Oftalmologie copii Pitesti

Actualizat pe:

Supranumit „Orasul Lalelelor”, resedinta judetului Arges are foarte multe lucruri de oferit, de la numeroase puncte cu importanta turistica, pana la servicii de calitate, in special serviciile de oftalmologie pentru copii din Pitesti fiind unele dintre cele mai apreciate.
Aparatura medicala cu care sunt dotate cabinetele oftalmologice si pregatirea profesionala a medicilor oftalmologi sunt unele dintre principalele criterii care au contribuit la cresterea popularitatii acestor servicii oftalmologice din Pitesti.
Multi parinti sustin ca nivelul de calitate al serviciilor din sfera oftalmologiei oferite in cadrul clinicilor din oras sunt la un nivel similar cu cel al celor mai populare clinici din Capitala, care este considerata a fi un reper din acest punct de vedere.

Care sunt clinicile care ofera servicii de oftalmologie pentru copii in Pitesti?

Prima vizita a unui copil la oftalmolog ar trebui facuta inca dinainte de a implini varsta de un an, motiv pentru care clinicile de oftalmologie pentru copii din Pitesti sunt dotate cu aparatura medicala speciala si performanta, care faciliteaza consultatiile oftalmologice pediatrice.
Acesta este chiar unul dintre aspectele urmarite de parinti atunci cand doresc sa ii duca pe cei mici la prima intalnire cu medicul oftalmolog din Pitesti. Prin urmare, printre clinicile si cabinetele de oftalmologie in cadrul carora pot fi consultatii copii se regasesc:

1. Oftalmic Dr. Mihaela Macau

Unul dintre cabinetele de oftalmologie din Pitesti care se adreseaza pacientilor de orice varsta, de la cei mai mici pana la cei mai in varsta, este cabinetul Oftalmic al medicului specialist dr. Mihaela Macau. Cu o vasta experienta in domeniu si o pregatire profesionala in cadrul unor institutii medicale de prestigiu, medicul oftalmolog Mihaela Macau poate efectuate orice fel de investigatie sau interventie din sfera oftalmologiei.

2. Cabinet de oftalmologie Dr. Covaliu Nicoleta

Un alt medic oftalmolog foarte apreciat de parintii micilor pacienti este dr. Covaliu Nicolea, al carei cabinet de oftalmologie se afla intr-o zona centrala a orasului Pitesti, astfel ca este usor de gasit.
Faptul ca acest cabinet de oftalmologie dispune de o echipa medicala profesionista si bine pregatita, precum si de aparatura medicala performanta, se datoreaza dorintei de a ramane in permanenta la curent cu cele mai noi descoperiri din domeniu, astfel incat pacientii de toate varstele sa beneficieze de tratamente si servicii oftalmologice moderne si eficiente.

3. Clinica Dr. Georgescu

In cadrul clinicii de oftalmologie Dr. Georgescu sunt doua cabinete medicale, unul de chirurgie generala si unul de oftalmologie. Imbinarea celor doua specialitati medicale face ca aceasta clinica sa ofere unele dintre cele mai eficiente si complete tratamente de oftalmologie din Pitesti.
In plus si preturile practicate de clinica sunt unele avantajoase, toate acestea fiind motive care contribuie la popularitatea clinicii Dr. Georgescu in preferintele pacientilor din oras.

In concluzie, parintii care sunt in cautarea unor clinici care ofera si consultatii de oftalmologie pentru copii in Pitesti au posibilitatea de a alege din mai multe variante, toate aceste clinici fiind unele moderne, performante, cu personal calificat si profesionist.