Nutritionist Oradea

Nutritionist Oradea

Oradea este un oras cu o multime de oportunitati in ceea ce priveste gasirea unor medici priceputi – inclusiv persoanele care sunt in cautarea unui bun nutritionist din Oradea, cu siguranta, il vor gasi fara prea mare efort. Importanta unui nutritionist cu adevarat priceput, in prezent, care sa ofere servicii de calitate pacientilor sai, a crescut vertiginos, pentru ca si numarul persoanelor care sufera de boli de alimentatie sau de un exces de kilograme a crescut.
Sedentarismul si viata haotica, fara mese regulate sau cu mese „pe fuga” sunt principalii factori care pot sa duca la aparitia unor boli, afectiuni generata de o nutritie slab intretinuta si doar un specialist din acest domeniu stie cum sa realizeze planuri alimentare potrivite pentru fiecare persoana, indiferent de problema de care sufera.
Multe persoane stiu ce inseamna o alimentatie sanatoasa: fara mancare prajita, fara zahar si mai multe legume si fructe. Cand vine vorba despre o alimentatie buna, totusi, prea putine persoane pun in aplicare ceea ce stiu deja ca este sanatos, din cauza rutinei pe care o au si din care le este extrem de greu sa iasa.
Din acest motiv au aparut nutritionistii. Pentru a-si ajuta pacientii sa descopere cat de important este un stil alimentar sanatos, cat de importante sunt mesele regulate, cat de mult conteaza ca sfaturile si recomandarile sale sa fie ascultate.
In lipsa unei alimentatii sanatoase, se pot dezvolta o multime de boli si afectiuni, cum ar fi diabetul, obezitatea, afectiuni cardiace si chiar depresia. Asadar, problemele de sanatate nu se limiteaza doar la cele de ordin fizic, ci se extind si la cele de ordin psihic.

 

Cea mai buna alegere in 2022: Med.ro recomanda clinica FitLab (https://fitlab.ro/), motivele principale fiind faptul ca sunt singura clinica ce ofera consultatia initiala gratuita (in mod normal pretul pentru consultatia initiala variaza intre 150-400 RON in functie de clinica) dar si pentru faptul ca acestia ofera o dieta unica personalizata pe o perioada de 2 luni in tip ce alte clinici ofera doar pe o saptamana (iar mai apoi trebuie sa o repeti). Pretul avantajos, dietele construite cu atenti si faptul ca ofera consultatia initiala gratuit a convis mai multi membri ai echipei noastre sa le incerce serviciile iar rezultatele s-au vazut. De aceea FitLab este cu siguranta recomandarea noastra #1.

 

Care sunt motivele pentru care este o idee buna sa apelezi la un nutritionist in Oradea?

Apelarea la serviciile unui nutritionist in Oradea este o solutie ideala pentru cei care locuiesc chiar in Oradea sau in zonele apropiate, pentru ca este un oras plin de variante in aceasta privinta.
Sunt o multime de oameni care sufera de diferite forme de malnutritie. Cercetarile arata ca obezitatea si supraponderea sunt afectiuni cu care se confrunta circa 73% din populatia adulta a Romaniei, devenind, asadar, o problema destul de serioasa. Tot mai multe persoane au un stil de viata haotic, dezorganizat, lucru care se vede cel mai bine transpus direct in corpul lor.
Daca o persoana este obeza, aceasta este asociata imediat cu imaginea acelei persoane care mananca prea mult, din cauza unei lipse de control a sinelui, insa, in realitate, lucrurile pot sta diferit. Obeza poate fi si o persoana care mananca la ore tarzii, desi in timpul zilei nu a consumat niciun aliment sau produs alimentar. Pentru ca importanta este si regularitatea cu care se respecta mesele principale ale zilei.

Asadar, de ce trebuie ca orice persoana care se confrunta cu un stil de viata haotic sa viziteze un nutritionist profesionist?

• il ajuta sa isi imbunatateasca sistemul imunitar, prin abordarea unui stil alimentar sanatos bogat in proprietati nutritive benefice sanatatii;
• il ajuta sa obtina un control mai mare asupra propriei sale greutati corporale;
• il ajuta sa-si intinereasca varsta metabolismului, prin consumarea de alimente bogate in vitamine;
• il ajuta sa descopere puterea stilului alimentar asupra psihicului, problema de care foarte putine persoane sunt constiente.

Pentru a se obtine aceste rezultate, este esential sa se apeleze la ajutorul unui nutritionist specializat in acest domeniu sau a unui cabinet de nutritie, care sa puna la dispozitia pacientilor sai un personal bine instruit si experimentat.

Nutritionist Oradea – Top 3 cabinete de nutritie de neratat

In multe situatii, oamenii se confrunta cu kilogramele in plus, nestiind ce metode sa mai aplice pentru a aduce o schimbare felului in care arata, insa, de multe ori, este posibil ca nicio dieta sau niciun sport sa nu fie de folos, daca nu se identifica radacina problemei, lucru pe care il poate face cu succes un nutritionist din Oradea.
Sunt o multime de cabinete in cadrul carora oamenii isi pot gasi solutia pe care au cautat-o toata viata lor.

