Oftalmologie Sibiu

Actualizat pe:

Fiind un centru important din punct de vedere economic si cultural, este normal sa existe numeroase clinici de oftalmologie in Sibiu, fiecare bucurandu-se de tehnologie de ultima generatie si de o echipa formata din medici cu experienta in domeniu.

Atat locuitorii orasului, cat si turistii care sa afla in vizita intr-o mini-vacanta, sau pentru o perioada ceva mai lunga de timp vor putea opta pentru serviciile oftalmologilor din Sibiu, care vor face tot posibilul sa le ofere cele mai buna conditii.

Care sunt cele mai bune clinici de oftalmologie din Sibiu?

Deoarece exista multe clinici de oftalmologie in Sibiu, intrebarea care se afla pe buzele tuturor este „care dintre ele este cea mai buna?” iar acest lucru depinde foarte multe de nevoile pacientilor care le trec pragul.

Toata lumea isi doreste sa aiba cat mai multe informatii despre un eventual control oftalmologic in Sibiu: pret, experienta medicului si apartura din dotare. Cu privire la prima categorie, pentru un control o persoana va plati 70-150 RON in functie de cabinetul oftalmologic din Sibiu.

1. Reteaua de oftalmologie Dr. Holhos

Clinica Dr. Holhos ofera in premiera in Transilvania operatia laser Presbyond, care este dedicata in mod special pacientilor cu presbiopie si cu varsta peste 40 de ani. Cei care se regasesc pot apela la serviciile clinicii de oftalmologie din Sibiu cu incredere.

In catalogul de operatii realizate la aceasta clinica se numara operatia de cataracta, de dezlipire de retina, glaucom, pentru reducere de dioptrii cu sau fara implant cristalin, interventia corpul vitros, Peeling ILM, Pterigion si interventia chirurgicala Crosslinking.

Numerele de telefon pentru programari sunt 0771687292 si 0753141080, iar adresa de E-mail este sibiu@drholhos.ro. Se mai poate completa si formularul in format digital.

2. Clinica oftalmologica Ofta Total

Cei care apeleaza la serviciile clinicii oftalmologice din Sibiu, Ofta Total, vor gasi o gama larga de servicii precum interventii chirurgicale, tratamente pentru cataracta si tratamente laser. Cu ajutorul aparaturii de ultima generatie, nevoile fiecarui pacient vor fi satisfacute.

Cu privire la preturi, unele interventii sunt personalizate, precum sunt cele pentru strabism, astfel ca suma platita o sa difere in functie de complexitatea cazului.

Numarul de telefon al clinicii este 0269436480.

3. Clinica iMed

In cadrul clinicii iMed exista un centru modern de oftalmologie in Sibiu, al carui personal are o experienta de peste 15 ani in domeniu. Serviciile oferite de centru constau in consultatii oftalmologice pentru adulti si copii, biometrie, corectie optica, prescriere lentile de contact, perimetrie computerizata, topografie corneeana etc.

Centrul este organizat in cabinete pentru consultatii, optica medicala – in cadrul careia o persoana poate sa aleaga dintr-o gama larga de rame pentru ochelari – si o sala de operatii, care se afla la standarde europene incepand cu luna martie a anului 2017.

Cele doua numere de telefon ale clinicii sunt 0369435803 si 0369435804.

Concluzii

Prin urmare, pentru a gasi un oftalmolog in Sibiu, care sa fie priceput si sa ofere servicii la un pret accesibil, pacientii se pot orienta catre oricare din clinicile mentionate anterior.