Oftalmologie Bucuresti Sector 2

Actualizat pe:

Pe langa echipele formate din profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, o clinica de oftalmologie din sectorul 2 dispune si de numeroase servicii, a caror realizare este posibila datorita aparturii de ultima generatie. Pacientii vor gasi aici cele mai sigure metode de corectie a dioptriilor cu laser.

Topul clinicilor unde te poti duce pentru problemele de oftalmologie in sectorul 2

Locuitorii capitalei care se gandesc sa-si schimbe ochelarii, sau n-au mai fost la un control de multa vreme, se vor putea duce la o clinica de oftalmologie din sectorul 2 pentru a indrepta acest lucru. Procesul prin care se programeaza un consult nu este deloc complicat; pot folosi telefonul, calculatorul personal, laptopul, sau sa se duca in persoana la clinica.

1. Ama Optimex

Fiind dotata cu echipamente ultramoderne, Ama Optimex are un portofoliu impresionant de servicii puse la dispozitia clientului. Cei care aleg aceasta clinica, aleg experienta si profesionalism in domeniul oftalmologiei.

Pentru programari si informatii numarul de telefon este 0212111622, iar adresa de E-mail clinica@amaoptimex.ro, iar pentru optica medicala, numarul de telefon este 0725.OPTICA 0725678422, iar adresa de E-mail ochelari@amaoptic.ro.

2. Clinica oftalmologica Sfantul Andrei

Clinica de oftalmologie Sfantul Andrei dispune de toate mijlocele necesare pentru a depista, diagnostica, evaluare si trata diversele afectiuni oculare. Mai mult decat atat, clinica este dotata cu aparatura computerizata pentru prelucrarea lentilelor. De montaj gratuit vor beneficia pacientii care vor primi in cadrul clinicii pentru prescriptie pentru ochelari.

In functie de medicul ales, o consultatie cu programare va costa 200-250 de lei, iar consultatiile urgente, fara programare, cu un medic primar 300 de lei si cele cu un medic specialist 200 de lei. Suma platita pentru o prescriptie pentru ochelari este de 50 de lei, iar pentru lentile, 60 de lei.

Pentru o programare, viitorii pacienti vor folosi numarul de telefon 0720731731, indiferent ca vor alege varianta prin SMS sau prin WhatsApp. O alta modalitate este folosind adresa de E-mail a clinicii: oftalmologiesfantulandrei@gmail.com.

3. Cabinetele medicale Dr. Burloiu

Serviciile de oftalmologie din cadrul cabinetelor medicale Dr. Burloiu sunt pentru nou nascuti prematuri, prescolari, scolari si adulti, asa ca indiferent de varsta, oricine e bine venit pentru un consult oftalmologic.

Printre acestea se numara examenul fundului de ochi prin oftalmoscopie directa si indirecta, examenul fundului de ochi la nou nascutii prematur pentru depistarea retinopatie de prematuritate, prescrierea de ochelari, prescrierea de lentile de contact, explorari electrofiziologice ale retinei si cailor optice etc.

Completarea formularului de pe pagina de internet a cabinetului este suficienta pentru a programa o intalnire, dar se poate folosi si numarul de telefon 0213109185.

Tu ce zici, te vei duce o clinica de oftalmologie in sectorul 2?

Problemele legate de ochi nu trebuie trecute cu vederea, asa ca cei care au posibilitatea sa viziteze o clinica de oftalmologie in sectorul 2 ar trebui sa o faca. Astfel, vor evita consecintele care ar fi aparut in mod normal, daca ar fi lasat problema sa se inrautateasca.