Oftalmologie Severin

Actualizat pe:

Situat la malul stang al Dunarii, nu este doar un loc vizitat de o multime de turisti pentru celebra statuie a lui Decebal sculptata in stanca, ci este si un oras potrivit in care poti gasi clinici de oftalmologie in Severin, care ofera servicii la preturi accesibile.

Oftalmologia este o ramura medicala care vizeaza sanatatea ochilor, dar si bolile care pot afecta vederea. Astfel, daca suspectezi ca ai probleme de vedere si iti e teama sa nu progreseze, cel mai bine este sa mergi la un cabinet de oftalmologie, pentru a beneficia de ajutorul unui medic specialist.

Afectiuni pe care le poti dezvolta si pe care le poti identifica la o clinica de oftalmologie din Severin

Bolile oculare pe care risti sa le dezvolti trebuie sa le tratezi din timp, pentru a nu le lasa sa avanseze si pentru a reusi sa le ameliorezi in mod corespunzator; astfel, poti sa te adresezi oricand unui medic specializat in oftalmologie din Severin, pentru a obtine o consultatie de specialitate. Printre afectiunile pe care le poti dezvolta se numara si:

• prezbiopie – este procedura de pierdere treptata a vederii, odata cu inaintarea in varsta. Efectele neplacute ale prezbiopiei au fost constatate si la persoanele de aproximativ 40 de ani;

• degenerenta maculara – este o boala oculara care se poate agrava in timp si care poate sa duca, treptat, la pierderea permanenta a vederii;

• retinopatie diabetica – persoanele care sufera de diabet risca sa dezvolte retinopatie diabetica, periculoasa in ceea ce priveste capacitatea de a vedea. Exista, de asemenea, si riscul de orbire definitiva;

• cataracta – este o boala severa, care se manifesta la nivelul ochilor, si care consta in afectarea cristalinului. Printre simptomele manifestate se numara si incetosarea vederii, sensibilitate crescuta la lumina sau dificultati de a vedea adecvat pe timpul noptii.

Unde pot fi gasite clinicile specializate in oftalmologie din Severin?

Daca te-ai hotarat sa mergi la o clinica de oftalmologie din Severin pentru a-ti trata posibilele probleme de vedere, esti pe drumul cel bun. Mai jos ai cateva clinici din care o poti alege pe cea de care ai nevoie.

1. Oftaclear, Drobeta Turnu Severin

Oftaclear este o clinica de oftalmologie amplasata in Drobeta Turnu-Severin, care ofera multiple servicii si consultatii realizate la nivel profesional de catre medicii specialisti. Acestia ofera:

• consultatii;
• investigatii;
• chirurgie optica.

2. Ortoptimed, Drobeta Turnu Severin

Ortoptimed este o clinica de oftalmologie localizata in judetul Mehedinti, care ofera o serie de servicii avantajoase pentru pacientii lor. Astfel, poti beneficia de:

• stabilirea dioptriilor;
• confectionarea ochelarilor;
• adaptarea lentilelor de contact.

3. Optim Vision, Drobeta Turnu Severin

Optim Vision este o clinica de optica medicala, amplasata in Drobeta Turnu Severin, unde ai ocazia sa beneficiezi de servicii oftalmologice satisfacatoare, realizate de medici specialisti.

Servicii:

• servicii de montare a lentilelor;
• servicii de reparare;
• consultatie oftalmologica etc.

In concluzie, daca esti in cautarea unei clinici de oftalmologie care sa raspunda tuturor nevoilor tale, ia in considerare una sau mai multe dintre variantele prezentate in randurile de mai sus.