Oftalmologie Cluj pediatrica

Oftalmologie Cluj pediatrica

Primele probleme cu vederea nu apar pe masura ce o persoana imbatraneste, ci din copilarie, asa ca vizita la o clinica de oftalmologie pediatrica din Cluj, spre exemplu, este esentiala. In acest fel, problemele precum strabismul, ambliopia, miopia evolutiva, infectiile, inflamatiile si alte afectiuni similare vor putea fi depistate si rezolvate din timp.

La ce clinici de oftalmologie pediatrica din Cluj iti poti duce copilul?

Exista diverse clinici care ofera servicii de oftalmologie pediatrica in Cluj, asa ca parintii nu trebuie sa se ingrijoreze ca nu vor avea unde sa-i duca pe micuti atunci cand au probleme cu vederea. Partea cea mai importanta este ca ei sa sesizeze aceste probleme, deoarece sansele ca cei mici sa le spuna ca nu mai vad bine sunt destul de slabe.

1. ProVisual

Clinica oftalmologica ProVisual este dotata cu aparate de investigatie de ultima generatie, iar cei mici se vor putea bucura de un loc de asteptare si joaca. Mobilierul este potrivit pentru varsta, iar jocurile sunt inteligente si stimulative.

Pretul serviciilor de oftalmologie pentru copii din Cluj difera in functie de varsta copilului, astfel ca un consult oftalmologic pentru copii sub varsta de 5 ani este de 140-180 de lei, in timp ce pentru copiii care au implinit varsta de 5 ani este vorba de 130-150 de lei. Consultul cu un medic primar este mai scump decat cel cu un medic specialist.

Numarul de telefon pentru programari la clinica este 0364739127, in timp ce numarul pentru magazinul cu produse optice este 0799777034.

2. Q Vision

La clinica Q Vision, medicii stiu cat de importanta este vederea sanatoasa la copii si cat de usor se poate deteriora atunci cand nu este monitorizata. Printre punctele tari ale specialistilor se numara empatia, rabdarea, atentia si toleranta. Pentru o consultatie completa, parintii copiilor vor plati 200 de lei.

Consultul anual este esential, deoarece copiii nu isi dau seama daca au sau nu probleme cu vederea, asa ca este responsabilitatea parintilor sa se asigure ca totul este in regula. Adresa de E-mail a clinicii Q Vision este qvisionclinic@gmail.com, iar numarul de telefon 0264702040.

3. Clinica Iris

Principalul scop al clinicii Iris este de a promova importanta controlului otalmologic, atunci cand vine vorba de vederea copiilor; primii ani din viata sunt necesari sunt esential in dezvoltarea vizuala. Problemele oculare la copii nu se manifesta in acelasi fel cum se manifeste la adulti, asa ca este nevoie de un specialist in domeniu.

Un reprezentant al clinicii va putea fi contactat sunand la numarul de telefon 0264532874 sau 0364148959, ori folosind adresa de E-mail clinicairiscluj@gmail.com.

Tu ce clinica de oftalmologie pediatrica din Cluj vei alege?

Numele clinicii de oftalmologie pediatrica din Cluj unde un parinte isi va duce copilul conteaza mai putin. Ceea ce este cu adevarat important este ca persoana respectiva sa-l duca pe cel mic la un control anual: chiar daca nu exista probleme acum, acest lucru nu inseamna ca ele nu pot aparea pe viitor.