Oftalmologie Ploiesti

Actualizat pe:

Frumusetea specifica unui oras de provincie pe care o are resedinta judetului Prahova este completata de serviciile de calitate si amabilitatea oamenilor, astfel ca oricine ar avea nevoie de o consultatie de oftalmologie in Ploiesti va primi cele mai bune recomandari din partea locuitorilor orasului.
Investigatiile oftalmologice ar trebui sa faca parte din categoria analizelor si investigatiilor uzuale, mai ales ca romanii au obiceiul de a apela la serviciile unui cabinet oftalmologic din Ploiesti numai in momentul in care se confrunta cu dificultati de vedere. Tinand cont de timpul indelungat pe care tinerii si adultii il petrec in fata ecranelor, fie din pasiune, fie prin prisma job-ului, vizitele periodice intr-o clinica de oftalmologie din Ploiesti ar trebui sa faca parte din programul oricarui cetatean.

Care sunt clinicile de oftalmologie din Ploiesti care se afla in topul celor mai bune?

In cazul in care oamenii cer recomandari de cabinete de oftalmologie in Ploiesti numarul celor care vor raspunde poate fi unul foarte mare, astfel ca alegerea cabinetului la care sa se programeze poate fi dificila. De aceea, topul celor mai bune si apreciate astfel de clinici poate fi un ghid extem de util in aceasta situatie.
De asemenea, orice pacient doreste sa gaseasca un oftalmolog bun in Ploiesti, cu care sa poata colabora si sa ii poata oferi solutia la problema cu care se confrunta. Astfel ca dintre clinicile de oftalmologie care se afla in top pot apela la urmatoarele:

1. OpthaMax

OpthaMax este singurul spital de oftalmologie din Ploiesti, iar faptul ca ofera astfel de servicii medicale complete, de la consultatii, la interventii chirurgicale specifice oftalmologiei si spitalizare, face ca acesta sa atraga pacienti atat de pe teritoriul intregului judet, cat si din judetele invecinate.
In plus, medicii profesionisti si cu o experienta vasta in domeniu au la indemana aparatura medicala ultraperformanta, astfel ca tratamentele sunt unele dintre cele mai eficiente.

2. Artoptic

O clinica de oftalmologie care este foarte apreciata de pacientii care i-au trecut pragul este Artoptic, parte a unei retele oftalmologice formata din sase cabinete, situate atat in Ploiesti, cat si in alte orase din tara. Popularitatea clinicii se datoreaza faptului ca echipa este formata atat din medici oftalmologi, cat si din specialisti optometristi, ceea ce face ca identificarea si tratarea afectiunilor oculare sa fie eficiente si cu rezultate dintre cele mai bune.
De asemenea, pacientii au posibilitatea de a-si alege ochelarii de care au nevoie chiar in cadrul clinicii, care are si un magazin de optica medicala.

3. Visus Clinic

Motivele pentru care Visus Clinic se afla in topul celor mai bune si apreciate clinici de oftalmologie din Ploiesti sunt numeroase. Dintre acestea merita amintite tehnica medicala de ultima generatie, preturile avantajoase si posibilitatea de a beneficia de serviciile oftalmologice din cadrul acesteia in mod gratuit, fie prin intermediul abonamentului Medicover, fie decontate de Casa de Asigurari de Sanatate.

Cele trei clinici enumerate reprezinta insa numai o parte dintre clinicile si cabinetele de oftalmologie din Ploiesti la care oamenii pot apela cu incredere, deoarece tratamentele sunt unele dintre cele mai moderne, iar costurile accesibile.