Oftalmologie Bucuresti Sector 1

Actualizat pe:

Faptul ca Bucurestiul este unul dintre cele mai mari orase din tara face ca foarte multi oameni sa aleaga serviciile medicale din Capitala, o mare parte dintre acestia mergand in centrul orasului, motiv pentru care pentru o consultatie intr-o clinica de oftalmologie din sectorul 1 sa fie necesar sa se astepte foarte mult timp.
In plus, cei mai multi dintre pacienti merg la oftalmolog cand deja se confrunta cu unele probleme de vedere. Astfel ca au nevoie de o consultatie cat mai rapid. De aceea, in articolul de fata sunt prezentate unele recomandari de clinici oftalmologie din sectorul 1 la care acestia pot apela.

Cat de des ar trebui mers la clinica de oftalmologie din sectorul 1?

Medicii oftalmologi recomanda ca inca din primii ani de viata, copiii sa fie dusi la un consult oftalmologic, pentru a depista din timp o posibila problema de vedere, un avantaj in acest caz fiind faptul ca exista chiar si o clinica de oftalmologie in sectorul 1 dedicata special copiilor.
In plus, odata ajunsi la varsta maturitatii, fara nicio problema oftalmologica, oamenii ar trebui sa isi faca un consult de rutina o data la 2-3 ani. In schimb, persoanele trecute de varsta de 55 de ani ar trebui sa mearga anual la consultul oftalmologic, pentru a preintampina degradarea vederii.
Cum foarte multe joburi, la ora actuala, presupun petrecerea unui timp indelungat in fata calculatorului, aceasta categorie de persoane ar trebui sa se prezinte chiar mai des la medicul oftalmolog pentru consultatie. In general, ar trebui sa se aleaga un cabinet oftalmologic din sectorul 1 in detrimentul unui optometrist, pentru o mai mare precizie in identificare posibilelor probleme de vedere, care pot exista chiar si in cazul in care pacientii se simt foarte bine.

La ce clinica de oftalmologie din sectorul 1 se poate merge?

Numarul clinicilor oftalmologice din Bucuresti este unul foarte mare, iar cei care doresc sa mearga la o clinica de oftalmologie din sectorul 1 ar trebui sa fie foarte atenti in alegerea pe care o fac. De aceea, pot consulta recenziile si recomandarile altor pacienti sau se pot inspira din urmatoarele recomandari.

1. Spitalul de Oftalmologie INFOSAN

In sectorul 1 al Capitalei, oamenii pot apela la Spitalul de Oftalmologie INFOSAN, in care pot fi tratati pacienti de toate varstele. De la consultatii oftalmologice pana la operatii, toate pot fi efectuate in aceasta unitate spitaliceasca.

2. Clinica Clario

In cadrul clinicii oftalmologice Clario pot fi efectuate chiar si operatii cu laser pentru reducerea dioptriilor, efectuate de medici cu experienta si care au la indemana aparatura medicala performanta.

3. Kidoptic

Kidoptic este o clinica oftalmologica dedicata copiilor, pentru consultarea si tratarea afectiunilor oftalmologice ale acestora. Cu toate acestea, pot fi oferite consultatii si pentru adulti, mai ales ca exista si un pachet de consultatii pentru intreaga familie.
In concluzie, orice clinica de oftalmologie din sectorul 1 se adreseaza tuturor celor care se confrunta cu probleme de vedere sau ale ochilor, indiferent de varsta.