Oftalmologie Targu Jiu

Actualizat pe:

Pentru a obtine un control oftalmologic in Tg Jiu, pacientii interesati trebuie sa isi faca o programare la unul din cabinetele din zona. Procesul nu este unul dificil, deoarece majoritatea clinicilor au o pagina de internet in care sunt prezente toate detaliile de care o persoana are nevoie pentru a contacta pe cineva in vederea programarii unei intalniri.

Dupa realizarea controlului, pacientii vor putea opta pentru diverse tratamente oftalmologice in Tg Jiu menite sa ii sprijine in procesul de vindecare al vederii. Unele cabinete isi propun chiar sa ridice standardele de calitate pe piata medicala romaneasca.

Cum arata cabinetele de oftalmologie in Tg Jiu?

Toti oamenii care sunt constienti ca isi solicita ochii mai mult decat este normal, nu doar in cazul folosirii calculatorului, ci si in situatia in care citesc multe carti sau ziare, trebuie sa ia in serios ideea unui control oftalmologic in Tg Jiu pentru a vedea in ce stadiu se afla.

Exista mai multe cabinete care ofera servicii de oftalmologie in Tg Jiu, majoritatea dintre ele aflandu-se in compozitia unor clinici cu o reputatie foarte buna.

1. Cabinetul de oftalmologie din cadrul clinicii Life Scan

Clinica Life Scan isi doreste sa le ofere pacientilor servicii medicale de o calitate cat mai buna, iar acest lucru se extinde si in cadrul cabinetului de oftalmologie din Tg Jiu. Cabinetul este dotat cu aparatura performanta, care sprijina activitatea dr. Madalina Dobran.

Serviciile la care o persoana care viziteaza acest cabinet poate apela sunt tomografia in coerenta optica, examenul computerizat al fundului de ochi, ecografia oculara computerizata, autorefractometrul, biomicroscopia si tonometria non-contact.

Programarile se fac la numarul de telefon 0732041404.

2. Cabinetul medical individual Dr. Barbu Letitia Elena

Cabinetul de oftalmologie din Tg Jiu nu ofera doar investigatii oftalmologice, ci si depistare de cataracta, monitorizarea glaucomului, examenul fundului de ochi, masurarea tensiunii oculare fara anestezie, extractia corpilor straini, determinarea acuitatii vizuale, prescriptia de ochelari pentru copii si adulti si examinarea pentru prescriptie de lentile de contact.

Exista doua modalitati prin care se pot face programari: numarul de telefon 0733144757 si adresa de E-mail barbuletitia73@gmail.com.

3. Centrul de consultatii oftalmologice Onioptic

Misiunea centrului de consultatii oftalmologice Onioptic este de a asigura pacientilor sai conditii impecabile de siguranta si confort, astfel ca experienta lor sa fie una placuta. Calitatea serviciilor si a produselor este imbunatatita in mod continuu.

Printre serviciile puse la dispozitia pacientilor se numara interventiile chirurgicale oftalmologice, consultatiile oftalmologice pentru toate varstele, produsele de optica medicala, pentru ingrijirea vederii etc. Toate aceste servicii sunt realizate cu un grad ridicat de profesionalism.

Pentru sediul de oftalmologie din Tg Jiu, programarile se fac la numarul de telefon 0253215249 sau prin adresa de E-mail onioptictgjiu@yahoo.com.

Concluzii

Prin urmare, cei care opteaza pentru un control oftalmologic in Tg Jiu nu vor fi dezamagiti de catalogul de servicii pe care il au cabinetele din zona. Dupa control, vor primi un tratament conceput in mod special pentru a remedia problemele din cauza carora au de suferit.