Oftalmologie copii Craiova

Actualizat pe:

Oamenii care aleg sa viziteze resedinta judetului Dolj nu o fac numai pentru obiectivele turistice, ci si pentru serviciile medicale de calitate, clinicile care ofera consultatii de oftalmologie pentru copii in Craiova fiind unele care pun accent atat pe calitate, cat si pe performanta.
De aceea, dotarea cu tehnologie de ultima generatie a fost un obiectiv pe care s-au concentrat cabinetele oftalmologice din regiune care au inteles importanta pe care o are aparatura potrivita in identificarea si tratarea eficienta a afectiunilor ochilor. Drept urmare, serviciile de oftalmologie pediatrica din Craiova sunt unele dintre cele mai bune si apreciate din zona de sud a tarii.

Care sunt clinicile de oftalmologie pentru copii din Craiova care sunt cele mai apreciate?

Cand vine vorba despre copiii lor, parintii doresc sa aleaga intotdeauna cele mai bune solutii, iar cum vederea este unul dintre bunurile cele mai valoroase ale oamenilor, acestia vor alege cele mai eficiente si performante servicii medicale, care sunt oferite in cadrul clinicilor de oftalmologie pentru copii din Craiova.
In plus, consultatiile oftalmologice ar trebui realizate cu caracter profilactic, inainte ca cei mici sa prezinte semne ca vederea le este afectata in vreun fel. De aceea, cand planuiesc sa mearga la un medic oftalmolog din Craiova, parintii se pot inspira din topul urmator, in care sunt prezentate unele dintre cele mai apreciate astfel de clinici medicale din judet:

1. Onioptic

Centrul de oftalmologie Onioptic a fost un pionier in domeniu, prin introducerea unora dintre cele mai inovative tehnologii oftalmologice. Astfel ca datorita tehnologiei ultraperformante pe care o detine, orice pacient care are nevoie de o interventie oftalmologica in Craiova poate apela la centrul de chirurgie Onioptic.
Prin urmare, in cadrul acestei clinici de oftalmologie sunt disponibile toate categoriile de servicii specifice acestei specialitati medicale, la preturi avantajoase.

2. Centrul Medical IRIS TopMed

Pacientii care au trecut pana acum pragul Centrului Medical IRIS TopMed au beneficiat de investigatii oftalmologice efectuate cu una dintre cele mai performante aparatura medicala oftalmologica din Craiova. In plus, daca exista o trimitere de la medicul de familie, consultatia va fi gratuita, la fel cum sunt si urgentele oftalmologice, retetele compensate si chiar prescriptiile pentru ochelari.

3. Clinica Irina

Cu toate ca portofoliul de servicii medicale al Clinicii Irina vizeaza mai multe specialitati medicale, serviciile de oftalmologie oferite in cadrul acestei clinici sunt unele dintre cele mai apreciate din Craiova. Acest lucru se datoreaza atat aparaturii performante utilizate pentru investigatii, cat si profesionalismului medicilor oftalmologi si chiar datorita preturilor, care sunt unele accesibile.
Cei al caror program este unul ce nu le permite accesarea serviciilor in prima parte a zilei, se pot bucura ca programul Clinicii Irina este pana la ora 19:00, in fiecare zi lucratoare a saptamanii.

In concluzie, exista multe clinici moderne si cu dotari performante in care sunt oferite si servicii de oftalmologie pentru copii in Craiova. Astfel ca parintilor nu le mai ramane decat sa o aleaga pe cea care se potriveste cele mai bine nevilor si dorintelor pe care le au.