Oftalmologie Cluj pediatrica

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Micutii cu probleme de vedere sau cu diverse afectiuni la ochi, acute sau cronice, trebuie sa ajunga intr-un cabinet de oftalmologie pediatrica. In Cluj sunt cateva astfel de clinici in care isi desfasoara activitatea medici cu experienta si cu o buna pregatire astfel incat sa diagnosticheze, sa investigeze si sa trateze afectiunile oculare aparute la micii pacienti.

In acest articol vei descoperi la ce oftalmolog pediatru din Cluj sa mergi cu micutul tau, daca acesta acuza simptome precum: lacrimare excesiva, secretii de culoare alb-galbuie, clipit foarte des, frecat la ochi, probleme de vedere, dureri de ochi sau cap etc.

Ce pret are o consultatie de oftalmologie pediatrica in Cluj?

Pretul pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica, in Cluj, variaza in functie de mai multe aspecte: notorietatea clinicii, a medicului, serviciile incluse etc. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt tarifele percepute in principalele clinici oftalmologice din Cluj-Napoca:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie oftalmologica
Rating
Website
Clinica Iris
180-220 Ron
 • Tarif Consultatie oftalmologica 180-220 Ron
 • Consultatii oftalmologice pentru adulti si copii
 • Aparatura performanta
 • Spatii de joaca amenajate pentru relaxarea copiilor
 • Medic cu experienta, comunicativ si amabil
Clinica Vedis
150 Ron
 • Tarif Consultatie oftalmologica 150 Ron
 • Echipa medicala formata din persoane inalt calificate
 • Consultatii oftalmologice si optometrice pentru adulti si copii
 • Consultatii gratuite, la dr. Silaghi, pe baza biletului de trimitere
 • Aparatura de ultima generatie
Oculens
90-275 Ron
 • Tarif Consultatie oftalmologica 90-275 Ron
 • Locatie moderna si eleganta
 • Tehnologie de ultima ora
 • Sunt tratati pacienti de toate varstele
 • Preturi decente
 • Consultatii gratuite CAS
Ophtalens T
250-500 Ron
 • Tarif Consultatie oftalmologica 250-500 Ron
 • Echipa medicala alcatuita din specialisti
 • Consultatii oftalmologice gratuite CAS
 • Laborator propriu de optica medicala
 • Nu se respecta programarile
 • Tarife mari
ProVisual
130-180 Ron
 • Tarif Consultatie oftalmologica 130-180 Ron
 • Medici cu experienta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Spatiu de relaxare si joaca amenajat pentru copii
 • Personal amabil si implicat
 • Nu se respecta programarile
 • Unii spun ca au avut parte de consultatii incomplete
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de oftalmologie pediatrica din Cluj

Inainte de a alege o clinica de oftalmologie pediatrica din Cluj-Napoca, trebuie sa parcurgi informatiile din clasamentul de mai jos, care te vor ajuta cu siguranta sa iei o decizie buna:

1. Clinica Iris

In Clinica Iris se ofera asistenta oftalmologica performanta pentru a diagnostica si trata in mod corespunzator bolile oftalmologice, atat la copii, cat si la adulti. Clinica a fost infiintata din dorinta de a promova consultul oftalmologic precoce la copil, ca parte dintr-o abordare adecvata si specifica grupei de varsta. De aceea este important ca medicul respectiv sa aiba o specializare adecvata. Medicii de aici spun ca unele afectiuni nedepistate la timp si netratate de la o varsta mica pot afecta vederea in timp. In aceasta clinica sunt tratate si urgente de oftalmologie pentru copii din Cluj si sunt amenajate spatii de joaca pentru reducerea stresului din timpul examenului medical, astfel micutii sa se simta bine si in siguranta la medic.  

O consultatie la prof. dr. Cristina Vladutiu, un bun specialist pentru adulti, dar si un oftalmolog pentru copii, din Cluj, are un pret de 220 de lei. Consultatia la medicii colaboratori costa 180 de lei.

Parerile exprimate de clujeni pe internet referitor la aceasta clinica arata ca ei sunt multumiti, in general, de serviciile primite. Cele mai multe aprecieri sunt adunate in dreptul dr. Vladutiu, despre care oamenii spun ca este un medic profesionist, care-i intampina cu caldura si cu promptitudine. Tratamentele, dar si explicatiile oferite de medic sunt considerate de pacienti de ca fiind utile in atenuarea problemelor sau in vindecarea acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Iris
Vezi Pareri

2. Vedis

Clinica Vedis a fost infiintata de sotii Samoila, doi medici specialisti oftalmologi de renume in Cluj, pentru a le oferi pacientilor mici si mari servicii oftalmologice de calitate. Investitiile in aparatura de ultima generatie si echipa de profesionisti alcatuita din medici specialisti oftalmologi si optometristi devotati meseriei si oamenilor sunt avantaje majore ale acestei clinici din Cluj. Pe langa clinica, mai functioneaza si Optica Vedis, unde sunt oferite consultatii oftalmologice si optometrice, dar si consultanta in vederea alegerii ramelor si a ochelarilor de soare.

Consultatiile pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere, la dr. Diana Silaghi, iar pentru restul medicilor, tariful pentru o consultatie de oftalmologie pediatrica este de 150 de lei.

