Oftalmologie Braila

Actualizat pe:

Pe langa numeroasele biserici si muzee ce pot fi vizitate in zona, mai exista si cabinete care ofera servicii in materie de oftalmologie in Braila. Oamenii nu trebuie sa viziteze clinica oftalmologica doar in momentul in care simt ca ceva este gresit cu vederea lor; vizitele trebuie sa fie periodice, astfel incat problemele sa fie depistate din timp.

Un oftalmolog din Braila trebuie sa aiba experienta in domeniu, iar clinica in cadrul careia activeaza are nevoie de aparatura de ultima generatie pentru a-l sprijini in momentul in care se ocupa de interventii complexe. Mai mult decat atat, serviciile sale trebuie sa fie la un pret accesibil pentru ca un numar cat mai mare de oameni sa poata apela la ele.

Care sunt cele mai bune optiuni cu privire la cabinete de oftalmologie in Braila?

In speranta de a gasi cele mai bune cabinete de oftalmologie din Braila, exista mai multi factori pe care o persoana trebuie sa ii ia in calcul: experienta, aparatura si tarife. Dupa ce aduna toate informatiile necesare, vor putea gasi un oftalmolog in Braila care se ocupe de problemele lor intr-un mod cat mai profesionist, dar totodata primitor.

1. Clinica Hexamed

Echipa Hexamed are clinici in mai multe orase, printre care se numara si clinica oftalmologica din Braila, infiintata in anul 2016. Se specializeaza in chirurgia polului anterior, care inseamna cataracta, glaucom si chirurgia pleoapelor. Din categoriile mentionate, cea mai mare pondere a interventiilor chirurgicale o are cataracta.

In functie de cat de complet este consultul, pretul lui final o sa arate diferit de la un caz la altul, astfel ca un un adult va plati pentru un consult de baza 200 RON, in timp ce un consult complet, care include campul vizual si tomografia va costa 500 RON.

Un reprezentant al clinicii va putea fi contactat printr-unul din cele doua numere de telefon: 0339401012 si 0724929700.

2. Spitalul Judetean de Urgenta Braila

La spitalul judetean de Urgenta activeaza dr. Banica, oftalmolog in Braila, in sectia special dedicata. In acelasi departament isi mai desfasoara activitatea si dr. Alina Neacsu, dr. Elena Dobre si dr. Teodora Popescu.

Sectia de oftalmologie din cadrul spitalului face parte din pavilionul A, asa ca numarul de telefon pe care pacientii il vor folosi pentru a intra in contact este 0239692222.

3. Clinica de oftalmologie Oftasan

La Oftasan, clinica de oftalmologie din Braila, activitatea a inceput odata cu anul 2009, iar serviciile oferite au continuat sa se imbunatateasca pe masura ce a trecut timpul. Echipa Oftasan foloseste aparatura de investigatii oftalmologice de ultima generatie, ceea ce ii ajuta sa presteze servicii de o calitate foarte inalta.

Numarul de telefon pentru programari este 0749014070.

Concluzii

In concluzie, cei care sunt constienti ca vederea lor se deterioreaza, sau pur si simplu isi doresc sa afle cum stau din punct de vedere al sanatatii, vor putea vizita un cabinet oftalmologic din Braila pentru a se lamuri. In cazul in care au nevoie de ochelari, ii vor putea comanda tot atunci.