Oftalmologie Galati

Actualizat pe:

Cu o istorie incarcata si diverse obiective turistice, cei care viziteaza orasul vor putea profita si de serviciile de oftalmologie din Galati, care le sunt puse la dispozitie. Serviciile oferite la aceste clinici si cabinete pornesc cu o simpla consultatie si ajung la interventii chirurgicale, acolo unde este nevoie de asa ceva.

Pretul unui control oftalmologic in Galati care sa fie complet este, in general, de 250 de lei. In functie de cabinetul la care se efectueaza controlul, pretul o sa difere, iar in unele situatii speciale, pacientul o sa plateasca un pret suplimentar.

Cum poti apela la serviciile unui oftalmolog din Galati?

Nu se poate spune ca exista multe clinici de oftalmologie in Galati, dar exista specialisti in domeniu, care activeaza in cadrul unor sectii special dedicate. Activitatea unui medic este afectata de aspecte precum pregatirea si experienta pe care o are. De aceea, un bun oftalmolog in Galati va trebui sa bifeze toate casutele pentru a fi alegerea potrivita.

1. Clinica oftalmologica Optixmed

Serviciile la care o persoana poate apela in cadrul acestei clinici sunt consultatiile oftalmologice, investigatiile, operatiile, tratamentele si optica medicala. Aici, fiecare pacient va primi respectul pe care il merita, iar echipa va fi alaturi de el la fiecare pas.

Pentru o consultatie la aceasta clinica oftalmologica din Galati, pretul variaza in functie de existenta sau lipsa unei programari: in cazul unei consultatii cu programare, pacientul va plati 250 de lei, in timp ce in cazul uneia urgente, el va plati 350 de lei.

Apeland la unul din cele doua numere de telefon 0236410035, respectiv 0730004070, sau printr-un mail la adresa xenia.dobre@optixmed.ro, un pacient se va putea programa.

2. Spitalul de Urgenta Sf. Apostol Andrei

In cadrul Spitalului de Urgenta Sf. Apostol Andrei exista o sectiune speciala dedicata oftalmologiei din Galati. Spitalul este dotat cu aparatura necesara, printre care se numara biomicroscopul, combina oftalmologica cu trei brate si auto-kerato-refractometrul.

La sectia de oftalmologie, serviciile pot sa fie urgente, internari continue sau internari pe timp de zi pentru investigatii si tratament de specialitate.

Programarile la spital se pot face cu numarul de telefon 0236301213 sau folosind adresa de E-mail secretariat@spitalulurgentagalati.ro.

3. Cabinetul oftalmologic Ethalon Optic

Misiunea acestui cabinet este de a corecta starea de sanatate oculara printr-un diagnostic precis si servicii de optica medicala de o calitate cat mai inalta. Citirea si interpretarea investigatiilor efectuate in clinica de oftalmologie din Galati, Ethalon Optic, este gratuita.

Printre serviciile oferite de cabinetul oftalmologic se numara consultatia oftalmologica standard, cea de urgenta, tomografia retiniana, analiza de nerv optic, masurarea tensiunii oculare etc. Discountul de 10% se aplica la pensionari, copii, elevi si studenti.

Programarile se fac telefonic la numarul de telefon 0770920822 sau 0770711048.

Concluzii

In concluzie, cei care viziteaza orasul vor avea optiunea sa apeleze la serviciile unui oftalmolog in Galati, care ii va sprijini la fiecare pas pentru a-si corecta vederea. Dupa consultatie, pacientul va hotari ce va face mai departe, iar oftalmologul ii va oferi tratamentul potrivit.