Recenziile postate pe internet de catre pacientii acestei clinici arata ca acestia sunt foarte multumiti de calitatea serviciilor, de reusita tratamentelor si a interventiilor realizate in clinica Vedis. Acestia spun ca personalul este amabil si primitor, doctorii sunt profesionisti inzestrati cu rabdare si empatie si ca trateaza cu seriozitate si implicare fiecare caz in parte. De asemenea, oamenii au mai sesizat si aparatura de ultima generatie cu care este dotata clinica.

3. Oculens

Cu o locatie moderna si eleganta, organizata pe cinci nivele, cu showroom de optica medicala, cabinete, spatii de examinari si de tratament si bloc operator, clinica Oculens este una dintre optiunile cele mai dorite de clujeni in materie de oftalmologie sau oftalmologie pediatrica. Dotarile de ultima generatie si medicii bine pregatiti sunt „armele” cu care Oculens lupta cu afectiunile oculare ale pacientilor de orice varsta, pentru sanatatea ochilor si o viata mai buna. Exista si posibilitatea de a beneficia de consultatii gratuite, pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie.

Pretul unui consult de oftalmologie pentru copii, in Cluj, la clinica Oculens, este cuprins intre 90 si 275 de lei, in functie de complexitatea consultatiei.

Si in cazul acestei clinici, parerile exprimate de pacienti sunt in majoritate pozitive. Se vorbeste in review-urile de pe internet despre personal profesionist si prietenos, de o atmosfera primitoare, de preturi decente si de faptul ca se respecta cu strictete orele de programare, aceasta fiind o forma de respect fata de pacienti.

4. Ophtalens T

Echipa medicala a Ophtalens T este formata din specialisti care sunt membri ai Societatii Romane de Oftalmologie, cu o experienta vasta in domeniu si cu numeroase participari la congrese de specialitate care au avut si au loc in Romania, in Europa si in SUA. In aceasta clinica de oftalmologie pediatrica din Cluj se efectueaza examinari, se ofera tratamente, se fac operatii oftalmologice si exista un laborator de optica medicala, dar si magazin cu rame de ochelari pentru orice tip de lentile. Serviciile sunt atat pentru copii, cat si pentru adulti. Clinica este una dintre cele mai moderne si bine dotate clinici oftalmologice din Transilvania, oferind totodata si posibilitatea unor consultatii oftalmologice gratuite prin CAS.

Pretul pentru o consultatie completa in cazul copiilor (Plusoptix) este de 250 de lei, iar o consultatie pentru copii la dr. Tomi Teodor costa 500 de lei.

Parerile pacientilor si ale apartinatorilor sunt variate in privinta clinicii Ophtalens T din Cluj-Napoca. Unii spun ca serviciile sunt la inaltime, datorita pregatirii solide a medicilor, promptitudinii si amabilitatii. Altii sunt nemultumiti de tarife, de calitatea ochelarilor de vedere sau de faptul ca nu se respecta programarile.

5. ProVisual

ProVisual este o clinica oftalmologica si totodata un centru medical pediatric. Clinica a fost infiintata de dr. Gabriela Birlea, medic primar oftalmolog, si este situata intr-o zona accesibila. Serviciile includ: oftalmologie copii in Cluj, oftalmologie adulti, ORL copii sau adulti, interventii oftalmologice (dezobstructia cailor lacrimale, strabism), interventii chirurgicale din sfera ORL, psihiatrie copii si optica medicala. In clinica se afla aparatura de ultima generatie, iar pentru micii pacienti a fost amenajat un loc de asteptare si de joaca specifici, cu jocuri inteligente, carti si spatiu de afisare a creatiilor lor. 

Pretul unui consult oftalmologic la copiii sub 5 ani este de 140 de lei – la medicul specialist si de 180 de lei la medicul primar. Pentru copiii de peste, tarifele sunt de: 130 de lei la medicul specialist si 150 de lei la medicul primar.

Oamenii sunt in majoritate multumiti de serviciile pe care le-au primit aici, atat pentru ei, cat si pentru copii. Ei spun ca echipa formata din cele doua doamne doctor este una implicata activ in rezolvarea problemelor oftalmologice ale pacientilor. Aprecieri primesc in review-uri si persoanele de la receptie, care sunt bine pregatite si isi ofera ajutorul in cazul programarilor sau al informatiilor solicitate. Sunt si cateva persoane care si-au manifestat nemultumirea, in principal pentru nerespectarea programarilor sau a consultatiilor incomplete.

Concluziile noastre

La o consultatie de oftalmologie pediatrica, in Cluj, poti verifica sanatatea ochilor micutului tau sau poti primi tratament corespunzator pentru afectiunea de care sufera.

Clinicile de specialitate din Cluj sunt bine puse la punct, avand in vedere ca sunt dotate cu aparatura de ultima ora, utila in investigatiile amanuntite si in interventiile chirurgicale si ca medicii sunt recunoscuti in judet pentru profesionalismul si buna pregatire.
Mergi cu incredere la una dintre aceste clinici pentru a te asigura ca micutul tau primeste tot ajutorul de care are nevoie pentru ingrijirea sau redobandirea sanatatii ochilor!