Oftalmologie Calarasi

Actualizat pe:

Orasul resedinta de judet situat pe malul Dunarii si care atrage turistii tocmai prin prisma accesului la fluviu si a fondului cinegetic pe care il detine, pune mare accent si pe servicii medicale de calitate, dintre acestea evidentiindu-se cele oferite in cadrul clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Calarasi.
Acestea dispun de o aparatura medicala performanta si de echipe medicale profesioniste si cu vasta experienta in domeniu, motiv pentru care atat locuitorii orasului, cat si turistii, pot beneficia de unele dintre cele mai moderne investigatii si tratamente oftalmologice in Calarasi.

Cele mai apreciate unitati medicale de oftalmologie din Calarasi

In momentul in care vederea da semne ca slabeste sau chiar daca numai doresc sa verifice starea de sanatate a ochilor, cei care cauta un cabinet sau o clinica de oftalmologie in Calarasi pot cere recomandari de la cunoscuti sau pot cauta recenzii pe internet. Astfel vor putea afla care sunt cele mai performante unitati medicale de oftalmologie sau cele in care lucreaza cei mai buni medici oftalmologi din Calarasi.
Cu toate ca numarul unor astfel de centre medicale nu este unul mare, recomandarile pot fi foarte utile celor care, din diverse motive, au nevoie de servicii de oftalmologie. Prin urmare, in functie de aprecierile si recenziile pacientilor, in topul celor mai populare clinici de oftalmologie sunt:

1. Clinica Oftavision

Una dintre clinicile de oftalmologie din Calarasi care se afla in topul celor mai populare si performante din zona este Clinica Oftavision. Portofoliul acestei clinici cuprinde servicii si consultatii atat pentru adulti, cat si pentru copii, precum si investigatii si interventii chirurgicale oftalmologice dintre cele mai moderne.
Toate acestea sunt posibile datorita echipei medicale, formata din doctori oftalmologi experimentati si pregatiti pentru a interveni pentru orice afectiune oculara, dar si a aparaturii medicale de ultima generatie cu care este dotata clinica.

2. Cabinet oftalmologic ACS Medical

Un cabinet care foloseste aparatura si echipamente medicale moderne, prin intermediul carora pot fi oferite servicii, investigatii si tratamente moderne si eficiente, este si cabinetul oftalmologic din Calarasi ACS Medical. Medicii acestui cabinet pun la dispozitia pacientilor si servicii specifice neurooftalmologiei, o ramura medicala care imbina neurologia cu oftalmologia.
Respectul si adaptarea limbajului pe intelesul oricarui pacient a personalului medical de la ACD Medical face ca toate procedurile oftalmologice sa fie pe deplin intelese de acestia, pentru a putea lua cele mai bune decizi referitoare la starea de sanatate a ochilor lor.

3. Cabinet de oftalmologie Dr. Paris Cristina

Medicul oftalmolog dr. Paris Cristina ofera servicii de oftalmologie si de optica medicala computerizata potrivite pentru pacienti de orice varsta, chiar si copii, in cadrul cabinetului individual de oftalmologie din Calarasi. Drept urmare, portofoliul de servicii si investigatii oftalmologice oferite de medicul specialist dr. Paris Cristina este unul foarte vast si diversificat.

In concluzie, unitatile medicale de oftalmologie din Calarasi nu sunt multe, insa la acestea activeaza unii dintre cei mai buni si mai apreciati medici oftalmologi din regiune, care au la dispozitie apratura medicala performanta.