Oftalmologie Arad

Actualizat pe:

Indiferent ca este vorba despre oras sau judet, serviciile de oftalmologie din Arad sunt unele dintre cele mai bune din vestul Romaniei si chiar din intreaga tara. Acest lucru se datoreaza influentelor pe care le are occidentul asupra oraselor din vestul tarii, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si tehnologia folosita.
De aceea, desi turistii pot vizita din diferite motive orasul, locuitorii acestuia se pot mandrii ca au la dispozitie clinici de oftalmologie performante, in care tehnica medicala si profesionalismul se imbina cu empatia. In aceste conditii, clinicile si cabinetele de oftalmologie din Arad pot concura cu unitati medicale similare din vestul Europei in ceea ce priveste calitatea serviciilor.

Top 3 clinici de oftalmologie din Arad

Proximitatea pe care o are acest oras de granita permite medicilor sa se specializeze, cu usurinta, in centre medicale de renume si cu o vasta experienta in domeniu, astfel incat si romanii sa poata avea acces la servicii de inalta calitate, din cadrul unitatilor medicale de oftalmologie din Arad.
Echipele acestor clinici sunt formate din medici oftalmologi profesionisti, care si-au dorit sa le poata oferi si romanilor diagnostice si tratamente eficiente si moderne. De aceea, cei care sunt in cautarea unui astfel de medic oftalmolog in Arad, pot alege una dintre urmatoarele clinici:

1. Medical Opti Lux – Centru Medical Oftalmologic Dr. Andea

Cu toate ca este o clinica oftalmologica noua in Arad, Centrul Medical Oftalmologic dr. Andea are o echipa formata din medici specialisti cu experienta si dispune de tehnologie medicala de ultima generatie. Drept urmare, portofoliul de servicii medicale este unul care acopera toate nevoile de ordin oftalmologic ale oamenilor, existand chiar si posibilitatea spitalizarii de o zi, foarte utila mai ales in cazul pacientilor candidati pentru interventii chirurgicale.
Ceea ce trebuie retinut referitor la aceasta clinica oftalmologica este ca are doua puncte de lucru – in Ineu si in Chisineu-Cris – si ca are preturi avantajoase pentru serviciile medicale oferite.

2. Clinica de oftalmologie Vista Vision

Cu o retea de cabinete oftalmologice care sunt prezente si in Arad, clinica de oftalmologie Vista Vision a pus la dispozitia pacientilor sai intreaga experienta si expertiza a personalului sau medical, pentru ca afectiunile oculare sa nu mai fie o problema.
In consecinta, in cadrul acestor clinici pot fi tratate viciile de refractie si afectiunile oculare cele mai des intalnite, prin solutii de tratament moderne si performante. De exemplu, in cadrul a doua clinici ale retelei au fost efectuate interventii chirurgicale minim invazive cu stent ocular, o noutate in domeniu.

3. Optik Consult

Optik Consult este o clinica oftalmologica cu peste 12 ani de experienta in domeniu, care cuprinde in portofoliul sau servicii oftalmologice pentru orice pacient, indiferent de varsta, oferind unele dintre cele mai apreciate servicii de oftalmopediatrie din Arad.
Cu doua cabinete de oftalmologie deschise in oras, conducerea clinicii a investit in ultimii ani pentru dotarea si modernizarea acestora, astfel ca in prezent detin unele dintre cele mai performante tehnologii medicale oftalmologice din regiune.

In concluzie, accesibilitate pe care o ofera pozitionarea geografica face ca unitatile medicale de oftalmologie din Arad sa fie unele dintre cele mai moderne si performante din tara.