Veterinar Ploiesti

Actualizat pe:

Daca te afli in cautarea unui veterinar in Ploiesti atunci vei fi incantat sa auzi ca orasul dispune de cateva alternative cu servicii foarte calitative, fiecare dintre aceste institutii putand sa garanteze un tratament optim pentru orice animalut de companie care le calca pragul.

Unde sa mergi atunci cand ai nevoie de un veterinar in Ploiesti?

Pentru a-ti servi ca potential reper orientativ, in articolul de fata au fost selectionate nu mai putin de 3 cabinete de veterinar din Ploiesti, dupa cum a fost mentionat anterior, fiecare dintre acestea putand sa ofere servicii pe masura asteptarilor create de fiecare stapan de animale in parte. Asadar, iata la cine merita sa apelezi:

1. Cabinetul veterinar al domnului doctor Laurentiu Ispas

Cu o experienta de 18 ani in medicina veterinara, acest cabinet poate oferi un tratament adecvat pentru problemele cu care animalutele imblanite ar putea ajunge sa se confrunte, echipa fiind alcatuita din personal bine instruit si profesionist. Clinica se mandreste cu faptul ca a participat in fiecare an la numeroase congrese internationale din domeniu, in locatii precum SUA, Marea Britanie, Germania sau Belgia, de fiecare data reusind sa deprinda cele mai noi tehnici medicale aparute.

Cabinetul ofera consultatii precise, servicii de urgenta non stop (in dotare se regaseste un jeep 4×4 prin intermediul caruia animalutul va putea fi transportat) si tratamente chirurgicale, domnul doctor putand sa opereze indiferent de dificultatea cazului respectiv. Pentru stabilirea unei programari sau pentru obtinerea mai multor informatii, se poate contacta numarul de telefon 0743.055.895.

2. Firstvet Medical

Avand inregistrati peste 5 ani de activitate, cabinetul veterinar Firstvet Medical dispune de 4 specialisti care vor putea oferi servicii calitative pentru toti membrii de familie imblaniti, dupa cum reiese din majoritatea feedback-urilor afisate de pe urma unui search Google. Fiecare caz va fi tratat cu profesionalism desavarsit, principalul obiectiv al personalului angajat fiind de a putea oferi tratamentul potrivit pentru fiecare problema cu care pacientii necuvantatori ar putea sa se confrunte.

Cabinetul ofera o gama variata de servicii, printre acestea numarandu-se: consultatii, interventii chirurgicale, analize de laborator, deparazitari, vaccinari etc. De asemenea, aici vor putea fi achizitioante si produse de ingrijire sau de tratare a diferitelor boli cu care animalele de companie ar putea sa se confrunte. Pentru mai multe informatii va putea fi contactat numarul de telefon 0747.222.877.

3. Cuppy Vet

Lucrand in domeniu de cel putin 10 ani, cabinetul Cuppy Vet a ajuns sa se bucure de o popularitate foarte ridicata printre randurile stapanilor de animale de companie, ca urmare a serviciilor calitative pe care echipa le poate oferi. De la an la an, clinica a cautat sa-si modernizeze, atat echipamentul utilizat, cat si metodele folosite in tratarea pacientilor imblaniti, doctorii ajungand sa se bucure de un grad ridicat de incredere provenit din partea clientilor.

Printre serviciile oferite se numara consultatiile, interventiile chirurgicale care pot varia de la un nivel de complexitate usor pana la unul foarte avansat, radiografie veterinara, vaccinari, deparazitari etc. Daca doresti sa obtii mai multe informatii, angajatii iti vor sta la dispozitie la numarul de telefon 0765.488.181.

In concluzie, dupa cum se poate observa, orasul Ploiesti dispune de cel putin 3 alternative optime atunci cand vine vorba de un cabinet veterinar.