Oftalmologie Brasov

Actualizat pe:

Atunci cand vine vorba de un consult la o clinica de oftalmologie in Brasov, cei interesati au mai multe optiuni din care pot sa aleaga. Preturile, serviciile prestate de clinica respectiva si locatia in care isi desfasoara activitatea sunt factori care vor influenta decizia finala.

Pasul cel mai important este facut atunci cand viitorul pacient recunoaste ca nu mai vede la fel de bine ca in trecut si se decide sa viziteze o clinica pentru un control oftalmologic in Brasov sau in orasul in care se afla. Restul procesului este mult mai simplu.

Cele mai bune clinici de oftalmologie din Brasov la care poti apela

Sanatatea vederii fiind atat de importanta, este normal sa existe un numar mare de clinici care se specializeaza in oftalmologie in Brasov. Indiferent ca este vorba de clinici, cabinete, centre, aici exista o gama larga de servicii care vine in sprijinul sanatatii ochilor.

Pentru a gasi cea mai buna clinica de oftalmologie din Brasov, viitorii pacienti trebuie sa verifice daca serviciile prestate de clinicile prezentate sunt cele daca au nevoie. Pe urma, in functie de pret, echipamentul pe care il au in dotare clinicile si experienta echipei vor putea face o alegere inteligenta.

1. Opticristal

Serviciile prestate la clinica Opticristal sunt legate de glaucom, retina, cornee, chirurgie laser, strabism, operatie cataracta, oftalmologie pentru copii, optica medicala si oculoplastie. Cei care vor sa scape de ochelari o vor putea face, dar trebuie sa inceapa cu un consult.

Preturile de la aceasta clinica de oftalmologie din Brasov variaza in functie de problema pacientului, dar consultatia cu un medic primar este de 230-280 de lei, in timp ce cu un medic specialist este 230 de lei. In cazul consultatiilor de urgenta, preturile sunt de 330-400 de lei.

Persoanele interesate pot fi sa scrie un mesaj pe site-ul clinicii, fie sa foloseasca numarul de telefon 0368008120 sau 0799113344.

2. Centrul chirurgical Ocusan

Echipa centrului chirurgical Ocusan este formata din medici oftalmologi din Brasov, iar operatiile ambulatorii pe care le efectueaza sunt cele pentru cataracta, strabism, chirurgia glaucomului, cea refractiva, cea estetica oculara, injectii intraoculare si vitrectomii.

Adresa de E-mail ce poate fi contactata pentru a programa o intalnire, sau pentru a afla mai multe informatii este diana.cormos@yahoo.com, iar numarul de telefon este 0268474785.

3. B-Optik

Clinica oftalmologica B-Optik pune la dispozitia pacientilor o echipa formata din specialisti, gata sa infrunte orice provocare. Nu conteaza daca cei care le trec pragul au nevoie de consultatii, investigatii, tratamente, interventii chirurgicale sau optica medicala, deoarece profesionistii din cadrul clinicii vor face tot posibilul sa le ofere solutiile de care au nevoie.

Nu este deloc dificil pentru cei ce au nevoie de un consult la un oftalmolog din Brasov sa intre in contact cu un reprezentant al clinicii: numarul de telefon este 0773367117, iar adresa de E-mail este office@boptik.ro.

Prin urmare, persoanele care isi doresc sa mearga la un control la o clinica de oftalmologie din Brasov au toate informatiile necesare pentru a programa o posibila intalnire.