Oftalmologie Botosani

Actualizat pe:

In ultimii ani, mai multe clinici de top si-au deschis cabinete de oftalmologie in Botosani, pentru a sprijini efortul de constientizare al populatiei cu privire la importanta sanatatii ochilor. Orice persoana, indiferent de varsta sau de ocupatie, ar trebui sa-si rapeasca un moment din timpul liber pentru a merge la un control oftalmologic.

Cu privire la oftalmologia din Botosani, centrele din zona sunt formate de echipe cu experienta, care pun pacientul in centrul tratamentului. Ele isi doresc sa asigure cele mai bune conditii pentru ca cei care aleg serviciile lor sa nu aiba vreun regret si chiar sa se intoarca pe viitor, atunci cand vor mai avea nevoie de o consultatie sau de o noua pereche de ochelari.

Care cabinet oftalmologic din Botosani este potrivit nevoilor tale?

Pentru a alege un cabinet oftalmologic din Botosani care sa se potriveasca nevoilor pacientului si care sa se ridice la nivelul asteptarilor pe care le are, el trebuie sa aiba un catalog de servicii cat mai vast. Nu conteaza daca pacientii apeleaza la serviciile unui oftalmolog din Botosani pentru un simplu consult, sau pentru o interventie complexa – echipa trebuie sa fie pregatita pentru orice fel de situatie, incat sa ofere cele mai folositoare solutii pacientilor.

1. Clinica oftalmologica Medoptic

Clinica Medoptic este o clinica de top care ofera o gama variata de servicii, efectuate de o echipa cu ani de experienta in spate. Clinica a reusit performanta de a aduna specialisti care se dedica profesiei si care isi perfectioneaza in mod constant tehnicile. Cabinetele sunt dotate cu aparatura de ultima generatie, pentru ca orice fel de afectiune sa poata fi depistata si remediata.

Pentru clinica oftalmologica din Botosani, programarile se fac apeland numarul de telefon 0331404039 sau prin intermediul adresei de E-mail botosani@medoptic.ro.

2. Centrul oftalmologic Alpha

Centrul oftalmologic Alpha se bazeaza pe ideea conform careia atunci cand se simte rau, un pacient are nevoie sa fie tratat cu grija si caldura. Fiind infiintat in orasul Iasi in 2013, centrul si-a extins serviciile de cabinet oftalmologic si in Botosani.

La acest centru, consultatiile oftalmologice constau in servicii precum determinarea tensiunii oculare, examenul fundului de ochi, biometria oculara, evaluarea pre si postoperatorie, stabilirea necesitatii corectiei optice si prescrierea lentilelor potrivite etc.

Pentru programari exista numarul de telefon 0747100700.

3. Optik Tataru

Cei care viziteaza cabinetul Optik Tataru vor putea opta pentru o consultatie oftalmologica, una optometrica, investigatii oftalmologice, optica medicala, montajul ochelarilor si chair si consultanta pentru pacientii care nu stiu ce ochelari li se potrivesc cel mai bine. Cu asistenta unor specialisti, oamenii vor parasi cabinetul cu o pereche de ochelari pe placul lor.

Programarile pentru sediul de oftalmologie din Botosani vor fi facute la unul din cele doua numere de telefon: 0231510275 sau 0730880862.

Concluzii

In final, cabinetele de oftalmologie din Botosani vin cu un set impresionant de servicii si cu echipe dedicate, gata sa infrunte orice fel de provocare. Pe langa experienta si pricepere, medicii din oras trateaza pacientii intr-o maniera primitoare, pentru a-i face sa se simta bineveniti.