Oftalmologie Bucuresti Sector 6

Actualizat pe:

Vederea este foarte importanta, asa ca vizita la o clinica de oftalmologie din sectorul 6, sectorul 5 sau oricare alta zona tara este esentiala. Majoritatea oamenilor ignora problemele ochilor pana ce realizeaza ca au ajuns intr-un punct din care nu mai pot fi salvati fara sa apara complicatii.

Prin ce se diferentiaza o clinica de oftalmologie din sectorul 6 de alta?

Cand vine vorba de cum se diferentiaza o clinica de oftalmologie din sectorul 6 de alta, unele dintre ele se specializeaza in consultatii si diverse operatii, in timp ce alte cabinete exceleaza in confectionarea ochelarilor de vedere. In functie de nevoile clientilor, exista un centru potrivit pentru fiecare.

1. Centrul de Sanatate Sfantul Nectarie

Echipa medicala din cadrul Centrului de Sanatate Sfantul Nectarie este alcatuita din cei mai buni specialisti in fiecare domeniu, ceea ce garanteaza un serviciu de calitate. Printre domeniile respective se numara si oftalmologia.

Cu privire la preturi, la acest centru de oftalmologie din Bucuresti, sectorul 6, examenul oftalmologic care consta in acuitate vizuala, examen pol anterior si examen fond de ochi costa 150 de lei, iar tonometria oculara este 50 de lei.

Cei care vor sa apeleze la serviciile de oftalmologie din cadrul centrului o pot face doar dupa ce au vorbit cu un reprezentant al clinicii folosind fie numarul de telefon 0319593, fie 0726150250. O alta metoda de a intra in contact este completarea formularului de pe site-ul centrului.

2. RoSana Medical

Misiunea clinicii RoSana Medical este sa le ofere pacientilor toate serviciile de care au nevoie, intr-un mediu modern, curat si bine dotat. Unul dintre aceste servicii este cel de oftalmologie in sectorul 6, o ramura deosebit de importanta.

RoSana Medical ofera o gama larga de ochelari de vedere, astfel ca toti clientii vor gasi ceva pe gustul lor, iar preturile sunt accesibile. Odata achizitionati, ochelarii vor fi gata in 1-2 zile. Este bine de stiut pentru cei care sunt interesati de oftalmologie pentru copii in sectorul 6 ca ei sunt bine veniti aici, deoarece medicii au experienta necesara pentru a interactiona cu cei mici.

Cu privire la programari, adresa de E-mail pentru oricare dintre clinicile RoSana Medical este contact@rosanamedical.ro. La fel de bine poate fi completat si formular online.

3. Perfectoptic

La acest cabinet oftalmologic din sectorul 6 confortul clientilor este pe primul loc. Printre serviciile oferite se numara cele de optica medicala, consultatiile, consilierea si reparatiile specifice pentru orice model de ochelari. Cabinetul are mai mult de doua decenii de experienta in domeniu, asa ca specialistii vor gasi cu siguranta solutia problemelor fiecarui pacient.

Exista doua numere de telefon ce pot fi folosite in vederea programarii unei intalniri: 0213131456 si 0723205004. Se mai poate folosi si adresa de E-mail office@perfectoptic.ro.

Prin urmare, indiferent ca o persoana cauta o clinica de oftalmologie in sectorul 6 cu trimitere sau fara, optiuni exista. Dupa ce alege cabinetul potrivit pentru el, pacientul va suna in vederea aranjarii unui consult si va vedea care sunt problemele cu care se confrunta.