Oftalmologie Oradea

Actualizat pe:

Situat la granita Romaniei cu Ungaria, resedinta judetului Bihor este cunoscuta atat pentru istoria indelungata, cat si pentru obiectivele turistice care atrag numerosi vizitatori. Cu toate acestea, unii dintre vizitatorii orasului vin si pentru tratarea unor probleme oculare, serviciile de oftalmologie din Oradea fiind foarte apreciate de romanii din vestul tarii.
Acest lucru se datoreaza demersurilor facute de unitatile medicale de oftalmologie pentru a se ridica la nivelul celor din occident, astfel ca dotarea acestora cu aparatura medicala de ultima generatie si existenta unei echipe de medici foarte bine pregatiti fac din orice clinica de oftalmologie din Oradea un etalon in domeniu.

3 dintre cele mai bune clinici de oftalmologie din Oradea

In momentul in care au nevoie de serviciile unui bun medic oftalmolog din Oradea, oamenii cauta informatii si recomandari de la alti pacienti care s-au confruntat cu probleme similare si care au gasit rezolvarea intr-unul dintre cabinetele de oftalmologie din Oradea.
Pe baza acestor recomandari si recenzii ale pacietilor care au apelat la astfel de servicii s-a putut realiza un top al celor mai populare clinici si cabinete din oras, in care pot fi gasiti medici despre care pacientii spun ca „este cel mai bun medic oftalmolog din Oradea”. Din acest top fac parte si urmatoarele unitati medicale:

1. Centrul Medical Oftalmologic Vitreum

Centrul Medical Oftalmologic Vitreum este o clinica de oftalmologie din Oradea pentru care performanta si serviciile medicale de cel mai inalt nivel, puse la dispozitia pacientilor, reprezinta o normalitate. De aceea, din dorinta de a oferi astfel de servicii medicale oftalmologice unui numar cat mai mare de oameni, Centrul Medical cuprinde mai multe cabinete de oftalmologie, prezente si in alte orase, cum ar fi Beius sau Simleu Silvaniei.
In cadul acestora sunt oferite consultatii oftalmologice pentru adulti si copii, precum si tratamente si interventii chirurgicale.

2. OftalmoClass

Clinica OftalmoClass este o clinica de oftalmologie si optometrie in care a tine pasul cu progresul, in medicina, este o preocupare de zi cu zi. Drept urmare, echipa medicala participa la cursuri si workshopuri internationale de specialitate, iar cabinetul medical este dotat cu aparatura medicala de ultima generatie, datorita careia pot fi efectuate unele dintre cele mai moderne investigatii si interventii oftalmologice din Oradea.
Clinica OftalmoClass este formata din 3 cabinete de oftalmologie, localizate in trei orase diferite: Oradea, Beius si Marghita.

3. Centrul Oftalmo Laser & Optic Lens

Un centru medical in care serviciile oftalmologice se completeaza cu cele de optometrie este Centrul Oftalmo Laser & Optic Lens. Tehnologia medicala folosita in cadrul acestui centru de oftalmologie din Oradea permite diagnosticarea si prescrierea corecta a dioptriilor potrivite, precum si confectionarea rapida si eficienta a ochelarilor.
De asemenea, in cadrul clinicii activeaza si un medic oftalmolog, specialist in chirurgie refractiva, care este foarte apreciat atat in tara, cat si in Ungaria.

In concluzie, poate fi foarte usor de gasit o unitate medicala de oftalmologie in Oradea in cadrul careia pacientii sa fie tratati cu profesionalism si empatie, dar si cu aparatura medicala performanta si tratamente moderne.