Oftalmologie Slatina

Actualizat pe:

Cand te gandesti la judetul Olt, unul dintre locurile care vin in minte este podul de peste raul Olt, care are o istorie si o frumusete aparte, dar si multe glume facute pe seama oltenilor, dar care nu sunt valabile si in ceea priveste serviciile medicale de oftalmologie din Slatina.
Progresul este unul dintre cuvintele care caracterizeaza acest oras, astfel ca in ciuda renumelui pe care il are, tehnologiile performante si tratamentele moderne sunt un lucru obisnuit in sfera medicala si, mai ales, in cabinetele de oftalmologie din Slatina.

Cele mai performante 3 clinici de oftalmologie din Slatina

Conform atestarilor istorice, orasul resedinta de judet are o istorie indelungata, motiv pentru care exista atat o parte veche a orasului, istorica, dar si una noua si moderna, in care pot fi gasite unele dintre cele mai performante clinici de oftalmologie din Slatina.
Cum vederea este extrem de importanta pentru oameni, demersurile pe care le fac acestia pentru a o proteja sau pentru a-si imbunatatii calitatea vederii sunt sustinute de medicii oftalmologi din Slatina, care sunt profesionisti si bine pregatiti, dar care au la dispozitie echipamente medicale moderne. Astfel ca unele dintre cele mai performante si apreciate clinici si cabinete de oftalmologie din oras sunt:

1. Spectrum Clinique

Spectrum Clinique este un centru medical privat, primul care este specializat in chirurgie oftalmologica din Slatina. Desi in portofoliul de servicii medicale se regasesc si servicii din sfera obstretica si ginecologie, serviciile cabinetului de oftalmologie reprezinta principalul motiv pentru care pacientii considera ca aceasta clinica face parte din topul celor mai performante clinici si cabinete oftalmologice din zona.
Acest lucru se datoreaza atat medicilor, cat si echipamentelor medicale ultramoderne, care permit oferirea unor investigatii si interventii chirurgicale de oftalmologie la cel mai inalt nivel.

2. Onioptic

Pacientii din intreaga regiune geografica a Olteniei pot aplea la serviciile de oftalmologie oferite de Onioptic, deoarece este o retea de clinici medicale din sfera oftalmologiei, care se gasesc in cele mai importante orase din aceasta regiune.
Onioptic este, de fapt, un centrul medical care detine si un spital de oftalmologie in Slatina, astfel incat pacientii care sunt supusi unor astfel de interventii chirurgicale sa se poata recupera sub supravegherea medicala. De asemenea, efectuarea de interventii si investigatii este posibila datorita dotarilor medicale ale centrului de oftalmologie, care sunt unele dintre cele mai moderne din oras.

3. Medical Optic

Cu o gama variata de servicii de oftalmologie isi intampina pacientii si clinica Medical Optic, in cadrul careia sunt efectuate consultatii oftalmologice, investigatii si interventii chirurgicale moderne si eficiente. Aici, pacientii de orice varsta sunt consultati si tratati cu aparatura medicala de ultima generatie.
In plus, datorita contractului dintre clinica si CAS, numeroase dintre investigatiile si tratamentele oftalmologice si chiar unele dintre cele mai inedite interventii chirurgicale de oftalmologie din Slatina pot fi decontate de CSAB.

Prin urmare, aria medicala de oftalmologie din Slatina este una foarte bine dezvoltata, unitatile medicale folosind echipamente si tehnici moderne si performante pentru diagnosticarea si tratarea diferitelor afectiuni oculare.