Oftalmologie Constanta

Actualizat pe:

Alegerea unui oftalmolog in Constanta poate sa fie influentata de mai multi factori, fiecare avand un grad de importanta diferit in functie de persoana care face alegerea. Unul dintre acesti factori este pretul: unii oftalmologi, cu experienta in domeniu, vor avea un pret mai putin accesibil ca cei care se afla la inceput de drum.

Un alt factor este distanta ce trebuie parcursa pana la cabinetul doctorului oftalmolog din Constanta. Unele persoane ar prefera o clinica oftalmologica ce se afla in apropierea lor, pentru a se putea intoarce cat mai repede acasa dupa incheierea consultului.

La ce clinici vei gasi oftalmologul din Constanta pe care il cauti?

Un oftalmolog in Constanta isi desfasoara cea mai mare parte din activitate in spitale, clinici sau cabinete oftalmologice. Aparatura si serviciile s-ar putea sa difere de la un cabinet la altul, dar pacientii vor fi intotdeauna tratati cu respect.

1. Laser Vision Med

La Laser Vision Med, pacientii vor gasi unele dintre cele mai avansate echipamente, care ajuta in furnizarea unor servicii oftalmologice de inalta calitate. Nu doar tehnologia este punctul forte al acestei clinici de oftalmologie in Constanta, ci si experienta personalului.

Principalele servicii oferite de clinica sunt consultatiile si investigatiile, tratamentele, operatiile si oftalmologia pediatrica. Consultatia oftalmologica cu un medic primar este 250 de lei, in timp ce cea cu un medic specialist este 220 de lei.

Numerele de telefon ale clinicii sunt 0241543011 si 0726182234, iar adresa de E-mail este office@laservisionmed.ro. Un control oftalmologic in Constanta, Bucuresti, sau oricare alt oras are potentialul sa opreasca vederea din a se deteriora complet, asa ca nu trebuie amanat.

2. Centrul Medical Iowemed

Misiunea Centrului Medical Iowemed este de a rezolva problemele pacientilor cu eficienta, intr-o perioada cat mai scurta de timp. Una din specialitatile centrului este oftalmologia, deoarece afectiunile oculare trebuie depistate cat mai devreme pentru a primi tratamentul optim.

Pentru un consult oftalmologic in Constanta, preturile variaza intre 140 si 200 de lei. In urma consultului vor putea fi prevenite boli oftalmologice precum miopia, hipermetropia, astigmatismul, galucomul, cataracta si sindromul ochiului uscat.

In vederea aflarii mai multor informatii folositoare se va folosi numarul de telefon 0241962 si adresa de E-mail office@iowemed.ro. In acest fel, pacientul dr. oftalmolog din Constanta pe care il cauta se afla la clinica respectiva.

3. Mrini Eye Hospital

Clinica de oftalmologie Mrini Eye Hospital este alcatuita din oameni bine pregatiti, cu experienta, care fac tot posibilul sa le ofere pacientilor servicii la standarde cat mai inalte. Cei care apeleaza la serviciile ei pot opta chiar si pentru un sistem de plata in rate.

Experienta personalului impreuna cu tehnologia de ultima generatia fac posibila tratarea problemelor oculare de orice fel la aceasta clinica de oftalmologie din Constanta. Singurul lucru de care are nevoie o persoana este o programare, folosind fie numarul de telefon 0241690104 fie 0752104010.

In concluzie, pentru a gasi un oftalmolog bun in Constanta, o persoana trebuie sa se uite care sunt cele mai bune clinici din zona si prin ce se caracterizeaza echipele lor de medici.