un lucru pozitiv, in timp ce pentru pisica este necesar un timp mai indelungat pentru a o pune in cusca de transport fara sa fie bruscata.
De asemenea, cand merg la medicul veterinar din Pitesti cu animalul de companie, stapanii acestora trebuie sa ia cu ei si recompense si jucariile preferate ale acestora, pentru a-i tine ocupati pe micii patrupezi, sa nu se plictiseasca.

Ce cabinet veterinar din Pitesti este potrivit pentru prima consultatie medicala a animalului?

Se recomanda ca medicul veterinar ales sa fie cel care se va ocupa intotdeauna de pacientii necuvantatori, motiv pentru care trebuie ales cu mare atentie cabinetul veterinar din Pitesti la care sa mearga, pentru prima data, animalul de companie. Prin urmare, iubitorii de animale pot tine cont de urmatoarele recomandari de clinici si cabinete veterinare:

1. EccoVet

Din dragostea pentru animale, o echipa de medici veterinari din Pitesti au pus bazele clinicii EccoVet, care este dotata cu aparatura de ultima generatie, astfel incat sa vina in ajutorul necuvantatoarelor indiferent ce problema ar avea.

2. Animals Help Center

Gama de servicii medicale asigurate de cabinetul medical Animals Help Center este una vasta, in portofoliul acesteia regasindu-se chiar si sfaturi si consiliere legate de nutritia si ingrijirea animalelor de companie.

3. Amivet

Locuitorii orasului Pitesti si din imprejurimi isi pot duce animalele de companie si la cabinetul medicului veterinar dr. Ionel Visinescu. Aici pot gasi o gama larga de servicii si produse de uz veterinar.

Prin urmare, micile animale de companie sunt la fel de fragile ca si copiii, motiv pentru care pregatirea pentru prima vizita la cabinetul veterinar din Pitesti este foarte importanta, iar sustinerea stapanilor acestora este esentiala.