Oftalmologie Bucuresti copii

Actualizat pe:

Pentru parintii aflati in cautarea unor servicii de oftalmologie pentru copii, Bucuresti dispune, la momentul actual, de foarte multe alternative optime, aici putand sa se regaseasca unele dintre cele mai bune servicii din tara. Asadar, pentru a-ti putea facilita, pe cat posibil, cautarea, in articolul de fata au fost selectate trei clinici profesioniste care pot garanta tratamente personalizate pentru nevoile fiecarui client in parte.

Trei clinici la care merita sa apelezi atunci cand doresti servicii de oftalmologie pentru copii Bucuresti
Oftalmologia pentru copii din Bucuresti se situeaza, la momentul actual, in topul clasamentului pe tara, in acest oras fiind prezente anumite institutii care se bucura de un feedback pozitiv extrem de ridicat din partea clientilor, ca urmare a serviciilor calitative pe care le ofera. Prin urmare, iata trei alternative la care merita sa apelezi atunci cand doresti sa obtii un tratament potrivit pentru nevoile copilului tau:

1. Spitalul de oftalmologie INFOSAN

La momentul actual, aceasta clinica ofera printre cele mai bune servicii de pe piata atunci cand vine vorba de oftalmologie pediatrica in Bucuresti, specialistii din echipa putand sa determine un diagnostic precis dupa doar o singura sedinta de consult. Clinica dispune de oftalmologi care poseda, atat vaste cunostinte de specialitate, cat si experienta considerabila in domeniu, portofoliile acestora putand sa fie analizate, la liniuta, pe pagina oficiala a institutiei.

Atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratarea afectiunilor, se va utiliza un echipament ultramodern, aflat in conformitate cu inovatiile aparute pe piata de la nivel international. In functie de oftalmologul pentru care se opteaza, consultatia poate ajunge sa coste intre 250 si 950 de lei. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 031.226.5382.

2. Clinica Kidoptik

In prezent, aceasta clinica de oftalmologie pentru copii din Bucuresti se bucura de o popularitate foarte ridicata printre randurile parintilor, ca urmare a serviciilor specializate pe care le poate oferi micilor pacienti. Institutia se mandreste cu personalul de care dispune, toti oftalmologii din echipa avand certificare Cambridge, acestia putand sa lucreze cu toate tipurile de afectiuni si, implicit, sa ofere cele mai bune metode de abordare.

In ceea ce priveste echipamentul utilizat, in dotare se regaseste o aparatura moderna, proiectata special pentru tratarea copiilor, aceasta avandu-si originile in Germania si Japonia. O consultatie va costa in jur de 219 lei, aceasta clinica situandu-se printre cele mai accesibile din oras. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 0728.718.654.

 

3. Clinica OFTAPRO

Cea de-a treia alternativa care merita adusa in discutie este clinica pediatrica OFTAPRO, angajatii din echipa fiind experti in gasirea celor mai bune tratamente si, implicit, in lucrul cu copiii de toate varstele. In dotare se regasesc nu mai putin de 5 autorefractometre si 2 retinoscoape, clinica cautand sa-si modernizeze aparatura de la an la an, pentru ca afectiunile sa poata fi tratate intr-un mod cat mai optim cu putinta.

In functie de cat de amanuntit se doreste consultul, pretul poate varia de la 200 de lei pana la 450 de lei. Mai multe informatii pot fi obtinute la numarul de telefon 0212.525.201.

In concluzie, cele trei institutii mentionate pe parcursul articolului reprezinta alternative optime atunci cand sunt necesare servicii de oftalmologie pentru copii in Bucuresti.