Oftalmologie Bacau

Actualizat pe:

Persoanele care viziteaza orasul vor observa rapid ca exista multe clinici de oftalmologie in Bacau, care pun accentul pe importanta pacientului in timpul unui consult. Nu doar atat, dar isi desfasoara activitatea cu ajutorul celor mai noi tehnologii, astfel incat pot asigura pe de-o parte confortul pacientului si pe de alta parte un diagnostic corect.

Cei mai buni oftalmologi din Bacau lucreaza in cadrul unor clinici de renume, asa ca persoanele care planuiesc sa le viziteze in vederea unui consult trebuie sa se intereseze de la inceput ce servicii ofera clinicile respective si aproximativ ce suma vor trebui sa plateasca.

Ce pret vei plati pentru un control oftalmologic in Bacau?

Cei care aleg serviciile unor cabinete oftalmologice din Bacau vor avea parte de o experienta placuta, datorita echipelor care isi dedica toata energia pentru a le satisface nevoile. Pretul unui consult oftalmologic in Bacau, la o clinica oarecare, este de 100 RON in cazul celui standard si de 180 RON pentru cel complex.

1. Clinica oftalmologica Eurooptik

Eurooptik, clinica oftalmologica din Bacau, dispune de un personal experimentat, iar consultatiile se desfasoara intr-un spatiu modern, confortabil, menit sa-l ajute pe pacient sa se relaxeze. Exista si o garderoba in care lucrurile pot fi pastrate in siguranta, pana in momentul in care pacientul va fi externat.

Pentru copii, serviciile de la clinica Eurooptik includ diagnosticarea strabismului, stabilirea dioptriilor, examenul de fund de ochi la nou-nascuti si masurarea dioptriilor cu PlusOptix. In cazul adultilor, catalogul de servicii este mai mare.

Numerele de telefon ale clinicii sunt 0234542030 si 0760676303, iar adresa de E-mail este eurooptik_centru@yahoo.com.

2. Centrul oftalmologic Ocumed

Centrul oftalmologic din Bacau, Ocumed, pune pe primul loc pacientul. Durata examinarii nu este limitata, astfel ca fiecarei persoane ii este alocat suficient timp incat diagnosticul sa fie unul corect. Clinica primeste si copii, care vor parasi centrul cu un zambet pe buza dupa ce vor putea vedea lumea mai clar ca inainte.

Printre consultatiile oferite de Ocumed se numara determinarea acuitatii vizuale, schiascopia, oftalmoscopia, masurarea presiunii intraoculare prin aplanotonometrie Goldman, biomicroscopia pentru pol anterior si posterior etc.

Programarile se fac la numarul de telefon 0770494900.

3. Clinica oftalmologica Gauss

Infiintata din anul 2007, clinica oftalmologica Gauss le ofera pacientilor care aleg serviciile lor cele mai bune tehnologii medicale. Exista noua centre Gauss, iar la clinica oftalmologica din Bacau, precum si la cea din Piatra Neamt se realizeaza interventii chirurgicale.

Echipa clinicii Gauss participa in mod periodic la programe de specializare si perfectionare, astfel ca vor fi intotdeauna la curent cu nouatile in materie de oftalmologie. Mai mult decat atat, clinica investeste in mod constant si in dispozitive medicale de top.

Pentru programari exista numerele de telefon 0234552552 sau 0732377377 si adresa de E-mail clinicabacau@gaussoptic.ro.

Concluzii

In cele din urma, oamenii care opteaza pentru serviciile unui cabinet oftalmologic din Bacau vor stii ca se lasa pe mainile unor medici cu experienta in domeniu, care vor face tot posibilul sa le ofere diagnosticul corect si un tratament pe masura.