Oftalmologie copii Brasov

Actualizat pe:

Orasul nu este cunoscut doar ca un punct de atractie pentru turisti, ci si un loc cu diverse clinici menite sa sprijine sanatatea oamenilor, precum sunt cele de oftalmologie pentru copii din Brasov. O opinie cu care multi oameni sunt de acord este cea conform careia vazul este cel mai important simt, asa ca o atentie deosebita trebuia oferita ochilor.

Grija pentru sanatatea ochilor trebuie sa inceapa inca din copilarie. Cand vine vorba de o ramura delicata din medicina, precum este oftalmologia, un pediatru in Brasov va fi solutia optima pentru micutii care se confrunta cu probleme de vedere.

Unde vei gasi cei mai bun medici oftalmologi pentru copii in Brasov?

Parintii care se afla in cautarea unui medic oftalmolog pentru copii in Brasov care sa aiba toate calitatile necesare vor gasi aici multe optiuni. Vizita nu trebuie sa fie un motiv de teama si anxietate pentru cel mic, ci trebuie privita ca o aventura.

Echipele clinicilor din Brasov se caracterizeaza prin rabdare si intelegere, astfel ca pacientii care le trec pragul, indiferent de varsta, vor fi primiti cu caldura.

1. Cabinetul oftalmologic Dr. Cormos

Pe Strada Nicolae Titulescu din Brasov clientii vor gasi un cabinet care ofera tratamente diverselor afectiuni oftalmologice. Pentru copii si adolescenti, principalele probleme cu care se confrunta sunt conjunctivitele, obstructia canalului lacrimal, astigmatismul, hipermetropia, miopia, strabismul si ambliopia.

In cazul miopiei, spre exemplu, ea se poate corecta in copilarie cu ajutorul lentilelor aeriene divergente/concave, sau al lentilelor de contact.

Programarile se pot face intrand in contact cu un reprezentant al clinicii la numarul de telefon 0268474785 sau la adresa de E-mail contact@drcormosofta.ro.

2. Clinica oftalmologica Opticristal

Recomandarea clinicii oftalmologice Opticristal din Brasov este ca in cazul in care nu apar semne ingrijoratoare in privinta dezvoltarii oculare a copilului, prima vizita la cabinet sa se faca in jurul varste de doi ani. Daca exista deja probleme, atunci parintii trebuie sa-i duca pe cei mici cat mai repede la un control.

Una din problemele frecvent intalnite la copii este ambliopia, iar depistarea si tratarea ei trebuie sa fie o prioritate. Parintii nu vor putea observa afectiunea cu ochiul liber, asa ca un examen oftalmologic de rutina este singura metoda.

Pentru a stabili o programare, pacientii vor completa formularul disponibil pe pagina de internet a clinicii cu ajutorul datelor personale.

3. Cabinetul oftalmologic Bijuvision

Cu un sediu pe bulevardul Victoriei si unul pe strada Toamnei, cabinetul oftalmologic Bijuvision din Brasov se mandreste cu o echipa formata din medici specialisti de top.

Medicii de aici se vor ocupa cu diagnosticarea si tratarea bolilor oculare, impreuna cu scrierea de prescriptii pentru ochelari si realizarea operatiilor.

Pentru informatii si programari, clientii vor folosi numarul de telefon 0728396437.

Concluzii

Prin urmare, parintii care isi doresc sa discute cu un medic cu experienta in domeniu cu privire la sanatatea micutului lor, isi vor face programare la un cabinet de oftalmologie pentru copii din Brasov, iar acest fel vor afla daca exista sau nu o problema de vedere.