Oftalmologie Resita

Actualizat pe:

Judetul Caras-Severin nu este foarte popular in randurile turistilor, cu toate ca are numeroase arii naturale protejate, vestigii de arhitectura si chiar statiuni balneare, iar serviciile medicale sunt unele de calitate, mai ales in ceea ce priveste serviciile de oftalmologie din Resita.
Astfel ca locuitorii orasului resedinta de judet se pot bucura de o liniste caracteristica oraselor de provincie, dar si de servicii medicale moderne si performante. Toate acestea sunt posibile datorita influentei pe care o au tarile Europei vestice asupra oraselor din aceasta zona a tarii, motiv pentru care tratamentele moderne de oftalmologie din Resita pot fi obtinute in oricare dintre clinicile si cabinetele medicale de specialitate din oras.

Top 3 clinici si cabinete de oftalmologie din Resita

Locuitorii orasului nu sunt singurii care beneficiaza de serviciile medicale moderne, ci locuitori din orasele si chiar din judete invecinate apeleaza la serviciile clinicilor si cabinetelor de oftalmologie din Resita.
Problemele oculare sunt unele dintre cele care nu ar trebui ignorate, motiv pentru care oamenii sunt permanent in cautarea unor buni medici oftalmologi in Resita, la care sa apeleze pentru tratarea a diferite afectiuni si probleme oculare cu care se confrunta.
Acestia activeaza in cabinete medicale moderne, dotate cu tehnologie de ultima generatie, cabinete cum sunt si urmatoarele, care se afla in topul preferitelor pacientilor resiteni:

1. Cabinetul de Oftalmologie Dr. Alexandra Preda

Medicul oftalmolog dr. Alexandra Preda este unul dintre cei mai apreciati din zona, motivul fiind diagnosticarea corecta si tratamentele moderne pe care le prescrie, in baza folosirii unei apraturi medicale noi si performante. Drept urmare, pacientii pot beneficia de o gama larga de servicii oftalmologice in Resita, datorita cabinetului de oftalmologie al acestui medic oftalmolog pasionat si dedicat.
In cazul interventiilor chirurgicale oftalmologice este necesar insa sa se discute cu medicul care le realizeaza in cadrul unei alte clinici de oftalmologie.

2. Cabinet Medical Oftalmologic Dr. Onu

Un alt cabinet de oftalmologie din Resita in care pot fi efectuate proceduri si interventii chirurgicale sau cu laser din sfera oftalmologiei este cel al medicului oftalmolog dr. Onu.
In cadrul acestui cabinet oftalmologic sunt oferite si servicii de oftalmopediatrie, micii pacienti care se confrunta cu diferite afectiuni oculare, cum este miopia, pot fi tratati cu aparatura ultraperformanta. In acest fel, teama ca problemele de vedere se vor agrava pe masura ce cresc va fi diminuata.

3. Cabinet de Optica Medicala

Cu toate ca este specializat in optica medicala, cabinetul Optica Medicala ofera si servicii de oftalmologie in Resita, consultatii computerizate, pe baza carora se pot prescrie ochelarii de vedere potriviti nevoilor fiecarui pacient. Pe langa programul accesibil si produse si servicii de calitate, clientii acestui cabinet de optica se bucura si de preturi avantajoase.

In concluzie, oricare ar fi domeniul de activitate al cabinetului sau clinicii medicale, cele care ofera servicii de oftalmologie in Resita au dotat propriile cabinete cu aparatura medicala performanta, care sa permite efectuarea de investigatii si tratamente oftalmologice dintre cele mai moderne.