Oftalmologie Alba Iulia

Actualizat pe:

Cu o istorie incarcata cum este cea a orasului, nu multi oameni stiu cat de dezvoltata este ramura de oftalmologie din Alba Iulia. Clinici renumite si-au deschis primul sediu aici si au continuat sa se extinda cu timpul. De aceea, se poate spune ca serviciile oferite de cabinetele din zona sunt de o calitate inalta si vor satisface nevoile celor mai multi pacienti.

Preturile difera de la un cabinet de oftalmologie din Alba Iulia la altul, asa ca cei care planuiesc sa apeleze la serviciile din zona trebuie sa-si faca o idee despre suma pe care o vor plati in urma primei intalniri. In functie de problema cu care se confrunta pacientii, vor aparea costuri suplimentare, care vor fi discutate pe urma.

Cat vei plati pentru un control oftalmologic in Alba Iulia?

De cele mai multe ori, pretul pentru un control oftalmologic in Alba Iulia porneste de la 100 RON si continua sa creasca in functie de mai multi factori precum complexitatea controlului, experienta si pregatirea medicului care se ocupa de caz. De aceea, unii oftalmologi in Alba Iulia vor cere chiar 450 RON pentru un control, dar serviciile oferite vor fi pe masura pretului.

1. Reteaua de oftalmologie Dr. Holhos

Prima clinica deschisa in reteaua Dr. Holhos a fost clinica de oftalmologie din Alba Iulia, infiintata, mai exact, in anul 2011. Inca din prima zi, principala misiune a clinicii este de a oferi pacientilor servicii la standarde internationale. Eventual, ea s-a extins si in orase din vecinatate pentru a oferi accesul la aceste servicii la cat mai multi oameni.

Pretul unul control porneste de la 100 RON si poate sa ajunga chiar si la 450 RON pentru pachetul complet oferit de medicul chirurg Teodor Holhos.

Numarul de telefon al clinicii este 0744487456, iar adresa de E-mail, office@drholhos.ro.

2. Cabinetul medical Oftamed

Cu o experienta de mai bine de doua decenii in domeniul oftalmologiei, cabinetul medical Oftamed ofera consultatii pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor intalnite atat la adulti, cat si la copii. Principalele probleme cu care se ocupa sunt miopia, hipermetropia, astigmatismul, cataracta, glaucomul, strabismul, afectunile retinei si ale pleoapelor.

La acest cabinet oftalmologic din Alba Iulia, pretul pentru o consultatie simpla va fi de 100 RON, in timp ce pentru o consultatie completa o sa fie vorba de 130 RON. Consultatia urgenta, fara programare, il va costa pe pacient 150 RON.

3. Cabinetul de oftalmologie Dr. Lazar Violeta

In cazul cabinetului de oftalmologie din Alba Iulia, care apartine dr. Lazar Violeta, durata unui consult este de 15 minute, iar majoritatea preturilor vor fi discutate la prima intalnire. Aici, pacientii vor putea opta pentru consultatii, tratamente, interventii chirurgicale si optica medicala. Cabinetul este dotat cu aparatura de ultima generatie.

Programarile se fac cu ajutorul numarului de telefon 0258827824 sau a adresei de E-mail office@oftalmologie-alba.ro.

Concluzii

Prin urmare, cei care planuiesc sa apeleze la servicii de oftalmologie din Alba Iulia trebuie sa stie ca cel mai ieftin control este 100 RON, iar cel mai scump, 450 RON.