Oftalmologie Bucuresti

Actualizat pe:

In prezent, numarul impresionant de device-uri care apar in mod constant reprezinta un miracol al tehnologiei, dar si un risc pentru sanatatea ochilor, asa ca tot mai multi oameni apeleaza la servicii de oftalmologie in Bucuresti. Chiar si asa, unii o fac mult prea tarziu.

Cele mai bune clinici pentru un control de oftalmologie in Bucuresti

Toti cei care au probleme cu vederea se afla in cautarea clinicii perfecte de oftalmologie in Bucuresti, care sa-i ajute sa-si recapete de simtul de alta data. O buna parte din clinici au fost infiintate inca din anii ‘90, asa ca e vorba de o lunga perioada de experienta.

1. SANADOR

Oricine apeleaza la serviciile SANADOR va avea parte de o consultatie de specialitate, investigatii, tratament si toate recomandarile necesare pentru ca afectiunea oftalmologica de care sufera o persoana sa fie eliminata, sau cel putin ameliorata.

Printre urgentele oftalmologice pentru care o persoana poate sa apeleze la serviciile spitalului clinic SANADOR se afla strabismul, vederea incetosata, ochii rosii, formatiunile la nivelul pleoapelor, durerile oculare, dinsconfortul constant la nivelul ochilor, lacrimarea, secretiile patologice, fotofobia etc.

Programarile se pot face direct de pe pagina de internet a spitalului completand formularul digital, sau prin crearea unui cont de utilizator. Cei ce mai vor sa se programeze o pot face si prin numarul de telefon 0219699 sau in diversele clinici.

2. Ama Optimex

La aceasta clinica pacientii vor gasi o echipa profesionista si cu experienta, iar achipamentele clinicii provin de la producatori consacrati in domeniu. Fiind infiintata in 1991, Ama Optimex este una din primele clinici de oftalmologie din Romania si in tot acest timp, numerosi clienti i-au trecut pragul pentru a obtine un tratament potrivit.

Clinica se specializeaza in consultatii, investigatii oftalmologice, operatii oftalmologice si optica medicala. Clientii vor fi placuti surprinsi sa gaseasca o gama larga de produse la oricare dintre cele 3 magazine aflate in Bucuresti.

Programarea telefonica se face cu ajutorul numarului de telefon 0212111622, iar cei care prefera sa foloseasca platforma online a clinicii vor completa formularul cu datele necesare.

3. Clinica Oculus

Clinica ofera operatii pentru afectiuni precum cataracta, glaucom, miopie, hipermetropie, astigmatism, traumatisme oculare, transplant de cornee, operatii oculo-plastice, interventii laser nechirurgicale si multe altele.

La clinica Oculus, consultul oftalmologic care contine masurarea computerizata a dioptriilor, masurarea tensiunii oculare, presciptia pentru ochelari, tratament si alte aspecte similare, il va costa pe pacient 275 de lei.

Exista mai multe modalitati prin care o persoana interesata isi poate face o programare la un consult: numarul de telefon 0219628, adresa de E-mail programari@eye.ro sau completand formularul disponibil tuturor pe pagina de internet a clinicii.

A venit timpul sa-ti faci o programare la o clinica oftalmologica din Bucuresti!

Sanatatea ochilor este esentiala si multi nu realizeaza cat de mult s-a deteriorat pana ce nu programeaza un consult la o clinica oftalmologica din Bucuresti sau oricare alt oras. In momentul in care o persoana observa ca nu mai vede la fel de bine ca inainte trebuie sa viziteze cat mai curand o clinica, pentru ca problema sa nu degenereze.