1. Clinica de Nutritie FitLab din Oradea

Clinica de Nutritie si Dietetica FitLab (siteul lor https://fitlab.ro/), lansata la inceputul anului 2021 in Oradea, a devenit rapid una dintre cele mai populare clinici de Nutritie si Dietetica. Acest lucru este datorat serviciilor lor de clitate superioara dar mai ales faptului ca ofera consultatii initiale gratuite (care in mod normal costa intre 150-400 RON) dar si a faptului ca ofera diete personalizate pe perioade lungi de timp (2 sau 5 luni) pe cand alte clinici se limiteaza la o dieta repetitiva pe o perioada de 1-2 saptamani. Ofertele lor au convins o parte din echipa Med.ro sa ii testeze iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

Servicii oferite de FitLab:

  • Consultatie initiala 45 min
  • Dieta personalizate pe 2 sau 5 luni
  • SOS Nutritional
  • Pachete speciale pentru companii

2. Cabinet de nutritie dr. Chirila Cristian

Dr. Chirila Cristian este un cabinet de nutritie in Oradea dotat in specialisti care ofera consiliere nutritionala si terapeutica, indiferent de afectiunile pe care le are persoana respectiva. Pentru a se identifica sursa problemei, se aplica o serie de procedee care fac parte din consult si, dupa aceea, se stabileste care este planul alimentar potrivit.
Serviciile si etapele prin care trece un pacient in cadrul acestei clinici de nutritie si care sunt in valoare de 180 lei sunt urmatoarele:
• ancheta alimentara;
• anamneza de specialitate – interpretarea cazului in contextul bolilor de baza;
• indici antropometrici: inaltime, greutate, circumferinte;
• tensiune, puls, glicemie – dupa caz;
• evaluarea initiala: IMC, grasime viscerala, masa grasa, masa musculara, masa osoasa cu aparatul de masura Tanita BC1000.
Si in cadrul acestei clinici, similar oricarei alteia similare, persoana care are nevoie de ajutor specializat va fi monitorizata pentru a se vedea daca se obtin rezultatele dorite. Aceasta etapa intra in reevaluarea nutritionala. Se desfasoara o data pe luna pentru un control regulat. Consta in:
• explicarea protocolului terapeutic si a regimului alimentar personalizat;
• indici antropometrici: greutate, circumferita;
• evaluare masa musculara, grasime, apa, masa osoasa, grasime viscerala cu aparat Tanita BC 1000.
Acest cabinet poate fi contactat prin intermediul numarului de telefon sau prin intermediul website-ului:
Telefon: 0741 484 483
Website: https://cabinet-nutritie-si-diabet-dr-chirila-cristian.business.site/

3. Clinica Grandmed

Clinica Grandmed este dotata cu specialisti care profeseaza in cadrul mai multor ramuri medicale printre care si in nutritie. Oricine este din Oradea, poate sa apeleze cu incredere la acest cabinet, care ofera servicii complete de investigare si consiliere nutritionala. Printre serviciile pe care le ofera se numara si:
• consultatie initiala;
• consultatie de control;
• consiliere nutritionala pentru pacientii care au mai multe probleme de sanatate printre care diabet zaharat, obezitate, dislipidemie si alte boli metabolice;
• se ofera si consiliere nutritionala care are ca scop abordarea unui stil de viata sanatos, potrivit pentru fiecare pacient in functie de varsta, patologie, activitate fizica, preferinte alimentare;
• masuratori antropometrice.
In cadrul acestei clinici se afla nutritionisti profesionisti, care pot sa ofere rezultatele la care pacientul aspira. Se poate lua legatura cu acestia atat prin numarul de telefon, cat si prin adresa de mail:
Telefon: 0359 804 334 / 0359 804 343
E-mail: grandmedoradea@gmail.com
Website: https://www.grandmed.ro/

4. Cabinet Endodigest

In Cabinetul Endodigest lucreaza medici si specialisti specializati pe mai multe domenii si servicii medicale, iar unul dintre aceste domenii este dedicat nutritiei. Persoanele care doresc un consult gratuit, pot veni cu trimitere prin CAS si nu se va percepe plata.
Asadar, aceasta clinica pune la dispozitia clientului urmatoarele servicii in cadrul unui consult de nutritie si a stabilirii planului alimentar:
• plan personalizat de dieta/regim in functie de varsta, comorbiditati, activitate fizica, rata metabolica, preferinte alimentare etc.
• abordarea unor programe nutritionale pentru categorii speciale de pacienti – copii, sportivi, gravide, femei care alapteaza etc.
Cabinetul Endodigest poate fi contactat atat telefon, cat si pe adresa de e-mail:
Telefon: 0359.440.444
E-mail: contact@endodigest.ro
Website: www.endodigest.ro

Concluziile pacientilor

Persoanele care au boli de alimentatie sau probleme cu kilogramele in plus survenite din cauza unei alimentatii nesanatoase au ajuns la concluzia ca cel mai bine este sa ceara ajutorul unui nutritionist din Oradea care sa le ofere o consiliere nutritionala de calitate. In urma acestei consultatii, fiecare pacient si-a dat seama cat de necesar este un stil de viata organizat in care mesele sa fie respectate. Astfel, atentia fata de mancarea sanatoasa gatita in casa a crescut, iar rezultatele pozitive nu au intarziat sa apara.

Concluziile noastre

In prezent, alimentatia sanatoasa este o ramura foarte importanta care este de folos tuturor persoanelor care-si doresc o adevarata schimbare in viata lor, asa ca este de o reala importanta sa se apeleze la un nutritionist in Oradea. Cabinetele de nutritie mentionate mai sus sunt dotate cu specialisti cu experienta in acest domeniu, care ofera consilierea nutritionala necesara.